Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

atram uz niekolko rokov som bola tak nejak nadstavena,ze idem k nemu. mala som na neho odporucania a cele tie roky som hladala o nom informacie a vsade som citala len dobre. tak preto som sla k nemu.som si povedala,ze dam radsej tak vela,lebo som si myslela,ze je vysledok zaruceny.. dufala som,ze za tie roky,co to robi,ma vela skusenosti atd atd.. no a odflakol to! a to doslova!! :( pri konzultaciach si nevsimol,ze mam dvorce v asymetrii a ked som ho nato upozornila,tak povedal,ze to je v poho.. ale nieje. na fotkach,co mam v galerke to nieje tak vidno,ale zalezi od uhlu pohladu. podla mna mam strasne nizko dvorce a nevyzera to dobre. su pekne,len ked sa scvrknu,ked mi je zima :) a lave prsko som mala mensie od prirody a tam mal ist väcsi implos. stacilo by o 25ml. tak ako vravel dr. Guba. a najhorsie je,ze jazvy nemam pekne na podprsnej ryhe,ale tak krivo su :( no otras. ako mozno sa moc pozorujem,ale podla mna je to normalne,ze si ich prekukam. jednoducho nemam tak uzasny pocit hrdosti a radosti,ked si dam dole podprdu. Rozhodne niesu podla mojich predstav :( viem,ze pred opkou som nemala prsia pekne a dokonale,ale tak som si myslela,ze prave plasticky chirurg vsetky nedostatky vie odstranit. Minarovjech robi krasne prsia,to viem,ale mna jednoducho odflakol..

bellinka

Wendi uz mam prve zazitky s prskami , si predstav sme boli v obchodnom dome a z auta vzdy vybehnem len tak bez bundy, ved aby mi nebolo v obchodoch teplo nie a zrazu tak pozeram ze co tak na mna jeden chlap kuka a slinta , nie ??? a kuknem si na prsia a pekne mi stali bradavecky a nosim kojenecku podprdu a je to teda vidno aj pod svetrikom..ha ha tak priatelovi hovorim ze pozri a on ze wau skoro odpadol tak sme sa nasmiali :o))) normalne som sa ani nehambila , proste uzasne , uzasny pocit ha ha

bellinka

pridam sa ohladom tej debaty o kojeni...
kojenie je uzasna vec a mne sa podarilo kojit 1rok len , potom uz nejak zmizlo mliecko z jedneho prsnnika ale keby sa dalo tak kojim aj dlhsie ...maly ma rok a pol a doteraz nebol nijak vaznejsie chory a ani nebyva prechladnutty ani nic take proste som stastna...
a ako uz som tu spomenula moja sestra odkojila 2deti na silikonoch a nema ziadny problemik :o)))

ninuska13

barbora10
tak uz aj ja mam vsetky predoperacne vysetrenia hotove.Vsetky vysledky su vdaka bohu v poriadku.Teraz sa musime uz len strazit aby sme neochoreli!!!!!!Ja zajtra odchadzam mimo Slovenska,ale v nedelu vecer by som sa mala vratit,tak ti este napisem ako to ten posledny den zvladas.Keby som to uz nestihla,tak ti prajem vela stastia,hlavne nech to az tak neboli a dopadne podla tvojich predstav a urcite sa v utorok na klinike stretneme.Boze,ja uz sa tak tesim.Nechce sa mi verit,ze uz o par dni ma to caka...Ale mam aj dost velky strach :(

atram

wendy - dobre si pamatam, ze si bola u minarovjecha? mala si nejake referencie, alebo preco si v ba isla najdrahsiemu doktorovi? mas anatom ci gulate? preco nie si spokojna, mala si inu predstavu? inak ta suma je sialena :(

wendy1

barbie tiez si myslim,ze nehovor dopredu o kojeni. uvidis sama,co s tebou spravia hormony ;) pre mna to bol najkrajsi pocit na svete!! no zial,mne sa nepodarilo dlho kojit :((( aspon prve tyzdne skus.. aj tak sa ti mlieko tvorit bude,takze si nemysli,ze tym,ze zastavis tvorbu mlieka predides tomu,aby sa ti nezdeformovali prsia.. to chvilu trva,kym sa prestane aj po liekoch tvorit mlieko. vidis bellinkinej sestre sa kojenim nezmenili.. pre dieta je materske mlieko neskutocne dolezite a hoci su dnes umele mliecka super,nevyrovnaju sa materskemu. ja mam zial deti odrastene na umelom a dodnes ma to trapi a stale su chore. ale ktovie,ci je to tym.. no zaklad dostali odomna-myslim mlieko. az tak po dvoch troch tyzdnoch sli na umele.
preco planujes lieky na zastavenie kojenia?? len kvoli prskam?

wendy1

baby ja som sa posledne noci zobudila nato,ze spim na bruchu :D hned som sa otocila na bok,ale v spanku sa jednoducho pretocim na brucho, ja som tak pred opkou vzdy spavala a je to akosi zautomatizovane :D ale neboli to a ani cez den potom.tak asi budem nastastie ten typ,ktory bude moct spavat na bruchu. huraaaa :DDD

vo stvrtok idem na kontrolu. som zvedava,ako si okomentuje doktor svoju pracu. lebo ja som sice stastna,ze ich mam,ale za 3500 eur som si to predstavovala krajsie :/

barbie,pytala si sa na konecny efekt,tak mne doki povedal ze po dvoch mesiacoch si mozem povedat,ze takto vyzeraju natrvalo moje prsia po augmentacii.. ale mne sa zda,ze baby pisali,ze menia sa cely jeden rok.. tak neviem :/

atram

BarbieOne1 - mozem sa spytat kolko mas rokov, ked spominas ze deti az po tridsiatke? inak s tym kojenim by som to az tak nezatracovala, umele mlieko sa NIKDY nevyrovna materskemu

wendy1

laola len citaj spätne,fakt sa dozvies asi vsetky odpovede na tvoje otazky :) a vitaj medzi nami ;)

ska este nemas termin? :(

ihla ahoooj,som na teba vcera myslela,ze co je s tebou.. tak frajer sa s tym stale nezmieril? a aj napriek tomu ides dotoho? super!! nedaj sa odradit!;)