zuziacik pozerala som tvoje foto a podla mna si chudunka a ak si das gulate,budu z predu na pohlad take polgule. ak chces prirodzeny tvar tak si daj anatomy.
baby ja som stastna,ze mam silikony,prestastna! ale proste ja som mala inu predstavu. preto frflem. doktor vravi,ze asymetria je normalna,ze nieje zena,ktora by mala prsia rovnake. ja som mala asymetriu pred opkou,viem,ale myslela som,ze prave plasticky chirurg to odstrani. ked mi je zima a dvorce sa scvrknu,tak to nevyzera tak zle,prsia sa zagulatia a dvorce zmensia a vtedy sa mi pacia,ale za normalu mam lavy dvorec o 1cm nizsie a je to dost vidiet,dalej mam to lave prso mensie a vidno to,aj kamosky si to hned vsimli a najviac ma stve,ze jazvy su sice tenucke,ale nie presne na prsnej ryhe ale nakrivo. to by som od Minarovjecha necakala! skusim vam nafotit aj tie jazvy.
inak baby,vcera som zistila,ze ked sa dam do predklonu a rukou si prejdem na spodu prs - myslim v priestore medzi dvorcom a podprsnou ryhou,tak tam citim take vlny. akoby bol zvlneny implos. a to na oboch prsiach. je to normalne,alebo ja tam mam tie imlose dake pokrcene alebo co?? :/ tie co to mate,skuste sa predklonit a chytit si spodnu cast prs,ci to mate aj vy,alebo len ja? diik