Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

dievcata viete mi niekto povedat, aky je rozdiel medzi implantatom pod sval a pod zlazu?
barbie, posles nam fotku? straaasne som zvedava...

bratislava

barbie
dakujem ti pekne, uz som si to zistila, mam termin 15.1.na konzultaciu u nej. a dva dni predtym idem do medesticu na konzultaciu a potom sa konecne rozhodnem. ale konzultacia stoji u nej 22 eur vraj. aj ty si tolko platila?
a v medesticu vraj davaju len eurosilikony, neviem mate niekto skusenosti? lebo ten marsal ma tak nablaznil na mentory, ze ine asi nechcem... i ked sa tomu vöbec nerozumiem:-(

laloa556

a koľko to trvá, kým je všetko už o.k.? kým prestanú bolieť, odpuchnú...?

po operke to moc bolí? či to je asi individuálne, že?

kočky, ahojte, zajtra si vás dočítam :) ešte pekný dník..

BarbieOne1

ska38

Dnes som akurat 14dni od opky a je mi celkom fajn. Bolest citim iba ked dlhsie lezim, ale ked sa prejdem tak to prestane. Robim uz bezne veci, len este nevladzem zdvyhat tazsie veci.
Dakujem za opytanie sa:-)

BarbieOne1

laloa556 urcite nebudes lutovat:-)

Inak citite niektora, ze mate v prskach silikon? Mne sa vcera zdalo, ako by sa mi tam trosku v jednom prsku prelieval.. Asi este niesu usadene..
Inak mi dost odpuchli, skoda:-). Po akej dobe budem asi vidiet konecny efekt?

BarbieOne1

Danika

Bola som na "detskom odd.". Mas pravdu oni to tam maju len tak nazvane, inak tam byva dost dospelych hlavne, ktory potrebuju plastiku ruk.
Na moj podiv tam maju velmi pekne izby spojene s kupelnou a dostala som aj klucik na zamknutie si veci v takych polickach v skrini, vobec to tam nevyzera ako v obyc.nemocnici..

BarbieOne1

bratislava

Napis mi tvoj e-mail a poslem ti tam jej cislo. Mam len jej sukromne, tak neviem ci by bolo vhodne ho takto zverejnovat:-).
Alebo mi napis na e-mail
000samba000@azet.sk.
Urcite je na SR mnoho dobrych plastickych chirurgov, ale mne velmi vyhovovalo aj to, ze je to zena:-). A zaroven je velmi prijemna. Nehanbim sa pred muzmi, ale je to predsa len iny pocit:-))

Predoperac. vys som si vybavila sama cez mamu, lebo je byvala sestricka, ale myslim si, ze by nebol problem aj cez Dr.Simonovu. Hovorila mi, ze ked nahodou nebudem nieco mat zo vsetkych vys., tak nech jej dam dopredu vediet a vybavi sa to.
Uz si presne nepamatam kolko vsetko stalo, ale nebolo to urcite nad 60 tis. Povedala som jej, ze sa potrebujem zmestit do tej sumy a urobila vsetko preto, mozno aj vdaka tomu, ze mentory mali nejaku zlavu pred vianocami, ale niesom si ista.