Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

wendy

konečne som sa dostala do galérky a prsia máš velmi pekné.Možno trochu vidno že lavé je menšie,ale ked dáš podprdu tak to nevidno a sú naozaj pekné.

mihai,

som na tom ako ty.rada to tu čítam, ale dovtedy som bola spokojná a teraz sa mi zdá, že ja nemám také pekné prsia ako ostatné baby po opke.
Ale ja som ich mala pred opkou hroznééé .
Normálne uvažujem nad dalšou operáciou.To si už potom môžem dať v pohode väčšie imploše.

Dala som fotky do galérky, ale zmestili sa mi tam iba 3,neviem prečo.Neskôr ešte nejaké pošlem.

ska38

Wendy1,
dakujem za podporu.
Ketrin ma pekne,ale v ma galerke fotky len 20dni po OP.Stale ju prosim/email,forum/,aby poslala nove fotecky,ze ako sa po polroku zmenili.
Ale najviac sa mi pacia prsia Dominique,vyzeraju krasne a prirodzene.
Uplne s tebou suhlasim, ze ked zaplatime tolko peniazkov, tak vysledok by mal tomu zodpovedat.
Barborka10,prajem ti co najmenej bolesti a co najviac radosti z krasneho noveho dekoltu!Drz sa,zvladnes to!

wendy1

barborka myslime tu na teba a drzime ti palce.. teraz si asi na operacke :) jaaj.. prichadzaju spomienky :D bude to super zmena,uvidis :)

wendy1

mihai,ja nehladam na prskach chybicky cielene!! stale tvrdim,ze som prestastna,ze mam silikony! a sla by som do toho znova! nic nelutujem. len riesim tie chyby,lebo kazdy,kto uvidi prska ma hned upozorni nato,ze to lave mam mensie a ze tie dvorce su nizko. takze preto sa trapim. a vo mne to vrie aj preto,ze som sla k najdrahsiemu doktorovi,vyvalila zato 3500eur a nie su dobre spravene! teba by to nestvalo?? viem a uvedomujem si,ze oproti tomu nicomu,co som tam mala,je to nadhera,ale fakt som cakala iny vysledok. a tie gulate by u mna asi vyriesili to,ze by som nemala dvorce tak nizko.

BarbieOne1

bratislava

nebola som tu cez vik. tak odpisujem az teraz..

citim sa uz celkom fajn pocas dna, vobec bolest necitim, len ked vstavam z vane, auta sa musim podopriet. v noci, ked som v klude to zacne po takych 4hod. boliet, tak sa musim prejst a prejde to.

ale mam trosku problem s lavim prskom. dost tam citim ten silikon aj ako sa pohybuje. je to dost neprijemne. v pravom sa mi uchytil celkom dobre, ale v lavom sa mu akosi nechce:-(..

potom daj vediet ako dopadla ta tvoja konzultacka u dr. simonovej. ked som bola na stehoch, tak som jej spomenula, ze pride jedna holka z netu 15teho. uvidis je fajn. ja idem k nej za dva tyzdne este aj na nos. tak jej uplne zatial doverujem. som zvedava aku skusenost budes mat ty s nou:-) a neboj sa pytat..

jamimili

Mne sa tiez nepacia gulate.-)))sorry baby..myslim teda aspon nie pre nulkove a jednotkove baby a este k tomu chude.-)))

mihai

a wendy, teba by som este chcela povzbudit, ak to teda zavazi-nebanuj za gulatyyymi ! :) ked to na teba pride, spomen si napriklad na mna, ja by som do nich nesla a preberala som to s frajerom, kamoskami, ved o com by baby kecali cele hodiny ci dni ked jedna ide na silikony, ze :) anatomy asi pre nieco boli vynajdene a asi pre nieco su drahsie a pracnejsie ich "nastelovat", nie? asi ze su nejaka zdokonalena verzia ? chude hrudniky s nimi vyuzeraju zle ! som to tu raz pisala-prirodzene krasne prsko od prirody predsa nie je gulaaaaaaa s bradavkami v strede! sexy su do stran a mysli si to vela ludi ;)

a opat-sorry kocky co tie gulate mate, proti gustu, viete ako.

laloa556

dobré ránko kočky,

gratulujem k novým prskám a barborke držím palce, nech to dobre dopadne všetko a zotaví sa čo najrýchlejšie ;)

ja to asi tiež budem riešiť po svojom a už sa priateľa nebudem pýtať, niečo mám našetrené a rozmýšľam, že si zoberiem úver, nech to možem už konečne zrealizovať. lebo sa mi nepáči, že už sa o tom so mnou nechce ani rozprávať, stále šteká, že či nemám kam dať peniaze, a že ich aj tak nemám (šak zoberiem úver, a splatím si, aj tak mi na ne nedá ani cent, tak čo..) on nechápe, že moje sebavedomie je nízke, a myslím, že by sa dosť tým zvýšilo.. ach jaj :( bola by som radšej, kebyže na ňom vidím aspoň trošíííčku súcitenia :)

asi budem musieť dať fotky aj ja do galerky.. to nevadí, že zatiaľ len "pred opkou"?

mihai

wendy
no keby nepovies, tak ani neviem ze v predklone mam aj ja to vlnenie !!! :))) ale hned ako sa narovnam, zmizne avsetko sa napne. vcera som nacvicovala s dvoma zrkadlami, ci je tovlnenie aj vidno, ale nie je, a sak kam by cloveka j chodil v predklone so spustenymi rukami a nahaty, cize co :)

bavi ma vas citat, ale uz baby premyslam ci to nie je kontraproduktivne. same chyby na sebe nachadzam a riesim, ach jaj.

a asi som sibnuta ci co, jedno rano sa prebudim, zdaju sa mi ok, druhe sa prebudim, zdaju sa mi male :/ mali by sme byt ozaj vsetky spokojne a pripominat si, ako sme vyzerali pred opkou a nie hladat chybicky...