Dakujem vam kocky za gratulacie :)
bratislava: tak je pravda ze to bolelo v den operacie..to popriet nemozem ale ked ti daju infuzku od bolesti tak to ustupi..najhorsie bolo ked nas nutili na wc vecer ze aby sme sa rozhybali do rana..to bolo krute..ale na druhy den je hned vyrazne lepsie ..dneska som si uz dokonca aj pricesky sama davala do vlasov :) takze super..a za den si tak dam jednu tabletku od bolesti a je fajn :) to treba len vydrzat nie je to take zle...
barbora10: tak celkovo s novamedom s personalom aj s doktorom som nadmieru spokojna...rano som tam prisla dali ma na izbu potom este dosli dve kocky.. potom nam dali tabletku na ukludnenie no aprisiel doktor pokreslil nas.. a najprv zoperoval nosteky a potom sme sli my silikonky ...a prebehlo to velmi rychlo.. najhorsie boli chvilky po prebudeni z narkozy to si pamatam ze som az kricala od bolesti a vkuse stonala..ale oni ti hned supnu infuzku a prejde to..no a ako som spominala na druhy den uz pohoda.. do 12 si ta mozu vyzdvihnut pribuzni..bo vlastne o dakej 8 rano este doktor nas pozeral a prevez nam robili no apotom uz mozes ist .. no a o 10 dni idem na stichy vyberat..a dr cerven je uplny klasik taky srandista dost ..a aj sestricky su dost zlate tam pobehovali okolo nas stale..takze ja som uplne spokojna :) len sa pekne drzkaj vsetko bude dobre :) den co den ti bude lepsie .. tak potom sa ozvi ty :-)
bellinka : no tak problem bol ten prvy den..no sak asi vies :) tieto dni to dako uz prezijem no :) ja som si davala 350ml ..boze uz s atesim ked to vsetko bude pohojene a bude uz dobre.. :) a na nove podprsenky a podobne :) ah