Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sima3

ska38

dakujem za odpoved :) ja uz mam 13tyzdnov po opke tak by som pomaly mohla aj zacat cvicit, lebo od opky som nic take nerobila a cez vianoce som len jedla tak teraz by som sa chcela dat dokopy, do leta :)

ska38

BarbieOne1,
Vitaj!!!
Som rada, ze si uz okay.Super, to je uzasny pocit ked si spokojna!Gratulujem!!!Tak to mas za sebou,no mohli sme spolu bojovat.Tak ja este cakam na termin...

jamimili

Barbie nakoniec do ULK-dr.Guba..budem mat anatomy previous ci co to vravel 250-290ml..inak baby hrozne ma bolia dutiny co si mam kupit alebo dat,nos neamam upchaty len ma to boli:-(

BarbieOne1

jamimili

kam ides na opku?

Este som chcela napisat moju skusenost s Mudr. Simonovou.. ako som spominala, ze sa po opke vyjadrim uplne:-)
Mudr. Simonova ma osobitny profesionalny pristup a kazdym "pacientom" sa zaobera dostatocne zvlast. Nedala na mna, odhovorila ma a tym som jej velmi vdacna koly vysledku (niektorym lekarom je to jedno, ked pacientka na niecom "trva").. napr. Chcela som gulate impl. a dala mi anatomicke. Kebyze mam gulate, tak by to vyzeralo strasne, koly tomu, ze som tam skoro nic nemala a aj koly mojej stavbe tela..

Takze konecne vyjadrenie:-) Urcite odporucam Mudr. Simonovu a aj Ruzinovsku nem. tym babam, ktore nemaju peniaze nazvys a nepotrpia si na sukromie..
Aj sestricky boli velmi mile:-)aj napriek tomu "ze som tam umierala" a otravovala stale s niecim:-))..

BarbieOne1

barbora10

Je to naozaj individualne ako som tiez pocula. Napr. jedna moja znama nemala skoro ziadne bolesti. Ja na rozdiel od nej som v prvy den od bolesti az bluznila, ze ich nechcem:-)), na co som sa to preboha dala a to pri tom niesom ziadna citlivka..

Myslim si, ze zalezi aj od toho ake mas prska teraz. Tie baby co maju male a pevne to musi boliet omnoho viac, ked im daju impl. ako tie co uz mali napr. deti, alebo maju viac koze..

bellinka

ano ano Barbie ako hovoris, netreba sa namahat ale treba sa hybat , mna doktor na druhy den po op nahanal aby som sa kazdych 10minut prechadzala a ja som nechcela ale som musela a mal svetu pravdu je to najlepsie co moze byt aby sa clovek po tej op citil dobre :o))) a ked sa budete baby hybat rychlejsie sa date dokopy len sa treba premoct

BarbieOne1

bellinka

dakujem:-)

To dufam:-).. Koncom januara, alebo zaciatom februara ma este caka opka nosa, tak dovtedy to hadam bude uz uplne ok.

Inak sa musim priznat:-) na silvestra sa mi nechcelo uz trcat doma, hoc ma este dost boleli, tak som isla 1 krat von.. Vdaka dobrej zabave:-)) som si aj trochu zatancovala atd.. a akoby zazrakom sa moj stav na druhy den zazracne zlepsil. Dokazala som sa hned posadit, lezat na boku, bolesti pri tom uplne minimalne.. Neviem cim to je ale asi tym, ze som si ponatahovala poriadne prsne svaly a tym sa vsetko uvolnilo.. Potom cim viac som sa snazila robit bezne veci, tak tym viac mi bolo dobre..
No a este v den silvestra pred vecerom som zistila, ze mi vykradli auto, tam som ho musela odviest do servisu.. Na moj podiv som to zvladla uplne v pohode a to iba 9 dni od opky..

Tie baby co idu na opku: Baby nebojte sa asi po tyzdni viac hybat, upratovat atd.. naozaj to pomaha, hlavne aby sa svalstvo uvolnilo..

barbora10

tak barbie sa konecne ozvala.mozem iba dalsej zavidiet,ze to ma uz za sebou.trosku som sa aj zlakla,ked pise o takych strasnych bolestiach.viem,ze to urcite velmi boli,ale asi je to aj individualne.kamaratka vravela,ze to nie je vobec take bolestive.u kazdeho je to ine.ale tak prezili ste vy tak prezijem aj ja.baby naozaj to tak strasne boli?...bellinka?wendy?