Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

mihai,

inak ako pises aj to je rozdiel ked ma baba 167 cm a 177cm a rovnako siroky hrudník.Je jasne že u tej nižšej baby potom prsia vyzeraju väčšie ako u tej vysokej.Nám by tam musel doktor narvať ozaj nad 400ml, aby to malo rovnaký efekt.

dadus35

bodynka

a ty už si bola na konzultačke u niekoho?Pozerala som tvoje foto v galerke a ty máš celkom dobre prsia.

dadus35

mihai,

tak ten peter sa super trafil.Ja som mala vždy nízke sebavedomie a vždy keď niečo urobím nad všetkým váham a rozmýšľam, niekedy robím z komára vola....to som celá ja. Všetky ženy mi závidia ako môžem mať v mojom veku takú postavu a ja som mala vždy komplexy z toho že som vysoká, štíhla, bez pŕs.A vždy som sa páčila aj mužom, ale ja samu seba presvedčím, že som strašná.
Ale korene sú vo výchove v rodine.Moji rodičia boli o ničom, nikdy sa o mna nestarali, bola som samorast.Už v detstve som sa obvinovala že za ich rozvod možem ja, zostala som na seba neskutočne kritická a prísna.Ale to je už do inej rubriky.Velmi mi pripomínaš mňa v mladšom veku.Ale viem si ta predstavit,mladú,vysokú, štíhlu, vyšportovanú babu.Aj moja dcéra je taká-má 14rokov a ja ju všemožne podporujem,aby nemala pocit menejcennosti.Len jej môžem xkrát povedať aká je pekná a ona nájde xchýb na sebe.Ale je pubertiačka a to k tomu patrí.No vidíš aj ja filozofujem.Trepem tu o niečom čo sem vôbec nepatrí.
takže teraz som vysoká, štíhla,s dlhými nohami a prsiami 75C.Škoda že som ich nemala tak skoro ako ty.

bodynka

dadus vdaka. Takze uz viem...
Boze ja chcem ist na operaciuuuuuuu aj zajtra by som sla.
Oh mohla som mat 1500 eur od banky co davaju do minusu , ale som si to precerpala na volovinach .

mihai

dadus35 aj ostatne nespokojne ako ja
v teme "estet. opreracia nosa, ano alebo nie" som prave citala posledny prispevok-od "peter25". az som sa zahanbila :) napisal v podstate to, co ja o ludoch nespokojnych s operaciami a svoj pribeh. odporucam precitat :)))
dadus35
len u nas by som este to dodala, ze sme vysoke, asi preto nam tie prska nestacia.. lenze toto je neriesitelne, vysoka zena s hrudnikom chudym ako taka, co ma o 10 cm menej :/ rovnake miery, implose ale na tu vysku mi to nesedi ! ved omnoho mensie baby co tu citam maju sirsi chrbat, vacsie implose, no hotovy zmatok.

dadus35

Mne hneď zavrhol gulaté.A ako pozerám v galerke u niektorých anatomy vyzerajú ako gulate.na každej babe to vyzerá fakt inak.Ja by som chcela aj do bokov aj do stredu.Nebudem už radšej nad tým rozmýšlat.....

mihai

bola som u Hederu. nejde mu o kseft, klientiek ma dost. robi to s citom aj rozumom. pre mna velmi doveryhodny, rozumny a sikovny clovek.

mihai

dakujem za povzbudenie :)
skus si ich stlacit, tak, aby si ich aj videlapritom. budes vidiet ako by vyzerali gulate-keby nebol objem rozvrhnuty ako v anatome, ale rovnomerne ako v gulatom. ja som to skusala x-krat a efekt nie je good, aj ked su blizsie :) nikoho nepresviedcam, ale mne sa vzdy pacili take prska ze nie ze spicate, ale proste taky ten tvar pevny, urcite nie gulaty, ale skor ze tie dvorce a bradavky sa tak sexy tycia ;) a to anatom jednoznacne robi, robi aj super vystrih. (len nesmie byt véčkový, ten je na mne celý zlý:))

dadus35

mihai,

len ich pekne daj do galérky.aj ja som sa dlho rozhodovala, lebo som mala tiež také pocity, ale sme tu na jednej lodi.A tebe sa čudujem.Nerozoberaj to tolko, si taká mladučká.Keby som ja mala možnosť v takom veku urobiť prsia, tak si ich potom max.užívam.Naozaj.A ked ti to aj doktor povedal tak bud spokojná.Ved ked pozreš tu do galérky aj mne sa zdá,že každej babe tie isté ml urobia iné prsia. A medzeru medzi prsiami mám aj ja, ale mala som ich od seba už pred opkou.Preto si myslím či by mi to tie gulaté skor nevyplnili.