Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

naozaj ja osobne som si nevedela dat ruky hore 3tyzdne tak som chodila do kadernictva lebo z tych mastnych vlasov by som aj hranolky mohla opiect na vlasovom oleji ha ha ha

barbora10

bellinka

sa tomu chlapovi,co po tebe slintal ani nedivim.a to je len zaciatok.pockaj cez leto.aj ja sa uz na to tesim,xixi...

barbora10

ninuska13

tak to sa tesim,ze predoperacne dopadli dobre,takze ak sa nic do toho neprihodi,co neprichadza do uvahy,tak sa mozno aj uvidime.zacinam byt inak dost nervozna ak sa blizi ten termin(zaludocna nervozita a nechut do jedla).ale inak sa uz neviem dockat,takze je to asi aj tym.no a v nedelu snad ani nezaspim:)

ska38

Ahojte kočky,
kolko dni po OP ste boli schopne si umyt same vlasy?A dvihanie tazkych veci, len po mesiaci od OP,ze?
Wendy1,
termin nemam.Povedali, ze o mesiac.Tak hadam na mna nezabudnu.Ako sa citis?Ste vsetci zdravi?Aj deticky?