Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

pomaly sa preklikavam a citam co ste popisali :)

wendy1

na chlad reaguju, len na dotyk nic. ale uz sa to lepsi odkedy som pisala. niekedy v tom necitlivom citim stale to strasne svrbenie, ale mam dojem ze citim uz trolinka viac. tak zacinam verit ze to jednoducho chce cas, kedze som ozaj mala svoje mini, pevne, neodkojene, malo koze, telu to trva kym sa spamata.
inak sa citim uzasne. spinkat mozem na bruchu, hocijak, nic ma neboli nepicha, stastna ako blcha. Hedera-zlaty clovek, zlate rucicky, do smrti mu budem vdacna. aj tomu, kto vynasiel anatomy tymto mailom velmi pekne dakujem ;)
chodim uz do solarka, jazvy cez spodnu cast dvorcov, vyse 3 mesiace, pekne sa sfarbuju zo svetloruzovych na hnedaste, tak ako tak ich je malo vidno.

vsetkym babam co vahaju by som chcela povedat-chodte do toho, aj keby si mate vziat uver. meni to zivot, neuveritelnym sposobom.

mihai

della

sto rokov som tu nebola, teda cele vianoce, az dnes... mna operoval Hedera v Interkliniku, nie Trska v SNOPE..

BarbieOne1

bratislava

zvacsovanie prs vlastnym tukom sa robi v jednej klinike v starom meste ak si dobre pamatam, volala som tam a povedali mi, ze to stoji 10 000tis eur (dost palka) a nieje to natrvalo. Casom sa ten tuk vztrebe. Takze su to podla mna vyhodene peniaze. A este k tomu, mozu ti tak zvacsit prsia, ze vraj iba o dve cisla + musis podstupit liposukciu, ktora dost boli.

della

ja som musela byt uplne naha pri opke, pytala som sa ci si nemozem nechat aspon nohavicky, ale nedovolili mi.

inak dnes poslem fotky, ale mam zatial len po opke, onedlho poslem aktualne..

BarbieOne1

bratislava

zvacsovanie prs vlastnym tukom sa robi v jednej klinike v starom meste ak si dobre pamatam, volala som tam a povedali mi, ze to stoji 10 000tis eur (dost palka) a nieje to natrvalo. Casom sa ten tuk vztrebe. Takze su to podla mna vyhodene peniaze. A este k tomu, mozu ti tak zvacsit prsia, ze vraj iba o dve cisla + musis podstupit liposukciu, ktora dost boli.

della

ja som musela byt uplne naha pri opke, pytala som sa ci si nemozem nechat aspon nohavicky, ale nedovolili mi.

inak dnes poslem fotky, ale mam zatial len po opke, onedlho poslem aktualne..

BarbieOne1

atram

mam 22. ja viem, ze sa u zeny celkovo menia hormony a nazory ked caka dieta, ale teraz viem naisto, ze pokial sa nic nepritrafi:-) tak v najblizsich rokoch s detmi neratam a nemozem si to dovolit ani koly praci atd..

Baby ja som normalne tak nestastna:-(, prska mi dost odpuchli a velmi sa zmensili.. Su velmi pekne tvarovo, ale podla merani a podprd vychadzaju na take mensie az stredne dvojky:-((, chcela som aspon plne dvojky, mozno aj viac keby sa dalo.. Verim tomu, ze by mi tam viac teraz nenatrepali(po opke som myslela, ze mi skoro az koza praskne), ale je mi to luto..
Je mozne, ze sa casom este nejako usadia a vystupia?

della

kočky po opke

možno to vyznie blbo :-)sorry...ale pri opke ste boli od polpása dolu nahée??..teda len prikrité??

...mňa už chyta taka nervozita až nóóó
:-)