Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

jamimili - ja pred opkou som tiež riešila gelové nechty, povedali že netreba pokial ti vidia na nechet, ide o to aby hore si nemala pokreslené al. farebný gel, francúzska nevadí, aj ja som ju mala, a to som bola v štátnej nemocnici kde všetko dodržiavajú. :)
wendy1 - to vlnenie v predklone mám aj ja, dokonca v jednom nemusím byt ani v predklone aj tak niekedy cítim, kamošky to majú tiež a vraj to má vela báb, a hlavne tam to ja cítim kde mám menej žlazy, ked som bola 2. krát na kontrole, tak som to spomínala aj dokimu a vraj po mesiacoch je to aj tak skoro, že mám počkať kým sa to úplne usadí...

dadus35

baby,

poslala som livke foto do galerky. Z toho čo som mala predtým sa vela urobit nedalo.Tak budte zhovievave ku mne.

ska38

Ahojte kočky,
Niki777,
super, tak gratulujem.
Som rada ze si to tak statocne zvladla.
Uz tesim na fotecky.
Wendy1,
dakujem, zasa premyslam....Aj ja som chudunka, dufam, ze nebudem mat polgule..
Som tu nebola par dni,tak ked som to precitala,hned mi idu hlavou ine myslienky.Ci som nemala zvolit anatom alebo mensie v ml.Som tam kde som bola pred 2 mesiacmi.Idem opat pozerat fotky v galerke.
Jamimili,
odlakuj,je to v papieroch.Ani priesvitny by si nemala mat.Alebo ako pise Barborka10,aspon dva.
Ketrin 11,prosim Ta posli fotky do galerky.Velmi by mi to pomohlo.Dakujem.

barbora10

jamimili

ja som mala tiez gelove nechty a kazali mi ich dat dole.vraj aspon z dvoch prstov musia byt dole.a nechty nemaju byt ani nalakovane.

jamimili

Ozaj baby ktore mate gelove nechty museli ste ich dat dolu???...ja mam na svojich natiahnuty gel...tak mi to pojde tazko...myslite ze ak by som si nechala len francuzku vadilo by to ???...Bodynka moooja len pis a nebud smutna...aj ja sa bojim ake budu vysledky a ze to nevyjde.

dadus35

Wendy,

ešte som zabudla.Aj ja po opke keď som sa predklonila tak som cítila také vlnky, ale to je prirodzený tvar tých silikónov, aby sa lepšie uchytili, takže to je v pohode.Ešte aj teraz to na dotyk trochu cítim ale navonok nieje nič vidieť.Ja som mala ešte 2 mesiace po opke uplne hmatatelny jeden okraj silikónu a taku akoby bublinku.Aj to mi už zmizlo, tie imploše si nájdu svoje miesto.

dadus35

bratislava,

bola som bez internetu tak som vas včera rychlo dočítavala.Ja som bola na opke v júni, takže ja som totál v pohode, ale ešte sem tam cítim, že mám niečo cudzie v sebe.Keď som mala na jeseň chrípku tak ma hrozne boleli v prvom silikony.Doktori hovoria že trvá aj rok kým to organizmus úplne prijme.Som zvedavá ako dopadneš na konzultačke a koho si vyberieš.Ja keby som čítala fórum pred opkou tak by som ani nevedela kam mám ísť.Volala som telefonicky na pár kliník a v medesticu sa mi veľmi páčila sestrička, operáciu mi vysvetlila do telefonu a páčilo sa mi, že hneď po opke som išla domov a nemala som žiadne stehy.Už som písala, že Dziugan používa nejaký špeciálny gél.Inak sa teraz viac prezerám a pod lavým prsníkom mám iba tenučkú takmer neviditeľnú čiaročku a pod pravým je o niečo tmavšia, ale bledne aj tá tak hádam to zbledne úplne.

