Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

jamimili

no tak tak dlho by som ho nevydržala "presviedčať" :))

vieš, u mňa to nie je ošial.. už keď mi začali rásť prsia, tak som s nimi nebola spokojná, v puberte vôbec, stále som čakala na to, nech už mám aspoň 18, že už sa bude dať niečo robiť.. teraz mám skoro 23 a stále ma to neopúšťa, stratila som sebavedomie (určite nie len kvôli nim), veľmi by mi to pomohlo si myslím :) koľkokrát by som sa chcela cez leto opalovať hore bez, nemám rada tie pásiky od plaviek!! :) ale keď mám pravdu povedať, hanbím sa.. keď stoja brad. tak nie, tak sa mi aj celkom páčia, ale keď sú "v kľude", tak som z nich na nervy :)))

laloa556

jamimili

no tak tak dlho by som ho nevydržala "presviedčať" :))

vieš, u mňa to nie je ošial.. už keď mi začali rásť prsia, tak som s nimi nebola spokojná, v puberte vôbec, stále som čakala na to, nech už mám aspoň 18, že už sa bude dať niečo robiť.. teraz mám skoro 23 a stále ma to neopúšťa, stratila som sebavedomie (určite nie len kvôli nim), veľmi by mi to pomohlo si myslím :) koľkokrát by som sa chcela cez leto opalovať hore bez, nemám rada tie pásiky od plaviek!! :) ale keď mám pravdu povedať, hanbím sa.. keď stoja brad. tak nie, tak sa mi aj celkom páčia, ale keď sú "v kľude", tak som z nich na nervy :)))

laloa556

jamimili

neboj sa (i keď je to ľahšie hovoriť), skús na to nemyslieť a teš sa ne ;)
ja sa teším s tebou ;)

jamimili

Laola ja som s mojim uz 12 rokov a po prsiach tuzim uz aspon 4 roky az teraz sa mi ho podarilo presvedcit ze to nerobim pre druhych ale pre seba .-)))

laloa556

martinka

hej, máš pravdu. treba to určite zvážiť. nechcem ich mať ešte horšie ;)

84nika

vieš ale ako by mi pomohlo, keby to aspoň nehovoril takým tónom akým to povedal.. on proste povedal, že jemu sa celkom páčia, že na čo.. xkrát mu môžem hovoriť, že to je o mne, aj ja sa chcem sebe páčiť :) proste hneď vybuchol, nie aby to povedal kus inak.. tak snáď to bolo len také spontánne.. lebo hneď by sa mi to riešilo inak a určite aj to tešenie na to by bolo iné :)

jamimili

Baby mna normalne chyta stres 18.1 je tu ochvilku modlim sa aby vysledky boli co najlepsie...Moj muz teda muz bude az 12.6 2010 mi povedal ze sa boji ze sa nezobudim.-((...no ma este vystresoval viac ako som.....Inak Barbie mas ich po 5 dnoch nadherne:-)))...inak bere niekto ten wobenzym??

84nika

laloa556 - moj priatel tak isto zareagoval ako tvoj, ze je to zbytocné a ze zbytocne vyhodené peniaze, zbytocne som sa mu snazila vysvetlit ze aky to je pre mna pocit.. nepochopil.. az do poslednej sekudy dúfal ze si to rozmyslím, este aj ked ma bral do nemocnice.. a teraz on sa z nich tesí najviac :)

martinka54

laloa556
na termine zalezi od lekara akeho si vyberies a ako je pracovne vytazeny. moze sa stat, ze aj do mesiaca by si sla, ale vacsinou kazda cakame dlhsie. vies laloa to nie je len, ze idem a dam si ich spravit. musis si dobre zvazit ku komu chces ist, aka je tvoja predstava u niekoho zalezia aj financie, lebo sa pohybuju rozne u lekarov. podla mna to chce cas, lebo nie je to rozhodnute na chvilu, ale na par rokov

laloa556

ďakujem baby, ste zlaté, dosť ste ma naučili a stále sa tu učím nové veci a hlavne sa rozhodujem už lepšie ;)

mám jednotky, ale ten tvar ma ubíja :( hlavne kvoli tomu chcem, a aspon o jedno, alebo asi radšej o dve čísla väčšie..

a kedy najskôr od konzultácie sa dá ísť na opku? či to závisí od vyšetrení predtým?

ahoj prcinkka ;) marec je tu za chvíľočku, tak vám baby závidím v dobrom, kt. to už máte za sebou alebo už tesne pred sebou. ja som úúúplne na začiatku :)

ešte sme sa včera pochytili s priateľom, neviem si vysvetliť jeho zareagovanie, keď doteraz sme sa o tom bavili, že by som ich chcela, asi to nebral tak vážne, až včera keď som relatívne rozhodnutá na 98% :) tak že či nemám kam dávať peniaze, spomínal ďaľších chlapov, nechápe že to je o mne.. radšej som tú debatu s ním nateraz ukončila lebo by aj tak nikam neviedla :) tak som sa tešila, ako si to tu čítam a píšem a on mi dal úplnú podpásovku :(

della

Belinka

prosím pošli mi mail na Livku...konečne :-)ma dnes manžel odfotí pred opkou..

viem, že už si mi ho kedysi písala ale nejak som nestíhala a zabudla som si ho poznačit...ďakujem ti :-)