Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

aj ja sa priklanam ze je to v nasich hlavach. lenze co, ked clovek s tym nevie kludne zit :/ frajer spokojny, vlastne kazdy mi vravi ake su pekne a akurat a mam byt spokojna. aj som, ale..
potom lekar mi na to povedal ked som mu povedala ako to vidim ze pozor, su ludia co si takto nejak liecia iny problem, nejaky co maju. mozno malo sebavedomia, cokolvek, ale pricina nie je nedostatok na vzhlade. su ludia-nie len zeny, co si pridu s poziadavkou na operaciu niecoho, co je skutocne v poriadku a esteticke. ale oni su nespokojni, vnimaju to ako nedostatok. a dalsi dokonca, ked im to spravia (a nie vsade to spravia, moj lekar povedal ze ak chcem toto prerabat, prieci sa to s jeho presvedcenim a mam si ist najst inu kliniku-slusne mi naznacil ze som sisi:)) aj preto si ho vazim. ale spat k teme, aj ked dost filozofujem. neviem ako najst ten klud a spokojnost s tymi prsiami. co ini vidia ako vynimocne pekne, preco ja vnimam ako nieco co treba prerobit???
chcela som dat fotky. aj ich uz mam, ale ked mne sa na fotkach nepacia. cim to je neviem, proste akoby to neboli ony. strasna medzera medzi nimi vyzera byt, tak mam z toho obavy ze co poviete.

dadus35

mihai, ja mám tie isté pocity ako ty.
Pred opkou nech sú hocijaké len o niečo väčšie a teraz kebyže mi doktor povie že mi to urobí zadara a že to bude bez problémov tak znova ležím pod nožom.Ale bude to určite iba v našich hlavách.
Inak ty si ešte nedala foto do galérky?Ak nie tak ho tam daj, aj ja už mám, ale neviem prečo sa mi zmestili do mailu iba 3 fotky.

dadus35

bratislava,

daj vedieť ked budeš po konzultačkách.Inak pozrela som tvoje foto.Ty máš už teraz pekný tvar pŕs.Máš aj dosť kože, tebe sa tam zmestí asi aj dosť ml.Budeš mať po opke krásne prsia.
Predtým som o tom nič nevedela a teraz hovorím ako plastický chirurg...chichi.

mihai

vies mna este napada aj to, ked mi vravel na kontrole ze mozno raz by sli vacsie, ale ze nemam cakat ze z toho niekedy spravim 400ml prsniky :( potom si vravim, ze ved take-tipnem iba-360 ani nebude citit rozdiel, velke mat nemozem a ved vlastne sa mi nepacia velke prsia. je to chore co mi beha hlavou ! aj som happy aj by som furt daco menila ! este stastie ze na to nemam hned z fleku peniaze cas a priestor, lebo by som tam tusim uz na tej reopke aj bola. ci nie je chyba v nasom vnimani samysňch seba skor nez v prskach... vecna nespokojnost. pred 4 mesiacmi som si vzdy vravela ze keby mam aspon jednotky, aspon cosi, a teraz mam pekne prsia a neklud na dusi.
obavam sa ze ale na tu reopku pojdem, vo mne bojuju dva nazory-zdravy rozum a potom toto cudne chcenie :/
jedine v com mam jasno je ze gulate nie su pre mna. babam co mali zaklad a su na to vhodne kandidatky robia nadherne prska ale ja pomarance v igelitke nechcem-tak by som dopadla s nimi. ved mne aj tieto uplne sa rysuju pod kozoz ze su gulate-lebo ved maju gulatu zakladu. ked dam podprdu. co ich stlaci, su gulate, stale to vidim. gule by som nechcela, "nadherne" by mi svietili. kosti, koza a hups-kopec. brrr.

dadus35

Mihai,

aj ja sa toho bojím,pod lavym prskom to mám krásne zahojené, pod pravým mám ten rez ešte trochu červený.Neviem si predstaviť, že tie zahojené rany by mi mal znova rezať.Myslím, že sa to dá len takisto ako predtým.A bojím sa aj komplikácií, teraz som to mala v pohode a čo ak potom dostanem zápal,...A vieš čo už aj rozmýšlam?Či som si nedala mať guľaté, ale tie mi hneď zavrhol.Ale niektoré baby tu ich makú fakt krásne guľaté...Vidíš, kým som to tu nečítala tak som bola spokojná....

mihai

dadus35
uplne ti rozumiem, ved sme sa uz o tom bavili ak pamatas ze sme na tom podobne. len sa obavam, ze co ak sa tie nove tak neujmu, co ak to bude horsie, budu o par ml vacsie ale horsie ?
a neviete niektora, ked mam vkladane cez dvorce, tak vymena je opat cez dvorce? ved to uz moje ubohe dvorce nemusia prezit ok :((( a mat jazvu pod prsiami aj na dvorcoch je o hubu ! ach jaj...

della

Belinka

..nevieš náhodou KDE Trška operuje tú tvoju kámošku ??
..pýtam sa preto, lebo zatial som nenašla niejaku kočku, ktorej by to robil v Šnope...a chcem vediet ake to tam je
..ááá v konečnom dôsledku je to i tak jedno, len nech je to za mnou :-)

dadus35

bodynka,

ja som tu pisala, ze mi doktor ešte pred opkou hovoril, že ak budem chcieť väčšie tak do 2 rokov mám imploše zadara a platím iba opku a tá ma vyšla okolo 1100EUR.A už nad tým aj rozmýšlam, len či nahrabem aj tú sumu, ešte mám nato rok a pol aby som to stihla.Na opku som bola v BA-klinika Medestic, MUDr.Dziugan.Ale on robí iba eurosilikony, ja sa v tom nevyznám, aký je rozdiel medzi značkami.

della

jamimili

ahooj, ja som bola včera na preoper. ...všetko je ok... aj rontgen, ekg a táak - čakam už len na tie posl. vysledky krvi, ktore trvajú cca.týžden /HIV a ine/...zaplatila som za to 33,2 E sestrička na mňa pohoršene pozrela ale doktorka bola špicová, určite mi doporučila wobenzym aspon 6 tab. 3 x denne...vraj robí velke zazraky :-)...ale mam si to nechat odobrit u Tršku

..zavidim ti, že sa tešíš...ja mam strach :-(, nemožem za to, teším sa ale strach VYHRAVA, asi je to blbe nemala by som tak hovorit

..no jamimili...ked všetko pôjde OK takto za týžden budeme na ceste domov :-)