Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

Ska,

tak ti to ubehlo,tak aby opka super prebehla.

bratislava,
poviem ti, že doteraz sa nevyznám v tých profiloch.Nechala som to všetko na doktora.Teraz by som prijala aj väčšie, ale keď pozreš foto predtým, mala som tam iba trocha natiahnutej kože.Povedal že nerád riskuje zdravotné komplikácie.Tak ja už neviem.

mihai,
ja dávam 3 mesiace po opke som aj mala citlivé prsia na podprdy, najradšej som nosila obyčajnú, teraz po polroku môžem hocijakú.

mihai

znie to dost sibnute co pisem... ale je to pravda. po opke som nemala nikdy dojem ze mi nieco plava v prsku, ze by sa implos neujal, lebo ved som bola nasponovana na prasknutie. a teraz som bola ozaj hustas tou podprdou a aha :( dnes ma v tom pravom obcas pichne a zaboli, co sa nestavalo. asi ze som si to tam pekne pomagala, poposuvala a ponatahovala, ja hluuuuupa. do kelu !

mihai

ze co sa mi vcera stalo. som vyse 3 mes. od opky, tusim 3 mes. a 3 tyzdne. a myslela som, ze prska su uz fit, prirastene a tak. lekar mi nijaku podprdu nezakazal. tak si vcera herecka natiahla jednu fakt sexy, na nu svetly svetrik tenucky vypasovany a cely den sa tesila jak kolegovia slinia. lenze som prisla domov, dam dolu podprdu a prska jak keby inde jak mali ! hlavne prave. ta podprda ich tak tlacila viac k sebe, mam trochu medzeru medzi, vyzeralo to super a necitila som nic cudne. myslela som ze umrem, to prave nebolo z vonkejsej strany take oble smerom vom od hrudnika ale akoby rovne, normal ze scapene a mala som dojem ze v strede zas je nejak moc vydute smerom do ryhy medziprsiami ! nepytajte sa aka panika ma chytila ! pisem to sem na vystrahu, nespekulujte s podprdami ! potom som normal prsko masirovala a proste vyslovene magala, a zas je take ako bolo, no myslela som ze zle vidim snad ! dnes by som najradsej bola sla bez podprdy akejkolvek, nech sa fakt utrase na miesto, aj ked uz ozaj vyzera jak predtym. sila toto. a to mam implose pod sval ! a nezda s mi ze by ta podprda bola taka echt pevna co som mala ! dnes mam taku co nic nedrzi, ciste len aby sa mi bradavky nesuchali...
wendy1
ozaj, ta prava strana-bradavka, ked su stlacim, uz zaboli, verim ze sa mi citlivost vracia a vrati, a tebe teda tiez !

nataliiis

mihai
ja som presne taká istá ako ty, jedno ráno sa mi zdajú super a potom zrazu,že väčšie by som brala, pritom ešte pred štyrmi týždnami som mala na hrudi akurat tak bradavky...:D
kamarátky, aj známi povedia,že väčšie nie, že také sú super, ale ja si furt viem niečo nájsť.. proste už vymýšľame asi:D

bratislava

barbie, som rada, ze ti je lepsie, ved si si uz vytrpela dost. co sa rozdielu vo velkosti tyka, ja mam takisto jeden mensi ako druhy, myslim ze to ma kazda, len po opke sa viac sledujete.po konzultacii sa urcite ozvem.
ska, prajem vela stastia, drz sa!
dadus, mas to super.oni ti odporucili vysoky profil? alebo si ty chcela?
kristinka-bez komentara:-(
barilla-vitaj,dobre ze si nasla odvahu a mozem ta ubezpecit,ze tu ti ju kocky este posilnia.aby si bola v obraze,ja mam tiez 37,dadus tusim 35.velmi obdivujem tieto vsetky dievcata,ktore sa take mlade odhodlali k tomu, nad cim ja vaham uz sto rokov.ale nikdy nie je neskoro robit spravne veci.mna prestalo bavit zit so svojim komplexom a chcem sa konecne citit ako zena.ten dlhy proces s mojim manzelom uz nebudem opisovat,poviem ti len ze to trvalo 12rokov,kym som si teraz konecne povedala(vdaka mojim spolutrpitelkam a spolubojovnickam na tomto fore),ze mi je moj nazor dölezitejsi ako jeho.o mojich rodicoch ani nehovorim,lebo oni su este stara skola,puritani na druhu,v zivote sa u nas o takych veciach nehovorilo,no poviem ti,ze aj moj muz odhadol situaciu tak,ze ked to zistia,tak ich vystrie:-(
co sa doktorov tyka,pracuju vsetci s roznymi materialmi,roznymi cenami(aj za konzultacie),najlepsie dohodnut konzultacie s viacerymi a potom sa rozhodnut.alebo posli fotku do galerky a popozeraj si fotky dievcat po operacii,väcsinou stoji pri fotkach aj meno doktora a velkost implantatu.takze tak.

Barilla

A este jednu otazocku, kocky, ake su tie Vase nove prsia na omak? Citit, ze v nich nieco "je" alebo ani nie? Co Vasi partneri na Vas novy image?

Otazok by bolo naozaj vela.....:-)

Barilla

martinka54

ahoj barilla
vitaj medzi nami. nezalezi na veku, sa mi zda, ze su tu aj starsie baby. tych doktorov je hodne vela v ba, ale ked ti pomoze ja idem k trskovi

martinka54

ahoj barilla
vitaj medzi nami. nezalezi na veku, sa mi zda, ze su tu aj starsie baby. tych doktorov je hodne vela v ba, ale ked ti pomoze ja idem k trskovi