Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

niki
gratulujem,super ze si to tak dobre zvladla.to ma zas trosku povzbudilo;-)
lebo ako barbie pisala,tak som sa zlakla,je ozaj pravda,ze kazdy to inac znasa,tesiiim s tebou
posli fotky

martinka54

zuziacik
no ja ti neviem, ja si myslim, ze by si ich mala pekne,ked sa dobre usadnu. je to tazke sa rozhodnut, ze? ja tiez stale vaham, ale ja zase medzi anatomami a gulatymi

zuziacik26

ahojte kocky, pisem vam malo, ale intezivne citam a gratulujem k prskam. Konecne som si pre tyzdnom odfotila prska a dala do vasej galerky. Riesim jednu pre mna vaznu vec. Idem 19.4.do novamedu k cervenovi. Na konzultacii som povedala, ze pre mna je podstatne, aby to nebolo velmi napadne, kedze som ucitelka na VS a mlady studaci od ktorych som len par rokov starsia..ved viete proste musim mat respect! Vysku mam 168 vaha 50kg, pod prsiami 71 cez 79/bieda totalna, ale odkojili si svoje, tak som na ne aj tak hrda/ Doktor mi povedal, ze on dava anatomicke praveze zenam co maju kus viac ovisnutej koze, a takym ako ja dava okruhle. Mam mat 280ml vysoky profil, eurosilicone okruhle teda. A ja sa bojim, aby na mne nevyzerali ako dve rozkrojene nie velke polgule. Pravda je ze sa mi na dotyk ovela viac pacili okruhle lebo boli maksie, ale spekulujem, ci by som si nemala vydupat stredny profil. NA konzultacii som nevedela ze existuje vobec nejaky stredny profil..nizky profil mi nechcel dat, aj ked podotkol, ze by to bolo prirodzenejsie, ale ze mam strasne uzky chrbat a vytrcalo by to po bokoch...skuste kuknut moje prska v galerke a povedzte svoj nazor prosim, lebo som strasne nerozhodna, priam aj uvazujem, ze idem este aj inde na konzultaciu aj ked uz mam termin operacie dany...DAKUJEM DOPREDU

niki777

ahojte kocky..tak uz to mam za sebou...bala som sa ci ma neposlu domov ked mam kramy..ale sestricka povedala ze to nie su tak vazne operacie kde by hrozilo krvacanie takze ma mohli zoperovat a skoro kazda tam mala kramy he. no tak super pocit mat z nicoho pekne prsia aaah... prvy den to bolo hrozne teda vcera jk som sa prebrala po narkoze..neskutocne..ale dneska je uz v pohode.. sama vstavam chodim vsetko..aj vlasy som si ucesala aj nohavice zapla ked ma dneska prepustali z nemocnice a tak.. da sa to vydrzat ozaj .. a to som si dneska dalalen jednu tabletku od bolesti.. takze sa tesim uz na leto..a tie co sa len chystate tak veka stastia a smelo do toho..a tie co mate po tom tak sa uz mozem pridat k vam a tesit sa z prsicok tak pekny vecer vsetkym papa

prcinkka

martinka54
dakujem za privitanie,citam vas casto,ale nereagovala som,len wendy je taka negativna na svoje prska,tak som chcela vidiet ake ich ma,a ako som uz pisala,ma ich krasne,nema mat preco komplexy :-)

Cervenovi ci ako sa vola,tomu idem.A TY?