Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

jamimili
nechty?:D ja som mala gelove nechty a nik ma za nič nesprdol, ešte mi ich aj pochvalili..:DDDD vidis to am ani nenapadlo,že by to mohol byť aj problém.

wendy1

barborka tak sa drz,zelam ti,nech ti dopadne opka k tvojej velkej spokojnosti a nech to co najmenej boli :) neboj,zvladnes to lavou zadnou ;)

bellinka

barborka :
drzim ti palce nech to dobre dopadne , zajtra ide na op aj kamaratka s dalsou kamaratkou k trskovi , si to spolu pekne vytrpia ha ha

bellinka

oli:
ja som brala 6rokov a teraz znova jeanine...ale ja mam celkovy taky organizmus ze ja nepriberiem aj keby som vola zezrala :O)))

barbora10

tak baby ja mam zajtra tu operaciu(koncne som sa dockala).hned ak budem moct,tak sa ozvem a poslem nove fotecky.snad dnes ani nezaspim.tak sa zatial majte a piste,vsetko si potom precitam.

wendy1

ska aj tebe sa tak velmi pacia prska Ketrin11? :) aj mne ;) ma ich krasne a neviem sa vynadivat na tie dvorce v strede. ach a vo vystrihu aj bez podprdy krasne.. tes sa ska!! budes mat take krasne ako ona! :) jaj ja som trdlo,ze som nesla do gulatych :P

oli007

ahoj chcem sa len opytat aku si brala antikoncepciu,že si vobec nepribrala,?JA SOM OD MOJEJ PRIBRALA ASI 15KG.DAKUJEM,

wendy1

ska tak ja uz nic negativne na moje prska radsej nebudem pisat,lebo ta to rozptyluje :( neboj,350ml a gulate su akurat!!! co ja by som teraz dala za gulate :/ nespekuluj,dobre si sa rozhodla!! a ty mas krasne prsia aj teraz,tak po budu naaadherne!!!! :)

baby dakujem za ukludnenie ohladne toho vlnenia. uz som myslela,ze novy problem :D

dadus,ale mna to neskutocne stve,ze ten lavy je mensi,lebo je to mooooc vididelne!! ja jak sa poznam,pojdem na reopku :P raz.. neviem kedy,ale raz isto. citala som,ze reopka uz tak neboli. tak asi preto som taka odvazna :D

belli,no ty si stastna zena! :) krasne prska mas a este sa ti zväcsuju,no super! :)) ja by som moc chcela brat antikoncepciu,ale nemozem :/

jamimili asi je to indivindy,lebo ja som gelove nechty mala a vsetkych 10! :D a este aj nalakovane,ale priesvitnym lakom a nikto mi nic nevravel.

bellinka

jaaaj baby ja som prave pred 3dnami zacala brat znova po cca 2,5roku antikoncepciu a som sa obavala ze mi zas z nej narastu prsia a uz to citim narastli tak ja si dam 450ml a este mi ich aj antikoncepcia zvecsi tak ja to mam jak zariadene...ja som to tak aj v minulosti mala ked som brala 6rokov vkuse antikoncepciu , ze prsia som mala krasne z nej vecsie ale ani gram som nikde inde nepribrala co by som aj brala celkom , lebo som jak tintitko :o)))