Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kočky,
Wendy1,
trpezlivost ruze prinasa,no uz by som isla aj v pondelok.
BarbieOne1,
pekne,vyzeraju ako okruhle S.

nataliiis

no tak baby ja to vidím na velký problem s podprdami,ale dnes som si dopriala a kupila prvu, lebo včera som mala sviatok:D ja mam 250 ml a podprdu som si našla 65C, inak asi budem kupovať 70B,lebo takych s obvodom 65 je pomenej..ja ani neviem už jak ma podprda sedieť, ked som si predtym kupovala, tak som si len tie lentilky stale vydvihovala,nech tam nemam volno a teraz mi zo vsetkeho trčia bradavky:D

84nika

wendy1 - ozaj, teraz ma napadlo ako si o tom písala že ich máš necitlivé, ja som si to zatial ani moc nezaregistrovala, ale ked pred prejdem prstami ca.1-2 cm nad jazvou, tak tiež nic necítim, keby mi to tam teraz rezali, tak by som to ani necítila..hm...

wendy1

barborka ja mam tiez 350ml ale teda plne trojky to ani zdaleka niesu :/ ale plne dvojky. co mam foto v galerke,tak ta sedocierna podprda je 75B! ta druha netusim,lebo to mi dala sestra a nieje tam uz ten stitok,ze aka je to velkost. ale ty mas tusim svoje väcsie ako som mala ja pred opkou. tak mozno tebe to spravi plne trojky. :)

84nika

BarbieOne1 - nezúfaj, ked ti zmaknú budeš môcť s nimi viac hýbať a ked budeš nosiť už podprdu tak uvidíš jak pekne ti sadnú potom do ne. Mne tiež tak rýchlo odpuchli ako tebe, tiež som si povedala že do frasa ale stále to ešte mení tvar a som už vyše 2 mes. po.. A keď niekomu spomeniem že mohla som si dať troška vačšie tak hneď vyskočia na mňa či som sa nezbláznila.. a mám menšie ml ako ty, tak uvidíš že po dvoch mesiacoch to aj ty budeš inak vnímať, včera sme sa boli kúpať a normálne mi bolo trápne že mi všetci pozerali iba na prsia. .. inak po pár rokoch keby náhodou som ich išla vymeniť a keby náhodou môj chirurg by tam nerobil, tak by som tiež išla k tvojej..:-) čo už keď človek má dobré skúsenosti s opráciu celkovo, a je spokojný, tak by do toho išiel zase..

wendy1

caute! ktovie ako dopadla niky777 dnes. :) dufam,ze sa opka konala a ze vsetko je ok :)

ska uz som za teba nervozna,ze kedy budes mat termin :)

mihai,kolko si po opke? je nas tu uz tolko,ze si to nepamätam. moje lave zatial stale necitim :/ dnes mi doktor povedal,ze to moze aj pol roka trvat,kym sa vrati citlivost. a pred mesiacom mi povedal,ze do mesiaca to budem citit :P za pol roka mi povie co? :(
tak ak sa to tebe lepsi,tak snad aj mne sa zacne. ale ja necitim ziadne svrbenie :(( proste nic,akoby bolo mrtve to prsko. keby som zavrela oci a niekto ma chyti za lave prso,tak ani neviem. fnuk

barbie,peknucke ich mas! sikovna je ta doktorka! :) a uplne ta chapem s tou velkostou. ja by som tiez zvladla aj väcsie :D ak pojdem niekedy este v zivote na opku,tak si dam cez dvorce vlozit,nech mi ich hned aj zmensia a dvihnu vyssie a dam si gulate a velkeeee :DDDD ;)

martinka54

bellinka
tak teraz si ma dostala, uz som bola skoro rozhodnuta pre tie anatomy a ked som ta uvidela, znova neviem