Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

Ahojte:-)
Dievcata po opke,s cim ste si natierali jazvy?Co vam pomohlo k najlepsiemu vysledku,cize zahojeniu?Zatial si davam heparoid,mne totiz len nedavno dali dole naplaste,leukoplast ci co som tam mala.Dakujem

della

Externa

myslím, že už pracuje?....lebo som s nim volala...a "pozeral" do mojich papierov..

..lebo mna to caka 18.1.

ska38

Niki777,
drz sa zajtra!Budem na teba mysliet.S tou menstruaciou, viem ze operuju len po skonceni,vsak uvidis co ti povedia.Neboj sa,drz sa.

ska38

Bodynka,
ta priroda si s nami robi co chce!hm
Mozno ta kocka uz caka na OP alebo uz je po a tesi sa z krasneho dekoltu.

ska38

Wendy1,
dakujem,cakam kazdym dnom.
Nie, deti nemam,zatial.Ale velkeho,tazkeho psa,ktoreho musim obcas dvihat zo zdrav. dovodov.
takze 2tyzdne si sama vlasy neumyjem?!....ups
Zubky idu,ej ha!Novy rok ste aspon dobre oslavili,ked deticky spinkali.

wendy1

nataliiis zavolaj doktorovi

jamimili jednej znamej sa tiez rozhodoval az pri opke ci da 280 alebo 320 a dal tie mensie. ale ona je spokojna.

barbora10

niki777

zalezi aj od toho,kolky den uz menstruujes.ak sa ti uz menstruacia konci,tak by to problem nemal byt,ale ak sa ti este len zacala,tak to problem asi bude.ale niektori doktori operuju aj tak.