barbie, som rada, ze ti je lepsie, ved si si uz vytrpela dost. co sa rozdielu vo velkosti tyka, ja mam takisto jeden mensi ako druhy, myslim ze to ma kazda, len po opke sa viac sledujete.po konzultacii sa urcite ozvem.
ska, prajem vela stastia, drz sa!
dadus, mas to super.oni ti odporucili vysoky profil? alebo si ty chcela?
kristinka-bez komentara:-(
barilla-vitaj,dobre ze si nasla odvahu a mozem ta ubezpecit,ze tu ti ju kocky este posilnia.aby si bola v obraze,ja mam tiez 37,dadus tusim 35.velmi obdivujem tieto vsetky dievcata,ktore sa take mlade odhodlali k tomu, nad cim ja vaham uz sto rokov.ale nikdy nie je neskoro robit spravne veci.mna prestalo bavit zit so svojim komplexom a chcem sa konecne citit ako zena.ten dlhy proces s mojim manzelom uz nebudem opisovat,poviem ti len ze to trvalo 12rokov,kym som si teraz konecne povedala(vdaka mojim spolutrpitelkam a spolubojovnickam na tomto fore),ze mi je moj nazor dölezitejsi ako jeho.o mojich rodicoch ani nehovorim,lebo oni su este stara skola,puritani na druhu,v zivote sa u nas o takych veciach nehovorilo,no poviem ti,ze aj moj muz odhadol situaciu tak,ze ked to zistia,tak ich vystrie:-(
co sa doktorov tyka,pracuju vsetci s roznymi materialmi,roznymi cenami(aj za konzultacie),najlepsie dohodnut konzultacie s viacerymi a potom sa rozhodnut.alebo posli fotku do galerky a popozeraj si fotky dievcat po operacii,väcsinou stoji pri fotkach aj meno doktora a velkost implantatu.takze tak.