Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Mihai

sorry..už som sa ta to asi pýtala :-)..aky maš imploš a kolko ml?? zostala som v pomykove, ked si napísala, ze ti to robili len zo spodnej casti dvorca..väčšinou som videla fotky len okolo celeho dvorca
..do kelu, za cca.nejaky tyžden idem na opku a vôbec neviem či mi to bude robit okolo alebo len zdola...nejak to nerozoberal..nooo ved to 18.1.zistim,

bellinka

Laloa:
Dr. Trska operujem v Ba allebo v aj v Prievidzi
Dr.Červen operuje v BB a vikendy externe operuje najnovsie v pezinku

della

Mihai

tak to si ma pobavila..haha :-) :-), myslím, že každej... je v tej chvili asi jedno či "gatky alebo oteplovačky"
..to s Trškom..hmmm...som si ta zmýlila asi s nejakou inou kočkou...sorry

BarbieOne1

nezúúúfaj...asi to tak malo byt, ked si mala pocit, že ti tam "viac nenatlačia"

laloa556

môžem sa ešte opýtať?
Dr. Cerven je z BA? lebo som ho hladala na googli a tam mi vyhodilo BB.. tak sa pýtam, ak ich je viac menovcov :-)
lebo ako tu čítam, sú na ňho super ohlasy...

laloa556

zamestnaná som, len ešte mi čo to chýba, a veľmi ich chcem, tak ako tu padol takýto nápad, tak sa mi rozžiarila porad žiarovka :-)

BarbieOne1

laloa556

Mozes si zobrat spotrebny uver v hociktorej banke, najlepsie kde mas ucet, bez dokladovania na co tie peniaze chces. Samozrejme pokial si zamestana a nemas vela poziciek, tak ti ho daju hocikde.
Aj ja som takto chcela najprv peniazky.

laloa556

mihai

dá sa zobrať na to úver? ma to zaujíma :-)

mne už chýba pár koruniek našetriť a veľmi by som to chcela.. už len pre to, že to zdvihne sebavedomie, kt. kúsok potrebujem :-)

mihai

della
ani mne sa na opku velmi nechcelo ist naostro :))) som sa pytala sestricky ci aj gatky dole, ked uz som si navliekla "andela" a ona tak nastvano ze taku blbost sa pytam, ze jasne. a vsetky piercingy museli von ! ale inak, uz mi bolo lautr ci mam gatky alebo oteplovacky, lebo som preplasena riesila ine veci jak som zbadala operacnu salu a po opke mas ine starosti nez riesit ci mas gatky :)))si pamatam este ako som sa preberala z narkozy tak ma prekladali na postel a mala som len tu zdravotnu podprdu, aj potom, kym som sa zmatozila obliect a boli mi to jedno, bola som rada ze som rada :))) toto je to najmenej