Wendy,
niesom nespokojná s prsiami,ale aj ja som mala menšiu asimetriu a tá mi zostala.Pravé prso mám o niečo menšie.Možno aj mne mohol dať do neho o niečo viac ml, ale hovoril že netreba, možno by potom bolo zase to druhé väčšie.Tak ja som z toho jeleň.Úplne si ma nainfikovala.A medzeru medzi prsiami mám aj ja, ale to závisí od toho aký tvar pŕs si mala predtým.Ja som nemala takmer žiadne a aj tie som mala dosť daleko od seba.Mám anatomy, guľaté mi hneď doktor zavrhol a myslím, že by na mne pekne neukázali, lebo by som mala dve gule vzdialené od seba.Predtým som mala úzky hrudník fakt mi bolo všetky rebrá vidno.Neviem ako mi pánbožko mohol nadeliť také hrozné prsia.Všetky ženy v našej rodine sú doslova ceckaté a ja?....Všetko si musím v živote tvrdo vydrieť, ešte aj prsia.
Ale buďme štastné zato čo máme teraz a že sme sa nato ohodlali.A velkosť je fakt ťažko povedať, lebo ako si písala ja mám 75C a fakt niekedy na seba dám 75D a už sa mi stalo, že aj z toho mi trčali bradavky.A preto nad tým tak rozmýšlaš lebo tu čítaš všetky príspevky, ja to vidím na sebe, kým som to tu nečítala tak som bola spokojná a teraz sa stále s niekym porovnávam, ale to sa nedá, každý má inú konštrukciu tela.Ale rada vás čítam....

janulik13

Mery NR

ahoj, bola som u Mladeka na uprave. implantaty pojdu neskor, mala som dost velku asymetriu a nakolko este by som chcela mat deti, tak sme implantaty nedavali, moje su dost velk ezatial aj bez toho. Tiez som velmi dlho vahala, ci ist k nemu alebo nie, pytala som sa nanho svojej doktorky a na zaklade jej odporucania som isla k nemu. Pacilo sami, ze si povedal svoj nazor, a neprisvidcil mi n avsetko co som ja chcela, myslela som si, ze to bude jednoduchsie, ale zatial som spokojna, i ked nie je est eani mesiac po opke.

wendy1

zuziacik pozerala som tvoje foto a podla mna si chudunka a ak si das gulate,budu z predu na pohlad take polgule. ak chces prirodzeny tvar tak si daj anatomy.

baby ja som stastna,ze mam silikony,prestastna! ale proste ja som mala inu predstavu. preto frflem. doktor vravi,ze asymetria je normalna,ze nieje zena,ktora by mala prsia rovnake. ja som mala asymetriu pred opkou,viem,ale myslela som,ze prave plasticky chirurg to odstrani. ked mi je zima a dvorce sa scvrknu,tak to nevyzera tak zle,prsia sa zagulatia a dvorce zmensia a vtedy sa mi pacia,ale za normalu mam lavy dvorec o 1cm nizsie a je to dost vidiet,dalej mam to lave prso mensie a vidno to,aj kamosky si to hned vsimli a najviac ma stve,ze jazvy su sice tenucke,ale nie presne na prsnej ryhe ale nakrivo. to by som od Minarovjecha necakala! skusim vam nafotit aj tie jazvy.

inak baby,vcera som zistila,ze ked sa dam do predklonu a rukou si prejdem na spodu prs - myslim v priestore medzi dvorcom a podprsnou ryhou,tak tam citim take vlny. akoby bol zvlneny implos. a to na oboch prsiach. je to normalne,alebo ja tam mam tie imlose dake pokrcene alebo co?? :/ tie co to mate,skuste sa predklonit a chytit si spodnu cast prs,ci to mate aj vy,alebo len ja? diik

wendy1

barborka,asi je to aj tym,ze som si uz zvykla na tieto :) a aj tym,ze vyzeraju priliz prirodzene :/ zatial su take tuhe,alebo ako to povedat. aj ked si dam podprdu,tak ich neviem priblizit k sebe a tak vo vystrihu niesu ani vidiet :( a hlavne moje dvorce su moc nizko a tak mi niekedy pripadaju prska akoby boli ovisle..
viacere tu pisete,ze nemam byt preco nespokojna,ze ste videli moje fotky. no ale do galerky som dala take krajsie fotky,viacmenej z boku,vtedy to tak nieje vidiet. ale tusim dam fotky take,kde uvidite ten rozdiel.ok? nech ma viete pochopit. :)