Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barilla

Ahojte kocky,

Mozem sa nesmelo pridat?

So zaujmom som si precitala kopec Vasich prispevkov a idem poslat email na Livu, dufam, ze budem moct nakuknut do galerky.

Aby som sa predstavila, mam uz 37 rokov (je tu este niekto, kto sa rozhodol takto neskoro???? alebo som len sibnuta? Na svojich malych prsiach som odkojila dve deti a prsia mi zmizli :-( Vzdy boli male, ale aspon maly formu, teraz je to strasne a som z toho uz na nervy. Neviem ani, co mi povie manzel, ked narukujem, ze xcem umele a mojich konzervativnych rodicov asi rovno vystre... Ale to teraz neriesim, riesim najprv seba :-) Co vlastnem xcem a tak...

Mate tu more skusenosti, viete, mi prosim poradit nejakeho dobreho doktora v Bratislave? Ako dlho asi trva objednanie sa na operaciu?

Velmi sa bojim, aj si hovorim, ze som stara pasta, ked som to do teraz neriesila, na druhej strane chcem konecne vyzerat normalne a sexi....

Tak zatial zdravim Vas odvaznejsich :-)

Barilla

Barilla

Ahojte kocky,

Mozem sa nesmelo pridat?

So zaujmom som si precitala kopec Vasich prispevkov a idem poslat email na Livu, dufam, ze budem moct nakuknut do galerky.

Aby som sa predstavila, mam uz 37 rokov (je tu este niekto, kto sa rozhodol takto neskoro???? alebo som len sibnuta? Na svojich malych prsiach som odkojila dve deti a prsia mi zmizli :-( Vzdy boli male, ale aspon maly formu, teraz je to strasne a som z toho uz na nervy. Neviem ani, co mi povie manzel, ked narukujem, ze xcem umele a mojich konzervativnych rodicov asi rovno vystre... Ale to teraz neriesim, riesim najprv seba :-) Co vlastnem xcem a tak...

Mate tu more skusenosti, viete, mi prosim poradit nejakeho dobreho doktora v Bratislave? Ako dlho asi trva objednanie sa na operaciu?

Velmi sa bojim, aj si hovorim, ze som stara pasta, ked som to do teraz neriesila, na druhej strane chcem konecne vyzerat normalne a sexi....

Tak zatial zdravim Vas odvaznejsich :-)

Barilla

84nika

ska38 - vidís ako rýchlo to ubehlo od tvojho povodného termínu.. :) držím palčeky, ale veď aj tak všetko bude ok, a budes mat krásne prsícka :)
bodynka - prsia sa ti nemusia zdeformovat, ale mozu, závisí ako dlho budes kojit, ako ti moc narastú... Ale tusím bellinka písala ze jej sestra odkojila s implosmi 2 deti a má ich stále krásne. A to ze implose ti 2 rokoch vymenia zadara, som tiez tu cítala 1. krát, nikde inde som o tom nepocula, asi to vedia spravit v rámci reklamácie implosov "akoze" sa poskodili.. A co sa týka cien, tak si myslím že by nemala stúpat, ved sa pamatám ked zacali robit v ruzinovskej a stáli vyse 100 litrov, a teraz uz pomali za polovicu:)

ska38

BarbieOne1,
dakujem,spomeniem.
Kristinka333,
toto je tvoj argument,preco si dat silikony?!?hm......................

bodynka

Kristinka???? Hmm cudny nazor podla mna
Zas som tu.Ale mam otazku:
Aka je prravdepodobnost ze kojenim sa implantaty zdeformuju?Asi dost vysoka ze?
A kde plati to ze do dvoch rokov od op mate v dalsej opke implantaty zadarmo?
Ak som to spravne pochopila.
A od kojenia je to rok co sa daju dat implantaty?
Myslite ze cena op bude casom stupat alebo klesat?
Vdaka.
Ah dnes isli dalsie dievcence, tak drzim aj ja palce!

kristinka333

Ahojte. Ja si dam kludne urobit aj 4-ky len aby som tych hlupych chlapov vodila za nos. Vsak ide im len o jedno a s vacsimi prsiami dostanem aj lepsi flek tak preco nie?

BarbieOne1

ska38

drzim palce nech vsetko dobre dopadne:-) a neboj sa kazda bolest raz prestane a stoji to za to, to keby ta nahodou nieco bolelo po opke tak si na to spomen:-)

BarbieOne1

aj ja mam jedno vacsie a druhe mensie:-((.. na tom vacsom je este trochu opuch, tak snad sa to aspon trosku vyrovna.. mala som to tak aj pred opkou..
myslim si, ze je casto krat aj pre lekara tazko povedat ci dat do jedneho viac ml ako do druheho, aby sa nestalo prave to, ze potom budu rozdielne velkosti..

ale tak ked sa to tak vezme co mam aj kamosky a nemaju silikony, kazda tvrdi, ze ma jedno vacisie a druhe mensie, vacsinou je mensie to ktorou rukou baba pise.. aspon mozme tvrdit, ze nemame silikony:-)))