Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

martinka54

na tej stranke rajce si das do vyhladavaca livaa ato ti vyhlada nase albumy.no a potom zadas meno a heslo co ti liva poslala.je tam vela albumov a ku kazdemu musis dat to meno a heslo.

martinka54

baby ako sa dostanem do tej galerky, uz ma liva zaregistrovala a ja som taky debil, ze neviem sa tam prihlasit

BarbieOne1

Normalne ze aj ja teraz snivam o vacsich.. pred dvoma mesiacmi som odprisahala, ze do toho uz nikdy nepojdem a teraz sa tesim na cas ked sa mi trochu natiahne koza, aby som si mohla dat vacsie:-))..

Vymyslam ja viem:-(, ale taktiez to dost stalo stresov, penazi, bolesti atd.. Keby to aspon tie 2 a polky boli, ako mali byt povodne.. No snad sa este vyrisuju a vystupia ako niektorym babam co som citala na nete..

Neviete nahodou ako sa meria velkost prs podla cm?
Davnejsie som na nete citala, ze ked je rozdiel pod prskami do 10cm, tak o su jednotky, ked je od 10-15cm tak dvojky, od 15cm-20cm trojky a tak dalej.. Je to tak? Ci poznate ine meranie?

barbora10

BarbieOne1

moja predstava je plne trojky,tak dufam ze sa mi to splni.doktor vravel ze mi to urcite spravi,tak som zvedava.

barbora10

BarbieOne1

to tak byva,ze ked odpuchnu je to o cosi mensie,ale nie o vela,to sa len tak zda.a ked si das super podprdu,tak budes mat poriadne prsiska a bez podprdy su pekne aj male ale pevne.ja si idem dat 350ml.foto v galerke uz mam pod tym istym nickom.ja mam uz pol roka odkojene.pocas kojenia som mala krasne plne dvojky,ale pred tym vobec nic,tak som rada,ze mi aspon polky ostali.doktor vravel,zevraj mensie jednotky,ale to sa mi nezda.podprdu nosim 75B a vraj budem mat 75C.

BarbieOne1

barbora10

fotky som uz poslala, tak neviem kedy budu na nete. zatial som poslala fotky tesne po opke, ale onedlho poslem aj aktualne.

no oni su pekne:-), len myslim, ze mnoho bab mrzi velkost po odpuchnuti, kedze si madzicasom zvyknu na vacsie:-)))..

ty ides do akej velkosti impl? a ake mas prsicka teraz? mas uz foto na nete? dlho som tam nebola