Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

wendy

tak to dufam ze budem mat aspon trojky.ale tvoje sa mi pacia velmi a vobec mi nepripadaju ako dvojky.a velkost 75B nosim uz teraz,tak nechapem ako ju mozes mat aj ty.ale asi vela zalezi aj od strihu podprdy.a velky rozdiel je aj v tom,ci si das gulate,alebo anatomicke.mne anatomicke pridu mensie ako gulate pri tych istych rozmeroch.preto som sa rozhodla pre gulate.aspon mi to tak pripada vo vystrihoch,ze gulate vyzeraju vacsie.

vika1983

Ahojky opka ma caka v marci v chirmede narhnute mam 410 polytechy dufam,ze som sa rozhodla dobre ide este niekto v marci do chirmedu?

della

Jamili

ozaj, chcem dat foto pred opkou...vies mail??....kedysi mi ho pisala Belinka, ale som si ho nepoznacila...a nemam teraz cas ho hladat spätne....bolo to nejak tak.....urinova@gmail.com

della

Jamili

ja idem Trškovi a bude ma operovat v Šnope, anatom, 350 a do druhého 360 ml,pod zľazu, lebo mám tuhé tkanivo a cez dvorce kvôli kónickemu tvaru prs

jamimili

Della uz som pisala do ULK V PETRZLAKE KU GUBOVI...ja idem na vysetrenia az 12.1 ale ja som musela mat kvoli peceni este jeden odber a tam sa modli aby boli vysledky do 13-14.1 aby som to stihla ,dufam ze to bude ok...ozaj dela kam ti ides a kolko vlastne ml???

della

Jamilli

nezúfaj,čo nevieš, že chlapi sú "väčšie baby :-)" ako my, veď stačí ked majú 37 teplotu a už "umierajú"... on to určite tak nemyslel...myslim, že i môj manžel sa toho bojí, ale on to predo mnou neprizná...

tak 18.1. si budeme držat palce:-), a kde ti budu robit opku??

Už más vyšetr. hotové?? ja som dnes bola na odbere krvi 6 ampuliek, rôntg.pluc mám ok a v pondelok ma caka int. vyš.

mihai

zhrniem to asi tak, ze KONECNE SA CITIM AKO 100%ZENA. nemam problem s s postavou, citim sa pritazlivo, no vzdy som mala pocit menejcennosti, ze tennajzenskejsi znak mi chyba. (darmo su chlapi skor na zadky;), aj tak )ziarlila som na ine zeny co prsia mali, ze co si mozu obliect, ake je to len zenske, proste na mne nieco nebolo co na nich hej. jedine co lutujem je, ze som na operaciu vazne nesla rovno v 18stke, naco som to odkladala do 22 ???

mihai

baby, jednoznacne chodte do toho, nech vam ktokolvek vravi na to co chce !!! neskutocne, uzasne to meni zivot ! teraz viete ako tuzite po novom vzhlade, ale verte mi, ked ich budete mat, radost bude este vacsia nez si teraz viete predstavit a poviete si ze to vsetko stalo za to :))) ja predtym? okolo obchodov so spodnym pradlom som len chodila, ze hm, aj tak tam pre mna nic nebude. trapne mi bolo hrabat sa v 75A ze az... ziadne pradlo, kosielka nevyzerali ako mali. teraz som pri priatelovi doslova kazdu chvilku hore bez :))) predtym mi to nevadilo, ved ked ma clovek rad.. ale zmena je to riadna, velmi prijemne ze napriklad spim si v satenovom zupanceku a som cela happy ked sa roztvori a konecne v nom nieco je :) tusim keby som mohla, tak som nonstop hore bez :D
nasporte peniazky alebo to dajte na uver, frajer nech si rozprava, toto za to stoji baby.

martinka54

laloa
o tom sebavedomi viem co hovoris. ja mam zase taky problem, ze som mala krasne prska a dokonca sa ma viaceri pytali, ze ci mam silikony a ked sa mi narodila mala islo to dolu vodou. cez leto som plakala lebo som si nemohla zohnat plavky, nakoniec sa mi podarili zohnat poriadne vystuzene a moj priatel mi povedal ci som ich kupila babke, lebo on bol zvyknuty na trojuholnicky, ale zase naopak mna vtom podporil. vidi aka som nestastna a o depresiach ani nehovorim a dokonca mi ich aj zaplati on