mihai,
tak ten peter sa super trafil.Ja som mala vždy nízke sebavedomie a vždy keď niečo urobím nad všetkým váham a rozmýšľam, niekedy robím z komára vola....to som celá ja. Všetky ženy mi závidia ako môžem mať v mojom veku takú postavu a ja som mala vždy komplexy z toho že som vysoká, štíhla, bez pŕs.A vždy som sa páčila aj mužom, ale ja samu seba presvedčím, že som strašná.
Ale korene sú vo výchove v rodine.Moji rodičia boli o ničom, nikdy sa o mna nestarali, bola som samorast.Už v detstve som sa obvinovala že za ich rozvod možem ja, zostala som na seba neskutočne kritická a prísna.Ale to je už do inej rubriky.Velmi mi pripomínaš mňa v mladšom veku.Ale viem si ta predstavit,mladú,vysokú, štíhlu, vyšportovanú babu.Aj moja dcéra je taká-má 14rokov a ja ju všemožne podporujem,aby nemala pocit menejcennosti.Len jej môžem xkrát povedať aká je pekná a ona nájde xchýb na sebe.Ale je pubertiačka a to k tomu patrí.No vidíš aj ja filozofujem.Trepem tu o niečom čo sem vôbec nepatrí.
takže teraz som vysoká, štíhla,s dlhými nohami a prsiami 75C.Škoda že som ich nemala tak skoro ako ty.