Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

Ahojte baby tak sa po dlhej dobe hlasim:-)
Pokusala som sa sem dostat aj cez mob. ale neslo mi odpisovat.. Mozno to je aj dobre:-) lebo by som asi mnoho ludi odstrasila.. Po opke som mala neskutocne bolesti, ktore trvali asi tyzden.. No v prvy a druhy den to bolo najhorsie.. priznam sa, necakala som to az take, ale uz je to chvala bohu za mnou.. teraz som 13 dni od opky a citim sa celkom fajn. Prska ma bolia len ked chodim a mam vys.topanky a obcas v noci ked zle lezim.. Predtym som sa budila kazde dve hodiny na bolesti a musela som sa vzdy poprechadzat aby som si trochu ponatahovala svaly, potom bolest ustupila.. A nehovorim o vstavani z postele:-) tie co to maju za sebou vedia o com hovorim:-).. A este ma neskutocne trapili take pavukovite bolesti ktore zacali v prskach a potom sa rozliezali do ruk..

No dost bolo negativnych viet:-) Prska mam velmi krasne, teda aspon podla mna.. Zo zaciatku boli trochu vacsie, teraz odpuchaju..
Ked som si dala prvy krat tricko, tak som sa az zlakla ake su velke a napadlo ma, ze som mohla ist aj do mensich:-) i ked mam iba 280ml.
Musim uznat, ze moja doktorka mala pravdu s tym, ze by sa mi uz vacsie nehodili a trvala iba na 280ml. Som naprosto spokojna..
Cim skor sa pokusim poslat fotky aby ste mohli aj vy posudit:-)

bellinka

Juditka:
neviem kde si pocula ze nebudes mat moct deti ked si das spravit silikony...moja sestra ma silikony uz vyse 10rokov a aj dve deti uz stihla s nimi mat , a jazvy nie su katastrofalne ked si vyberies dobreho lekara , su uplne zanedbatelne...
a do galerie sa dostanes ak nasej patronke LIVE posles foto prs pred operaciou a ona ti posle adresku kde mame galeriu a heslo pod ktorym sa mozes prihlasovat ...ale je to teda podmienene ze musis poslat svoju foto

Danika

Wendy1 dik lebo niekde som na fore čitala že nerobi tam, potom zase robi ... A on teda robi v Ružinove a ešte aj v Snop? V interklinik viem že už nerobi.

juditaRuttkay

dievcence , a kde mate tie foto , neviem sa k nim dostat :) asi som slepa . Ja tiez uvazujem dost dlho o agumentacii ale bojim sa tých jaziev a toho zevraj sa moze stat ze nebudem moc mat babatko .

juditaRuttkay

dievcence , a kde mate tie foto , neviem sa k nim dostat :) asi som slepa . Ja tiez uvazujem dost dlho o agumentacii ale bojim sa tých jaziev a toho zevraj sa moze stat ze nebudem moc mat babatko .

juditaRuttkay

ska38

Sima3,
ja by som tiez asi 3 mesiace nerobila nic.Ja som behavala a po OP chcem opat.Ale urcite nie skor..
Kamoska je asi 5rokov po OP/280ml okruhle cez pazuchu/,a ked som nedavno videla ako lezala na bruchu na tvrdej zemi a druha kamoska jej robila masaz tela,chodila chodidlami po nej,tak mi prislo az z toho zle.Ja som mala z toho hrozu, ale kamoska hovori, ze ten silikon je tak makky,vobec ho neciti a ani jej priatel.
Toto pisali kocky na omlazeni:
Sportacka
Tak jsem si našla moje papíry s operací prsů a píše se tam,po dobu 3 měs.omezit aktivity,při kterých jsou zvýšeně namáhány prsní svaly/zvedání těžkých předmětů,tenis,posilování/Já ten squash myslím hrála už po 2 měs,ale obvázaná,aby se něco nepokazilo.Tak myslím při tom běhání,když zafixuješ prsa buď tou hnusnou:-)) speciální podprsenkou,nebo nějak jinak,tak není problém.Procházky můžeš hned,jak Ti bude dobře.No ten volejbal,to vidím spíš ty 3 měsíce.Hrůza viď,ale když jestli máš celý život depku z plochosti jak jsem měla já a pak najednou dvojky,to je teda pocit,že klidně ty tři měsíce vydržíš.A je lepší,když budeš počítat s delší dobou a nebyla z toho pak na nervy.Pa a drž se fialka
Když jsem byla na operaci tak tam byla sestřička která taky měla prsa a ta říkala že ty prsní svaly by se už nikdy posilovat neměly(když je tedy impl. pod svalem) a to že vám doktoři nikdy neřeknou.

bellinka

ska :
ha ha noo mas pravdu ale uz vidim jak je na mna pysny lebo mu kamarati gratuluju uz teraz aku ma prsaticu hi hi no a to este neni leto