Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

BarbieOne1

pozerala som tvoje prska pred a myslim,ze ti tvoja doktorka zvolila uplne vhodnu velkost implantatov.urcite ich mas velmi pekne a prirodzene.a kedy posles foto?vsetky sme uz zvedave.teda aspon ja,bo ma to caka v pondelok.

BarbieOne1

bratislava

no vyzeraju prirodzene, uznavam, ale tak cloveku urcite vzdy bude vrtat hlavou za to co si vsetko pri tomto prezije, ako by to bolo pri inej velkosti:-)

della

ja neviem popisat aky som mala tvar, ale tak ked si to tak vezmem, tak bol taky nijaky. Na jednom prsku mi musela dr. aj prerezat prsnu zlazu, koly nejakej asimetrii ci co..

inak i ked mam teraz anatomy impl, tak pomaly vyzeraju po 2tyzdnoch ako gulate.. takze fak radim vsetkym babam co nemaju skoro ziadne prska, nech si daju radsej anatomy! urcite to bude mat prirodzenejsi efekt..

ja som si tiez umyla vlasy na 6 den sama. bolelo to uznavam, ale do kupelky sa dvaja ludia u nas nezmestia:-)) tak som bola nutena..

bratislava

barbie
dakujem za odpoved a nebud nespokojna,tes sa ze mas a hlavne vyzeraju urcite prirodzenejsie ako nejake XXL pecky ;-)

mihai

della
mam anatomy polytech, 320ml pod sval. iba spodna cast dvorca, lebo som nemala modelaciu. mala som pevne svoje, aj vyzerali pekne, len malunkate:) pod prsiami som nechcela, ani lekar neodporucal, lebo kvazi ani teraz nemam vyraznu podprsnu ryhu, bolo by mi jazvy vidiet, mozno by ani neboli rovno v nej. som spokojna jak blcha, odporucam. a Trsku tiez. pokial ja viem, je skvely, takze dont worry.

martinka54

bellinka
hlavne na teba som zvedava, lebo ja chcem tiez velke a ty mas moje vytuzene gulate, lebo stale vaham ake si dat

martinka54

ahojte baby
dlho som tu nebola. konecne som si poslala fotky do galerky, lebo som nemala doma kabel od kedy som sa odstahovala od mami. baby neviete kolko budem cakat kym ma tam zaregistruju?

bellinka

Laola:
ja som z ba ale bola som na op az v ke kde som si nasla skveleho a sikovneho chirurga a som naozaj stastna

1mica1

della
tak to nie ze by som sa chvalila s tymi vlasmi:-),ale fakt sa mi to dalo
Takze ak ti nezmensuju dvorce,tak budes mat rez ako mihai,vtedy sa to robi iba zo spodu,tusim.A po opke sama uvidis,co budes moct robit a co nie,kazdy to ma inak.Ale je velka pravda,ze hybat sa treba.Najhorsie je sa rano rozhybat,ale potom uz sa da a v pohode ,pomalicky fungujes :-)