Sima3,
ja by som tiez asi 3 mesiace nerobila nic.Ja som behavala a po OP chcem opat.Ale urcite nie skor..
Kamoska je asi 5rokov po OP/280ml okruhle cez pazuchu/,a ked som nedavno videla ako lezala na bruchu na tvrdej zemi a druha kamoska jej robila masaz tela,chodila chodidlami po nej,tak mi prislo az z toho zle.Ja som mala z toho hrozu, ale kamoska hovori, ze ten silikon je tak makky,vobec ho neciti a ani jej priatel.
Toto pisali kocky na omlazeni:
Sportacka
Tak jsem si našla moje papíry s operací prsů a píše se tam,po dobu 3 měs.omezit aktivity,při kterých jsou zvýšeně namáhány prsní svaly/zvedání těžkých předmětů,tenis,posilování/Já ten squash myslím hrála už po 2 měs,ale obvázaná,aby se něco nepokazilo.Tak myslím při tom běhání,když zafixuješ prsa buď tou hnusnou:-)) speciální podprsenkou,nebo nějak jinak,tak není problém.Procházky můžeš hned,jak Ti bude dobře.No ten volejbal,to vidím spíš ty 3 měsíce.Hrůza viď,ale když jestli máš celý život depku z plochosti jak jsem měla já a pak najednou dvojky,to je teda pocit,že klidně ty tři měsíce vydržíš.A je lepší,když budeš počítat s delší dobou a nebyla z toho pak na nervy.Pa a drž se fialka
Když jsem byla na operaci tak tam byla sestřička která taky měla prsa a ta říkala že ty prsní svaly by se už nikdy posilovat neměly(když je tedy impl. pod svalem) a to že vám doktoři nikdy neřeknou.