Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niki777

barbora10: dakujem moc. no hadam vsetko dobre dopadne a budem aj spokojna..bojim sa prvych hodin a dni.. ze ako to budem zvladat no.. potom sa aj ty ozvi ze co a jak .

barbora10

niki777

tak to ti verim.viem co asi prezivas.ja mam opku az v pondelok,ale uz teraz som nervozna.tak ti teda drzim palceky a nech ti vsetko dobre dopadne a aby si bola s vysledkom spokojna.

niki777

barbora10: ahoj. si si spomenula? si zlata. no veru uz zajtra. a neviem co mam robit cely den som taka divna a boli ma hlava.. celu noc som ani nespala a to si teda neviem predstavit tuto noc.zaludok mam scvrknuty a neviem co vsetko este. he..ale zaroven sa tesim ze bude po vecnom trapeni. ty ides toho 10teho ze ?

barbora10

hraskulca

to je super,ze si spokojna.na tomto fore su vacsinou tie dievcata,co spokojne nie su,alebo neboli.ale za to potom su spokojne a to velmi.

wendy1

ska ja som tusim s prsiami ani tak nemala problem,aspon si uz moc nespominam :D mna trapili skor brutalne bolesti chrbta,ale tym som trpievala aj pred opkou a potom ta viroza moja nestastna :(

wendy1

ska ja som si sama umyla prvy krat vlasy na 13 den.a to mam vlasy tesne pod lopatky.takze dlhe da sa povedat. a dokonca som si ich sama aj vyzehlila :D

a deti som zacala dvihat po 15tich dnoch. ale nie do narucia,ale vylozit,prelozit,zlozit odniekial... presunut ich proste niekam,vytiahnut z postielky,dat do postielky. a to maju okolo 11kg :P co mas v plane dvihat,ze sa pytas nato? sak ty tusim deti nemas..

a zdravi relativne sme,dvojicky maju trosku sopliky,ale to preto,ze im idu zubky. takze moc toho stale nenaspime. doteraz robila mala cirkus :P :) ale ku podivu prave na silvestra spali jak babätka :D

no uz by ti mohli zavolat. to je hrozne takto cakat,ze? :/ opatruj sa aby si bola zdravucka! :)