ahojte kocky, pisem vam malo, ale intezivne citam a gratulujem k prskam. Konecne som si pre tyzdnom odfotila prska a dala do vasej galerky. Riesim jednu pre mna vaznu vec. Idem 19.4.do novamedu k cervenovi. Na konzultacii som povedala, ze pre mna je podstatne, aby to nebolo velmi napadne, kedze som ucitelka na VS a mlady studaci od ktorych som len par rokov starsia..ved viete proste musim mat respect! Vysku mam 168 vaha 50kg, pod prsiami 71 cez 79/bieda totalna, ale odkojili si svoje, tak som na ne aj tak hrda/ Doktor mi povedal, ze on dava anatomicke praveze zenam co maju kus viac ovisnutej koze, a takym ako ja dava okruhle. Mam mat 280ml vysoky profil, eurosilicone okruhle teda. A ja sa bojim, aby na mne nevyzerali ako dve rozkrojene nie velke polgule. Pravda je ze sa mi na dotyk ovela viac pacili okruhle lebo boli maksie, ale spekulujem, ci by som si nemala vydupat stredny profil. NA konzultacii som nevedela ze existuje vobec nejaky stredny profil..nizky profil mi nechcel dat, aj ked podotkol, ze by to bolo prirodzenejsie, ale ze mam strasne uzky chrbat a vytrcalo by to po bokoch...skuste kuknut moje prska v galerke a povedzte svoj nazor prosim, lebo som strasne nerozhodna, priam aj uvazujem, ze idem este aj inde na konzultaciu aj ked uz mam termin operacie dany...DAKUJEM DOPREDU