Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Barilla moja krstna mala tusim 42 rokov.-)))ked isla na prsia...Inak dnes som bolo na interynch vysetr. a krvi...vyzera to ok...ja este ale cakam na jedny spec.vysledky kvoli peceni.Dnes som vola svojmu dr . a ten ze o tyzdem budu,potom si spomenula vravi ze tam dnes zavola a mam mu volat ja zajtra...tak drzte palce nech je to ok a nech hlavne su hotove tie vysledky..Della ja sa taaaak tesiiiiim,na tooh 18.1.---ska38 Drzim palceky---ozvi sa potom.

laloa556

ahojte baby..

tak na bud. týždeň by som chcela požiadať o úver.. už bolo dosť, stále čakám, že ma priateľ psychicky podporí, no ako vidím, tak to bude na mne samej. dokonca rodičia úplne vpoho, som sa o tom s maminou rozprávala a rešpektuje to :) tak aspoň vďaka nej sa viac teším :)

BARILLA

viem, že je krájší pocit, keď ti to manžel schváli, ale bohužial su takí chlapi (ako aj ten môj), že ti povie radšej x dôvodov, prečo si ich nedať.. ja neviem čoho sa ten môj "bojí", nie aby bol šťastný, že som ja.. nie, on radšej robí presný opak, snaží sa mi to vyhovoriť :(
ja som na tomto fóre tiež len chvíľku, ale sú tu úžasné baby, kt. ti poradia.. ja osobne som sa tu veľa dozvedela.

KRISTÍNKA

nechápem.. to nie je o nich, veď tie prsia budeš mať ty, to je o tebe...

SKA38

pridávam sa, aj ja držím palčeky, nech všetko dobre dopadne!! ;)

BarbieOne1

ska38

toto ked budes citat tak uz budes po opke:) myslim na teba:-)
myslim, ze mi dve sme mali pred vianocami "bojovat" spolu v ten isty den, nakoniec si isla neskor.
drz sa!!!:-)))

BarbieOne1

bodynka

ja som tiez o tom pocula, ze ked chce niekto vymenit impl. za drahsie, tak mu ich vymenia a dotycna doplati len rozdiel ceny a opku, ale plati to len ked chces drahsie impl, alebo ked bol impl vadny.
zda sa mi ze som o tom citala u znacky mentor. ked budem mat cas pokusim sa to znovu najst. mna by to tiez zaujimalo. asi by som do toho isla za 2 roky keby to bolo tak:-))

della

Barila
...vitaj ja mam 35 rokov - takže "nezúfaj" ved sme stale mlade :-)

..ja tiez idem k dr. Trškovi 18.1. a opku mi bude robit v Šnope

bodynka

Ahojte, a este raz kladiem otazocku
A kde plati to ze do dvoch rokov od op mate v dalsej opke implantaty zadarmo?
A od kojenia je to rok co sa daju dat implantaty?
Aj tak sa obavam ze ked budem mat babo tak jednoducho peniaze na silikony uz nebudem vediet nasetrit, ah jaj:(

dadus35

barilla,

vitaj medzi nami.Aj ja patrím k staršej štruktúre.Sme rovesníčky a tiež mám odkojené 2 deti.Poviem ti závidím týmto mladým babám, že majú také možnosti a v 20ke si môžu splniť sen.Aj ja som o tom snívala od puberty a až pred polrokom som si povedala dosť, ja chcem konečne prsia.Nedaj na nikoho kto ti to chce vyhovoriť, robíš to iba pre svoj pocit a ani vlastný muž ťa možno v tom nepochopí.Muži sú z marsu a ženy z venuše.Ja som odjakživa bez peňazí.Dlhé roky mám účet vo VUBke a cez leto mi sami ponúkli pôžičku bez dokladovania príjmu.Tak som neváhala, zobrala pôžičku a šup za plastickým chirurgom.Aj tak si to budem splácať sama, u môjej polovičky nejakú finančnú oporu nemôžem čakať.
Dcéra má 14 rokov, je tenučká, vysoká, pekná postavička, ale prsia zdedila po mne, keď bude dospelá,tak ju ešte podporím v tom, keď bude chcieť nech si dá urobiť prsia.Už aj sama hovotila, že pôjde aj ona keď videla mňa starú kozu,ako idem na silikóny.
A rodičom ked nemusíš tak nič nehovor, ja som svokre povedala, že mi našli hrčku a idem si ju dať vybrať.
Pocitov sa neboj, ja som polroka po opke a prsia sú akoby moje.Sú pevné a stoja ja keď ležím, ani v 18-ke som nemala také pevné prsia.Ja lutujem že som toto fórum neobjavila pred opkou, bola som nato úplne sama.
A ozaj mne doktor hovoril, že robil prsia ja 60-ničke.Odrástli jej deti a splnla si sen.A vieščo keď budem mať raz peniažky navyše tak si dám ešte zväčšiť.Teraz ich mám úplne prirodzené, také plné 2-ky, slabé 3-ky,prijala by som o čísielko väčšie.

mihai

84nika,
takze je to !normalne" ? ja ze som to pokaslala akurat tak ja... to bol taky pohlad,sla som si oci vyocit :((((( no, hysteria z toho.
a tie gelove, no brusila som si na ne zuby aj ja :) lenze vsetky mi boli male, ved ten silikony sa nevie preliat hore, ako normal prsko na ten gel :) a vacsie sa uz-pochopitelne nevyrabaju, asi ze normalna zena uz nezvacsuje mensie trojky gelom :))) ale ja by som, s jedlom rastie chut. kedysi som bola plocha, teraz by som aj neviem co predviedla keby mozem :)
jaj ale tu moju "formujucu" heh podprdu uz nedam. este raz take vidiet a zazit a rozrevem sa.

84nika

mihai - hehe, to dore si napísala :)) je pravda ze ked si dás hocijakú podprdu, sa ti prská vzdy do toho "naformujú". Minule ked som si vecer dávala dole podprdu, tak ako keby sa mi zdeformovali, proste mali iný tvar, ale potom sa vrátili spät do tej origos formy :)) To je asi normálne.. inak ked som si vyskúsla push-upkum s gelovou vyplnou, tak mi do toho vobec nechceli sadnut prsia a na bokoch mi odstávala podprda..hm..