Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

Ahojte baby,

už som tu dávno nebola, cez sviatky nebolo času a potom nešiel mi net.Čítam, že tu pribudli nové babuly.Nemala som ani potuchy, že tolko žien má umelé prsia.Myslela som že je to skôr rarita.
Už som si urobila fotky, pošlem ich livke aby som sa konečne dostala do galérky.

Čo sa týka chlapov bellinka závidím ti tvojho, že má taký super postoj k tomu.

Ja som sa mojho nepýtala,zobrala som si pôžičku a jeho som postavila pred hotovú vec, s tým, že jediné čo môže pre mna urobiť je urobiť mi odvoz na opku a kontroly.Tak sa s tým zmieril, veď si to aj tak splácam sama.Ale po opke si pochvaloval aký je ten doktor šikovný.Takže na názor chlapov netreba dať, je to fakt o našom pocite.

Bratislava, ja som mala presne také pocity ako ty.A lutujem, že som nešla na opku skôr.Ale niekedy to bolo úplne tabu a takpovediac nedostupné, teraz sa augmentácia berie ako normálna estetická vec.
Možno ked splatím túto pôžičku tak ešte nejakú zoberiem a pojdem si dať ešte zväčšiť.Aj keď som si predtým hovorila že mi stačia hocijaké väčšie a plnšie.
Už som sa aj pýtala môjho doktora, lebo povedal že do 2 rokov môžem ísť na ďalšiu operáciu a imploše mám zdarma.
Ale asi by som sa bála, lebo povedal, že komplikácie môžu nastať tie isté ako pri prvej opke.A teraz som to mala super bez komplikácií, všetko v pohode a mám 75C o čom sa mi ani pred tým nesnívalo.

bellinka

niki 777:
gratulujem ty si teda ziadny problem nemala s nicim super tesiim sa ...kolko ml si si davala ???uz si teda prsatica ako my ostatne ha ha

bellinka

Jaaj baby mate to tazke s tymi svojmi chlapmi , kaslite na nich pokial sa dokazete dostat k takej hotovosti ....ja mam asi jedneho z mala ktory ma podporoval aby som isla na op este skorej ako som isla ale ja som nemohla lebo som vtedy dokojila a hned jak sa dalo som isla a aj my to cele zaplatil bez debaty , proste mi chcel urobit radost aby som chodila s usmevom na tvari ...ale ja som dokonca ani nebola taka nestastna ako vy baby lebo ja som mala pred tehotenstvom krasne plne dvojky len po odkojeni mi straasne ovisli a splaskli ..cize som ani nemala taky komplex len sme si tak hovorili ze hmm nic moc mi tam nezostalo a tak mi chcel urobit radost aby som sa zase usmievala od ucha k uchu , takze som stastna..a vym drzim palceky aby ste boli tiez stastne :o)))

barbora10

niki777

gratulujem.necakala som,ze sa ozves tak rychlo.tesim sa ze ti vsetko dobre dopadlo.mozes mi potom napisat ako to tam prebiehalo a ako si s doktorom cervenom a celkovo s novamedom spokojna?si ma normalne upokojila.o kolkej ta pustili domov?

barbora10

zuziacik26

urcite nebude 280ml vyzerat neprirodzene.videla som vela bab co mali 300ml a vobec neboli neprirodzene.podla mna ked chces male prska,tak tych 280 je tak akurat.ked ma zena za to dat tolke peniaze,tak nech to stoji za to.a ked ti doktor povedal ze mas uzky chrbat,tak ti nemoze dat nizky profil,bo vtedy by ti to robilo dve gule.ked je uzky chrbat vhodnejsi je vysoky.nebudes lutovat.a ak chces anatomicke sku este nejaku konzultaciu inde.

martinka54

bratislava
nedaj sa odhovorit od muza, ze potrebujete peniazky niekde inde, peniazky budu len mi tu nebudeme. mam kamosku co tiez vsetko odkladala lebo muz jej hovoril, ze tam a tam potrebuju a teraz sa nastvala a ide si ich dat konecne vymenit

bratislava

barbie ako sa mas? uz je lepsie???
zuziacik,ja si myslim,ze anatomy, ja som priblizne taka ista stavba ako ty a tiez nechcem gule. co sa ale tych profilov tyka, to neviem,to sa chcem aj ja poradit na buduci tyzden s doktorkou...
inak kamoska sa ma pytala ze co s tym budem robit,ked budem stara.ze ako to bude vyzerat,ked budem zoschnuta a zosuverena a len silikony budu stat...no nevedela som jej odpovedat:-(((

bratislava

oprava-37 rokov ten komplex nemam,lebo mam ho vlastne az od puberty,ale aj tak dost:-(

a chcela som tym povedat,ze necakaj na suhlas,chlapi to nepochopia.vzdy bude nieco ine dölezitejsie,kde treba investovat...

bratislava

laloa
co ti mam povedat.ja chodim po svete so svojim komplexom uz 37 rokov.od svojho prveho porodu(12r.) sa pohravam s myslienkou na OP.minuly rok som sa prihlasila sem na forum,manzel ma dokonca odfotil a odvtedy ho presviedcam!on je vraj spokojny.ohliadnuc teda od toho,ako mu idu oci z jamok vypadnut,ked vidi zenu so zenskymi proporciami,tak to chcem hlavne kvoli sebe.aby som si mohla obliect co ja chcem a ved vsetky vieme,o co ide.on to ale nechce pochopit.na jesen konecne prehlasil,ze to vzdava,lebo vidi,ze s tym nedam pokoj,mam si zohnat najlepsieho doktora a on mi to zaplati.a teraz ked je vsetko rozbehnute,zahlasil mi ze nech pockam este rok,teraz potrebujeme peniaze na ine.skoro ma vystrelo.tentokrat sa ale odhovorit nedam.som uz dost stara na to,aby som mala konecne prsia.a idem na kredit.nechcem prezit dalsiu letnu dovolenku tak ako doteraz.mam toho dost.a vam vsetkym dakujem za povzbudenie.velmi mi to pomaha.