Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Tanda:
ja som robila konzultacku s Magdom ale tesne pred operaciou pekne obidvaja pri mne boli a kreslil Magdo a Kacmar bol pri tom a spolu konzultovali ze co a ako , a Kacmar tym ze nemal asi robotu tak proste na to dohliadal a tak boli pri mojej operacii proste 2hlavicky sikovnucke...
mna Magdo tiez varoval ze mozem mat bradavky dolu a ze mi uz nikdy nebudu stat prsia ako babam ktore nemaju odkojene , lebo ja som to tak chcela a ze nemusia sa mi pacit ze nevie na 100%bude pekne(podla mna, mojich predstav) vidis jeho zazracne rucicky to aj tak spravili uplne tak ako som si to predsatvovala to je proste uzasny pocit aky mam ja teraz som stastna , prestatna

bratislava

no vitaj barbie, uz sme tu boli vsetky zvedave na teba, ja som na teba myslela cez sviatky, ze si sa na to dala akurat pred vianocami... tesim sa s tebou, ale pravdupovediac si ma velmi vystrasila s tymi bolestami. ja som totiz velka citlivka;-) i ked mam za sebou dva porody, ale hranicu bolesti mam nejako nizsie postavenu, neviem. a asi pojdem este aj k tej tvojej doktorke na konzultaciu,das mi prosim kontakt? dik a posli co najskor foto;-)

Danika

Danika a bola si hospitalizovana na detskom oddeleni tam v tej zadnej časti? Alebo na dospelackom v tej prednej časti? Kamaratka bola na destkom len sa tomu tak hovori že detske odd, lebo su tam deti ale aj dospeli. A kamaratka bola na tom detskom odd robili jej prepažku v nose a tiež vravela že velmi mile sestričky tam boli.

tanda

bellinka, wendy

mate fakt kraaasne prsia...

bellinka v tom chirmede su naozaj sikovny..ja som sa tiez rozhodla pre nich, len sa stale rozhodujem medzi 325 a 350 ml.. magdo ma s tou velkostou trosku vystrasil, ze po detoch to uz nemusi vyzerat pekne, tak stale vaham.. no on navrhol 300, tak mozno zvolim strednu cestu a dam si 325 ml...sestricka vravela, ze operuje ten, s ktorym bola robena konzultacia, no vo viacerych forach som sa docitala, ze operuju spolu, tak neviem, ako to ze teba operovali naraz, dohodla si sa s nimi?

BarbieOne1

Ozaj baby do kedy treba nosit tu babkovsku podprdu:-)?

Od kedy sa mozu nosit podprdy s kosticami?

Neviem ci aj vy mate taku pooperac. podprdu, ktora je vzadu spojena a vpredu su ramienka co najblizsie ku krku.
Nic sa neda na to normalne nosit co ma aspon trosku vystrih, lebo mi hned trcia tie ramienka.. Hruza.. mohli to aspon trochu lespie vymysliet, ked uz stoji tolko:-)))

ska38

Sima3,
ty mas fotky len pred OP?Posli po operacii.A kde si bola na operke?A kolko si si dala ml a tvar.Napis prosim Ta ,nechce sa mi to hladat.Diky.

ska38

Sima3,
ej do leta budes ina kočka.Prsia a pevne telo!A budes to fixovat este s tou nie velmi preslavenou podprsenkou?