atram uz niekolko rokov som bola tak nejak nadstavena,ze idem k nemu. mala som na neho odporucania a cele tie roky som hladala o nom informacie a vsade som citala len dobre. tak preto som sla k nemu.som si povedala,ze dam radsej tak vela,lebo som si myslela,ze je vysledok zaruceny.. dufala som,ze za tie roky,co to robi,ma vela skusenosti atd atd.. no a odflakol to! a to doslova!! :( pri konzultaciach si nevsimol,ze mam dvorce v asymetrii a ked som ho nato upozornila,tak povedal,ze to je v poho.. ale nieje. na fotkach,co mam v galerke to nieje tak vidno,ale zalezi od uhlu pohladu. podla mna mam strasne nizko dvorce a nevyzera to dobre. su pekne,len ked sa scvrknu,ked mi je zima :) a lave prsko som mala mensie od prirody a tam mal ist väcsi implos. stacilo by o 25ml. tak ako vravel dr. Guba. a najhorsie je,ze jazvy nemam pekne na podprsnej ryhe,ale tak krivo su :( no otras. ako mozno sa moc pozorujem,ale podla mna je to normalne,ze si ich prekukam. jednoducho nemam tak uzasny pocit hrdosti a radosti,ked si dam dole podprdu. Rozhodne niesu podla mojich predstav :( viem,ze pred opkou som nemala prsia pekne a dokonale,ale tak som si myslela,ze prave plasticky chirurg vsetky nedostatky vie odstranit. Minarovjech robi krasne prsia,to viem,ale mna jednoducho odflakol..