Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Wendy1,
dakujem za palceky...dufam, ze bude co najskor.Prsia mas krasne,ked porovnam fotky 4 a 12,tak pekne vidno ako ti super sadli.

bellinka

wendi , dakujeeeeeeeeeeem
na foto mam take cervene okolo jaziev lebo to sme akurat dali s priatelom prvykrat sami dolu naplaste a sme spizovali ze co a jak , ze ci to je dobre a som to mala take podrazdene ale ked nafotim dalsie foto tak uz to bude krajsie a dali sme na foto celu postavu aby si to vedeli baby predstavit ten pomer napr.ku bokom he he jaaaj tesiiim

wendy1

livka dakujem za nahodenie fotiek! :)

bodynka,podla mna ako pise beli,ten pristroj ti na chvilocku mozno prekrvy prsia a trosku sa zväcsia,ale nepredpokladam,ze to bude o vela. podla mna ma rovnaky efekt aj masaz prs. takze ja by som do toho velke nadeje nevkladala. :/

wendy1

beliii kraaasa!! :) a ty mas tak pekne v strede tie dvorce,naadhera! ja ich mam akosi priliz nizko na moj vkus :P tak moc gratulujem! si ich fakt zasluzis!! ved krasne si to zvladala po opke,a to nehovorim o tej ceste domov! klobuk dolu! ;) ja som bola rada,ze som na druhy den po opke zvladla polhodinovu cestu domov v aute. krasne ich maaas!

wendy1

ahojte babulky! dakujem za pochvaly :)) noo,zmenili sa,co som rada i ked nieje to moja vysnivana predstava,ale aj tak som stastna,ze ich mam :)

belli,daj aj ty nejake nove foto!! som strasne zvedava! :D ty ich budes mat prekrasne! jaaj,ze som ja nesla aspon do 400ml :D asi som si uz zvykla na tuto velkost a uz spekulujem,ze mohli byt väcsie ;)

ska,ty budes mat gulate? som si cely cas myslela,ze anatomy :) no tak ty budes mat krasny dekolt vo vystrihu! Ach,ja ked ma raz chyti osial a pojdem na reopku,tak pojdem do 400ml aspon a gulate :DD sice som nikdy gulate nechcela,ale zacinam sa zamilovavat do vyrazne okatych silikonovych prs :D no sisi mi uz z toho ;)
tak nech ti co najskor zavolaju,drzim ti palce!