Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

jamimili,tak kolko? 250 ci 290ml?? ci rozhodne sa pri opke? podla mna si si dobreho doktora vybrala :) drzim palce.

barborka neboj,boli to,ale neumiera sa na tu bolest! :D zvladnes to! a teba to mozno zrovna nebude boliet. Bellinku to bolelo menej ako mna,aspon podla toho,co som citala,ale teraz hovorim,ze isla by som do toho znova :) takze nemoze to byt az take strasne :D no nie? ;)

barbie aj ja som bola v Ruzinovskej tam na "detskom" a fakt fantasticke sestricky tam boli. ani jedna jedinka nebola ani len zamracena alebo unavena :)

tanda dakujem :)

wendy1

barbie tak velka gratulka!! :) super,tak dalsia spokojna prsnatka ;) ten prvy tyzden to boli moc,ale tak vidis,ze sa to da zvladnut :) si sikulka. ja hovorim stale,ze klobuk dolu pred kazdou z nas,ze sme to zvladli :)

a s tym hybanim sa.. mne doktor vravel,ze sa nemam lutovat a ofukovat a ze mam robit vsetko,co ma neboli. a ja navyse mam doma tri deti,takze som musela,kolko sa dalo.. :) a to dost pomahalo. ked som len lezala,to bolo to najhorsie.

bratislava

jamimili ku komu ides?
barbie,ja som objednana do esthetiku ku dr.Simonovej,nie do ruzinova.tak asi preto ten rozdiel? a mozem jej povedat,ze chcem byt operovana v nemocnici? to sa mi nejako nezda,ved potom by ona brala tej klinike vlastne kseft,keby dohadzovala pacientky ruzinovu.alebo???

jamimili

S1M dakujem,inak baby ja ma v marci 30 a dve deti-7 rocneho syna a 2,5 rocnu dceru.....No dalsie neplanujem tak urcite pod sval si dam...No Barbie urcite su tabletky na zastavenie ale boliii to ako hrom teda ked sa prsia zacnu plnit mliekom..Som rad ze som mala taka mlada deti .-))))urcite by som ale tiez necakala az po detoh..takze drziiim palce.

BarbieOne1

bratislava

Este ma napadlo.. ides k nej na konzultacku do ruzin.nem.? Lebo robi este pre jednu sukromnu kliniku a cez ruzin.nem to je urcite lacnejsie.

bodynka

Aha .. takze tak..
No ja mam 27 a deti este neplanujeme. Ale mozno za dva roky hej, a ja nechcem byt este min dva roky bez prs...:(

BarbieOne1

bodynka

Dakujem velmi pekne:-)..
No ja sa do deti moc nehrniem:-). Som skor ten typ co sa najprv rad zabezpeci a mozno po 30tke, 35ke bude nad niecim takym rozmyslat, samozrejme ak nieco necakane do toho nepride:-))
A potom asi nebudem kojit(su na to nejake lieky na odstavenie myslim). Rozmyslala som nad tym a v tejto dobe su uz tie umele mliecka na takej urovni, ze sa to vyrovna mater.mlieku. Ani mna mamina nekojila a som zatial zdrava atd..

BarbieOne1

bratislava

ja som neplatila u nej nic.
ale myslim si, ze je to aj tym, ze som tam prisla rovno za nou a videla na mne koncom konzultacky, ze neplanujem ist uz nikam inam.. ( inac peniaze za konzultacku by mali vracat, ked nakoniec pojdes k dotycnemu doktorovi, myslim si, ze tak nejako to funguje )
Ale ked uz budes u nej, tak povedz, ze ti ju znama doporucila, ktoru nedavno operovala, urcite sa k tomu postavi este lepsie..

Rozdiel medzi impl. pod sval a pod zlazu su napr. tieto.: Pod sval je to viac bolestivejsie, ale zas na druhej strane je mensie riziko, ze ho budes na dotyk citit. V niektorych pripadoch staci aj pod zlazu a to hlavne vtedy ked zena ma vacsie prsia po odkojeni, ale to samozreme musi vidiet lekar.

bodynka

Ahoj Barbie. Ako ti zavidim ale aj ti to strasne prajem. Tiez som zvedava ako vyzeraju , xixi...
Inak ty planujes deticky? Nebojis sa ze sa to kojenim zhorsi ten vzhlad?