Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

ďakujem :)

nemám z tým skúsenosť, tak som nevedela, a preto sa pýtam :)
a je tu neuveriteľne veľa strán, tak mám čo robiť :)

barbora10

laloa556

prirodzenejsi tvar maju anatomicke implantaty,ale to neznemena,ze na kazdom budu prave tie vyzerat prirodzene.a aj to ze kazdemu sa ine hodia aj pacia.na niekom su velmi pekne prave tie gulate.na to su konzultacie,aby ti prave sam doktor vybral tie ktore su najvhodnejsie pre teba.vela zalezi aj od tvojho zakladu prs,tvojich rozmerov na zaklade merani.no a doktorov je vela dobrych,ale zalezi na tebe ktoreho si ty vyberies.su tu dievcata,ktore maju uz vlastne skusenosti a rady ti poradia.

laloa556

oki, dík :)
ja som z BA.. zatiaľ, čo som tu čítala, chválite ružinov, kt. je aj mne sympatický.. ktorý tvar podľa vás vyzerá skutočnejšie? keď obidva sú krásne :)

84nika

laloa556
nalistuj si pár strán dozadu nájdes tam kopu lekárov a skúsenosti od báb s lekármi a klinikami a aj ich ceny :) Je to tazké takto povedat kt. je dobrý lekár a kt. nie, lebo kazdá z nás bola zatial spokojná so svojim operatérom. Ceny sa vacsinou pohybujú od ca. 1800 do 3500 €. Závisí od znacky a tvaru implantátov a ci je to súkromná al. státna klinika a ci Ba a okolie, stredné Slovensko alebo Ke...

ihla

no caute baby. ja som tu nebola uz 100 rokov. ako sa mate?? :) wendy, ska .. ? ako babrieone,neozvala sa este?
ja by som mala ist 15.1. do toho novamedu k cervenovi na konzultacku. Len problem je, ze to moj frajo este nievie a ak si spomeniete, on bol zasadne proti silikonom, tak neviem, ako mu to povedat
:(

laloa556

ahojte baby, aj ja už dlho rozmýšľam nad tým, že by som si dala silikóny.. mohli by ste mi povedať, koľko vás to celé vyjde?
je pravda, že po cca 10 rokoch si musíte tú výplň (či ako to mám nazvať:) vymeniť?
a máte nejaký dobrý kontakt na odborníka, kt. to pekne spravil.. lebo keď pozerám na nete nejaké fotky, tak nie vždy sa mi páčia.. asi je najlepšie ísť po známosti ako na blint...

barbora10

ninuska13

ja som dnes bola na krvnych testoch a do hodiny som mala aj vysledky.vsetko bolo ok,tak este zajtra na interne,to by uz malo byt dobre,teda dufam.no a to cakanie je najhorsie.uz sa mi o prsiach aj sniva.vlastne mi uz z toho sibe,lebo na nic ine nemyslim.uz aby bolo po vsetkom,nech sa z nich mozem konecne tesit.a ty?uz sa tesis?

ninuska13

barbora10
Podla toho co mi vravela sestricka ked som sa s nou rozpravala mali by nas domov pustit druhy den predpoludnim.Ozaj a uz si bola na predoperacnych?Ja som bola dnes na krv a zajtra ked vyzdvihnem vysledky idem este na interne.Mam strach,ci bude vsetko v poriadku lebo som teraz bola dost dlho chora.Ja by som sa zblaznila keby mi tu opku posunuli.Uz teraz sa idem z toho cakania zblaznit....a ty to ako zatial zvladas,tie posledne dni cakania?