aj ja sa priklanam ze je to v nasich hlavach. lenze co, ked clovek s tym nevie kludne zit :/ frajer spokojny, vlastne kazdy mi vravi ake su pekne a akurat a mam byt spokojna. aj som, ale..
potom lekar mi na to povedal ked som mu povedala ako to vidim ze pozor, su ludia co si takto nejak liecia iny problem, nejaky co maju. mozno malo sebavedomia, cokolvek, ale pricina nie je nedostatok na vzhlade. su ludia-nie len zeny, co si pridu s poziadavkou na operaciu niecoho, co je skutocne v poriadku a esteticke. ale oni su nespokojni, vnimaju to ako nedostatok. a dalsi dokonca, ked im to spravia (a nie vsade to spravia, moj lekar povedal ze ak chcem toto prerabat, prieci sa to s jeho presvedcenim a mam si ist najst inu kliniku-slusne mi naznacil ze som sisi:)) aj preto si ho vazim. ale spat k teme, aj ked dost filozofujem. neviem ako najst ten klud a spokojnost s tymi prsiami. co ini vidia ako vynimocne pekne, preco ja vnimam ako nieco co treba prerobit???
chcela som dat fotky. aj ich uz mam, ale ked mne sa na fotkach nepacia. cim to je neviem, proste akoby to neboli ony. strasna medzera medzi nimi vyzera byt, tak mam z toho obavy ze co poviete.