Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

wendy

som ti vravela,ze to je o strihu podprsenky.ale urcite sa mi nezdaju tvoje prska male.mozno je to tym,ze sa ti zacali pacit gulate.myslim si ale,ze tvoje su krasne a prirodzene.

barbora10

bratislava

aj helena vondrackova ma uz svoj vek a aj so silikonmi vyzera skvelo.a vzdy si ich mozes dat vybrat.a netrap sa teraz tym co bude v starobe.to je este strasne daleko a do vtedy si mozes prsicka s radostou uzivat.

wendy1

mihai, tu podprdu 75B som si kupila v newyorkeri a tam mi bola 75C velka. Ale! predvcerom som bola v uplne inom obchode a kupila som si dalsie dve podprdy. jedna je 75C a jedna dokonca 75D! :D takze je to o strihu podrdy si myslim. :) teraz uz teda vooobec netusim,ze co mam. ale podla mna plne dvojky..

a co sa tyka tej citlivosti, doktor mi teraz na kontrole povedal,ze to moze trvat aj pol roka. prava bradavka,ktora bola brutal precitlivela, tiez uz je citlivejsia menej. zlepsilo sa to :) ale lava stale nic. no uvidime

bratislava

inac baby ja vam poviem,ze odkedy sa ma kamoska opytala,ze ako budem vyzerat so silikonmi ked budem stara,tak si to stale predstavujem,boze to bude asi ozaj blbo vyzerat... su tie silikony vlastne na stalo,alebo ich musime po rokoch zase "vratit" ???

bratislava

no vitaj dadus 35, kde si bola tak dlho? ;-) ty si uz uplne v pohode ze?bez bolesti? ja mam termin buduci tyzden u dr.Dzjubana,kde si aj ty bola a este u dr.Simonovej, potom sa rozhodnem.Veeelmi sa bojim.Ty si tusim spominala,ze on nezasiva?Mas pekne jazvy?A ty by si do toho isla ozaj este raz?Zas tie iste jazvy rezat?Brrr,to si ani predstavit nechcem,ja budem tak rada,ked tam budem mat aspon nieco,aj ked len dvojky,tak budem stastna...

bodynka

Vsetkym novym ceckatym gratulujem k uspesnej opke.
Ja sem prestavam pisat, aj tak to nema zmysel zatial. Potom som len smutnejsia...stale myslim ake by to bolo mat uz prsia..... atd atd
Aj dnes mi prisli krasne saty, samozrejme je tam kopa cipky aj na chrbte a bez podrdky tam nemam co dat a s nou je to hruza!!
majte saa

niki777

Dakujem vam kocky za gratulacie :)

bratislava: tak je pravda ze to bolelo v den operacie..to popriet nemozem ale ked ti daju infuzku od bolesti tak to ustupi..najhorsie bolo ked nas nutili na wc vecer ze aby sme sa rozhybali do rana..to bolo krute..ale na druhy den je hned vyrazne lepsie ..dneska som si uz dokonca aj pricesky sama davala do vlasov :) takze super..a za den si tak dam jednu tabletku od bolesti a je fajn :) to treba len vydrzat nie je to take zle...

barbora10: tak celkovo s novamedom s personalom aj s doktorom som nadmieru spokojna...rano som tam prisla dali ma na izbu potom este dosli dve kocky.. potom nam dali tabletku na ukludnenie no aprisiel doktor pokreslil nas.. a najprv zoperoval nosteky a potom sme sli my silikonky ...a prebehlo to velmi rychlo.. najhorsie boli chvilky po prebudeni z narkozy to si pamatam ze som az kricala od bolesti a vkuse stonala..ale oni ti hned supnu infuzku a prejde to..no a ako som spominala na druhy den uz pohoda.. do 12 si ta mozu vyzdvihnut pribuzni..bo vlastne o dakej 8 rano este doktor nas pozeral a prevez nam robili no apotom uz mozes ist .. no a o 10 dni idem na stichy vyberat..a dr cerven je uplny klasik taky srandista dost ..a aj sestricky su dost zlate tam pobehovali okolo nas stale..takze ja som uplne spokojna :) len sa pekne drzkaj vsetko bude dobre :) den co den ti bude lepsie .. tak potom sa ozvi ty :-)

bellinka : no tak problem bol ten prvy den..no sak asi vies :) tieto dni to dako uz prezijem no :) ja som si davala 350ml ..boze uz s atesim ked to vsetko bude pohojene a bude uz dobre.. :) a na nove podprsenky a podobne :) ah