wendy1
ved to aj ja stracam prehlad ze ktora bola kedy a ake implose ma :)))
jasom vyse 3 mesiace po opke. uz to tak tragicky nevidim s tou citlivostou, snad ta to povzbudi. vazne mam dojem ze malymi krocikmi sa to upravuje. malinko uz na pravom citim, akoby sa ten necitlivy "pás" zuzoval, a tusim aj ta prava bradavka sa prebera, aj ked slava to nie je :) lava uz aspon nie je bolestivana dotyk, cize nieco sa urcite deje, pekne vydrzme :) !
viete z coho som zmatena? ja mam 320ml anatomy vysoky profil a 75C ledva oblecem, predtym som mala snad polky. a ty, wendy, pises ze mas podprdu 75B a to mas 350ml... neviem si to vysvetlit, niektore udaje co baby davate mi navzajom odporuju. pod prsiami mam 75cm, hrudnik len kost a koza, tak ako to, ze mne z 75C vykukaju pri vela podprdach bradavky? 75B neexistuje aby som obliekla. chapem ze ak je sirsi hrudnik a nie tak chudy hrudnik, efekt moze byt menej vyrazny nez u mna, kde kazdy ml doslova krici, ale ved aj wendy ty si chuda, mylim sa? uz som cela domotana ako t s tymi implosmi je ! :))) myslim ze mam plne dvojky mensie trojky, minule som to tu riesila, tak myslim ze to musis mat aj ty, nie ?