Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

1mica1
ahojky..mne nebude zmenšovat...mám opku cez dvorce kvoli kónickemu tvaru prs,ked som povedala, ze by som chcela cez prs. ryhu...povedal, ze by som mohla mat bradavky nižšie a,že on ked niečo robí..chce aby to bolo OK
ja musim mat anatom pod zľazu, lebo mám tuhe tkanivo...

..si velka šikulica...umyt vlasy na 6 deň fíííha
..ked tak čítam, čo píšete baby po opke...tak fakt sa treba asi čo najkôr hýbat a nenariekat, že to bolí

BarbieOne1

laola556

ja som mala tiez strasny tvar, som si myslela, ze sa s tym neda nic robit a aj doktorka priznala, ze moje prska neboli jednoduche a povedala doslova, ze ja som nebola pre zaciatocnika:-) a teraz maju pekny tvar a tiez nemam v nicom stastie..

neboj sa, ono sa da vsetko spravit, ked je sikovny chirurg

BarbieOne1

laola556

ja som napr. bola v ruzinove u dr.simonovej a som velmi spokojna aj s vysledkom, myslim tym tvar po odpuchu, len ma trapi trochu velkost, no co uz ked sa mi viac nezmestilo, koly tomu, ze som mala malo koze..

potom chvalia este dr. kostala, ktory tam tiez operuje a dalsich si hned nespomeniem

laloa556

BarbieOne1

ozaj ich je toľko, že neviem a bojím sa, lebo ja mám také fasa šťastie, že by pekné neboli a s tými čo mám teraz som úplne nespokojná, či veľkosť, ale hlavne tvar :-/

1mica1

della
Ahoj,ja mam po opke presne 3 tyzdne a citim sa skvele,nic mi nie je,nic ma neboli :-) Este tam mam stehy,taku ciernu nit,mi to budu v pondelok vyberat.Rez je dost tenucky,comu sa tesim.Mam to okolo celeho dvorca,lebo som si ich dala zmensit.Vela ludi ma odhovaralo,nech si to nedavam cez dvorce,ale zatial nelutujem.Sa tu spominalo to umyvanie vlasov a ja som si ich sama umyla uz na 6ty den,sice pomalicky,ale zvladla som to.Mozno prave preto,ze som v pohode davala ruky hore.

Aj tebe budu zmensovat dvorce,ci mas iba opku tadial?

A k tym nohavickam.ked si pre mna prisla sestricka,tak mi povedala,ze si mam gatky nechat.Takze ja som bola operovana v gatkach.

laloa556

taktiež aj ružinov chvália, len už mám zmätok z tých mien, tam kto operuje?

a ktorý je naj? či to ťažko povedať, že?

BarbieOne1

laloa

vidim, ze mas asi problem ku komu ist:-)
poradim ti, vyber si viac doktorov na konzultacku aby si si bola ista potom, ze ides k tomu spravnemu.. vela bab to tak robi, hoc ja som hned vedela na prvej konzultacke, ze nechcem ist inam:-))

aj ja som rozmyslala nad tym ci si budem moct nechat nohavicky pri opke, ale naozaj to je cloveku potom jedno ked vidi salu atd, aj keby kozu mal mat dole:-)) mne to napr bolo jedno aj po opke pri tych bolestiach.. dali mi nohavice az v noci, ked som isla na wc