Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Mne nedali skusat nic,ja idem na antomicke 250-290ml asi pojdem do maxima.-)))a za 2500 euro...predoprecne ma vysli na 75 euro....Baby co mi poradite na ti dutiny Bolia ma POMOOOOC!!!!!!nahrievam to biolampou a davam si sinupret...tak co esteeee.????

barbora10

84nika

videla som tvoje foto na omlazeni a mas ich velmi pekne spravene.vyzeraju,ako by si si dala viac ml ako mas.

laloa556

a keď ste boli na konzultácii, dali vám odskúšať napr. nejaké vyplnené podprsenky, kt. ste si dali, aby ste si to mohli porovnať, tie veľkosti?

barbora10

bellinka

teba este prska bolia,alebo je to uz viacmenej v pohode?mas ich pekne velke a v tom tricku su ozaj sexi.

84nika

laloa556 - ja mám tiez anatomické, a hlavne prvé týzdne sa mi zdali moc umelé, takze si ani neviem predstavit ako by som vyzerala s okrúhlimi. Ja som ale isla s tým k lekárovi aby mi vyplnil ale aby nezvacsil tak radikálne kedze som malinká a lahucká. A aj takto si to vsimli skoro vsetci :) Takze naozaj na kazdom to inak vyzerá, na niekom ani okrúhle nevyzerajú umelo... A anatomické sú aj o nieco drahsie.

barbora10

laloa556

ja si idem dat gulate 350ml.v novamede Dr.cerven a cena 2054 eur.inak jedna kocka teraz bola v ruzinove a doktorku si velmi chvalila avraj aj cena bola super.

barbora10

laloa556

a ty teda planujes augmentaciu?ja ked som prvy krat nasla toto forum,tak som sa preklikala az do zadu a vsetko si citala co si baby pisali.vela som sa z tadeto dozvedela.su tu dievcata ktore maju operaciu uz za sebou,tak vedia lepsie poradit ako ja,bo mna to este len caka.