Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

dakujem vsetkym za pochvaly:-).. vcera vecer som si dala dole vsetky leukoplasty a konecne som povedala wau:-).. tie leukoplasty ich este tak zvierali.. ani vo sne by som netusila, ze budu mat taky pekny tvar, teda z toho co som mala predtym:-) onedlho poslem aj aktualne fotky:-)..

len mam trosku problem s lavim prskom. citim v nom ten silikon ako sa pohybuje. ja viem, ze je to normalne, ze nieje este usadeny, ale je to neprijemny pocit. mate to niektora podobne?

laola556
ak nemas ziadne prska, chudu hrud, tak urcite anatomy, vyzeraju prirodzenejsie!!! okruhle by ti mohli spravit take dve pologule.. davnejsie som tu davala link jednej baby co tak dopadla pokusim sa ho najst..

martinka54

laloa556
podla mna je lepsie ist k viacerym lekarom, mne sa to oplatilo. ja som uz mala zarezervovany termin v bb, ale tam mi chceli robit aj t modelaciu a baby mi poradili nech vyskusam ineho a na koniec budem zoperovana v ba a budem mat rez okolo bradavky.
co sa tyka galerky, staci, ked posles fotky live a ona ta zaregistruje. ale musis mat hole prsia, nemusis si fotit tvar.potom si mozes pozerat nase fotky pred a po opke, to ti urcite pomoze.
ja doteraz vaham ktore si mam dat, kazdy tyzden poviem ine a za dva tyzdne sa mam stavit u lekara a povedat mu ktore.

mihai

wendy1
ved to aj ja stracam prehlad ze ktora bola kedy a ake implose ma :)))
jasom vyse 3 mesiace po opke. uz to tak tragicky nevidim s tou citlivostou, snad ta to povzbudi. vazne mam dojem ze malymi krocikmi sa to upravuje. malinko uz na pravom citim, akoby sa ten necitlivy "pás" zuzoval, a tusim aj ta prava bradavka sa prebera, aj ked slava to nie je :) lava uz aspon nie je bolestivana dotyk, cize nieco sa urcite deje, pekne vydrzme :) !

viete z coho som zmatena? ja mam 320ml anatomy vysoky profil a 75C ledva oblecem, predtym som mala snad polky. a ty, wendy, pises ze mas podprdu 75B a to mas 350ml... neviem si to vysvetlit, niektore udaje co baby davate mi navzajom odporuju. pod prsiami mam 75cm, hrudnik len kost a koza, tak ako to, ze mne z 75C vykukaju pri vela podprdach bradavky? 75B neexistuje aby som obliekla. chapem ze ak je sirsi hrudnik a nie tak chudy hrudnik, efekt moze byt menej vyrazny nez u mna, kde kazdy ml doslova krici, ale ved aj wendy ty si chuda, mylim sa? uz som cela domotana ako t s tymi implosmi je ! :))) myslim ze mam plne dvojky mensie trojky, minule som to tu riesila, tak myslim ze to musis mat aj ty, nie ?

laloa556

BarbieOne1

no to som rada, lebo taký tvar aký mám, rozhodne nechcem :) na to sú asi dobré anatómy, že? ja som úplný začiatočník - preto sa pýtam :))

toľko je tu lekárov vychválených :) ale to je dobre.. ja môžem ísť na konzultačku aj ku piatim napr.? ako som čítala, tak u niekoho sa za to platí, u niekoho nie, ale to nevadí..

ozaj, a tá galerka kde je? nech si viem posúdiť.. či to je vaša súkromná? :)

baby dobré ránko ešte :)

prcinkka

Ahojte baby,som tu nova,opka v marci
wendy-musim na teba reagovat,pozerala som tvoje fotky a ty nemusis mat ziadne komplexy,ved su nadherneee!A ty chces ake dvorce zmensovat?Ved ich mas akurat,este by som povedala,ze aj male:-)

ska38

Wendy1,
minule som pozerala fotky.A zabudla som Ta pochvalit,velmi dobry tip:fotky v rovnakych plavkach pred OP a po OP.
Urobim fotky aj ja pred OP v podprdach,ked som mala vacsie prsia.A potom po OP.Myslim vacsie o nejaky ten centimeter alebo milimeter...

ska38

Wendy1,
minule som pozerala fotky.A zabudla som Ta pochvalit,velmi dobry tip:fotky v rovnakych plavkach pred OP a po OP.
Urobim fotky aj ja pred OP v podprdach,ked som mala vacsie prsia.A potom po OP.Myslim vacsie o nejaky ten centimeter alebo milimeter...