Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bratislava
nepredstavuj si to ako plastelinu ;) implos urcite taky nie je, drzi tvar! pruser bol ze som si ho normal posunula pod kozou. ale uz je ozaj naspat ako bol, uf uf uf :)bola to taka sexy vystuzena pevna akoby push upka a ti kostice a tlak, kt mi ich stlacil k sebe ten implos v dolnej casti potlacil inak ako bol...
tiez by som neriesila ze co bude ked to muz chyti ! halo, sme v roku 2010 ! silikony su normalne a myslenie ludi by malo byt natolko pokrokove ze to nik nebude definovat ako nieco cudne ! ved je to na dotyk uplne ok ! moj frajer je z nich cely hotovy, hladka ich bozkava, dalej ani zachadzat nejdem, a ani nespomenie ze by boli umele ! problem nie je v silikone vo vasich prsiach ale v hlavach vasich partnerov-to vravim tym nestatstniciam z vas, kt. partneri maju daco proti celemu zakroku ! ak vas miluje, ma vam este pomoct citit sa dobre a stastne a nie vam davat haluze ! maju komplex ze budete lepsie nez oni? ze sa budete viac pacit ? lebo kazdy cumi po kozatych zenach a vam bude tvrdit ze vykojene alebo male ci ovisnute prsia tuzi mat doma??? prepacte, taketo nazory chlapov ked pocujem, velmi ma rozculuju !!!!! myslia len na seba a svoje male ego ci egoizmus taki ludia! keby partner niektorej z vas (sorry teraz) nemal gule, tak mu ich akoze zakazete ze ved mne sa pacis, netreba ti to ? nam je prsia denne vidno, tak baby chodte do toho koli sebe ! zamyslite sa, preco vam taku vec ze nemate si to dat spravit vravi. ze by doma nechcel krasne prsia ale to co mate teraz, dovodom isto nebude. a ze to je na dotyk umele a blablabla je taky blabol ze az !

prepacte, myslim to ako posmelenie. keby sa mam tomu svojmu "ospravedlnovat" ze chcem vyzerat ako zena so vsetkym co k tomu patri a doslova sa mu prosit aby to akceptoval, dobre by som si premyslela s kym to zijem a ako ma to pre boha vnima.

dadus35
dakujem ti za tvoje prispevky.. snazme sa obe citit sa dobre.. aj ked, sama som zvedava, ci na tie reopky pojdeme :)))

bratislava

barborka gratulujem. tak aj ty si ma nastrasila s tou bolestou. ale dobre tak,len piste, aspon vieme do coho ideme...prajem ti skore "uzdravenie".
dadus dakujem ti, dr.raczi mi odporucal 350ml,ja ale pravdupovediac neviem,ako by to na mne vyzeralo,resp.neviem si to predstavit v ml.je to vela alebo malo?
a musim vam povedat,ze sa neviem vynacudovat.ako mozete byt take nespokojne,ja by som bola tak rada,keby som tam mala aspon trosku nieco,vy mate krasne prska a stale chcete viac a viac.ako pamela anderson;-)budte spokojne,ze op dobre dopadla a ze to je pekne!! a prosim dajte niekto vediet,ako dlho to trva,kym to zmakne tak,ze to vyzera ako ozajstne.

bratislava

ska ty si u marsala ?????
dadus mas ich velmi pekne,uz som ti to pisala.tento tyzden idem aj k nemu,tak sa ho na tie profily opytam.este by ma zaujimalo,ako tvoj muz vlastne teraz reaguje.uz sa s tym zmieril?paci sa mu to teraz?uznal,ze je to ok?a da sa to normalne chytit,alebo musi davat pozor a byt opatrny...?
mihai prosim ta to o aku podprsenku ide?to treba po op nosit stale len nejake specialne?to znamena,ze ked ma muz chyti(ak ho necham,lebo je stale proti:-)))),tak sa mu to bude v rukach modelovat ako plastelina?

niki777

barbora10: aooj no tak super ze to uz mas za sebou :) a neboj den co den to bude lepsie :) ja uz neberiem ani lieky od bolesti..tak dufam to tak aj vydrzi :) drzkaj sa

barbora10

babulky tak uz som domka.operacia dopadla nad moje ocakavania.doktor aj sestricky boli velmi zlaty a starostlivy.poviem vam,ze az take bolesti som necakala,ale s tabletkami proti bolesti sa to da zvladnut.po prebudeni to bolelo neskutocne,ale dnes je to ovela lepsie aj ked mi ide roztrhnut hrud.neda sa mi vobec lezat,musim stale behat po byte.som strasne stastna ,ze to mam uz za sebou.ked som prvy krat uvidela moje nove prska skoro som na rit padla.hned ak budem moct poslem foto.

bodynka

jazvy vidno a velmi a jedna mi deformuje oblast pod prsiami,
aj doktor povedal ze ta jazva je odflaknuta ale to som mala necely mesiac ked ma operovali.
Viem ze opka je 2000 ale pekny zaklad je mat aspon 1500. 500 zvysnych je uz potom nic:D
A ta moja druha foto je hruza:(
Poslala som livke viac a krajsie ale ona vybrala tieto no...
Alebo som len ja na seba kriticka.
Dnes si zase vypcham kosielku a vecer si tak budem behat po dome:DD

dadus35

bodynka
na foto vyzerajú väčšie a jazvy ti nevidno.ale ani tych 1500euro by ti na celú opku nestačilo.najlacnejšia opka je okolo 2000eur, co som tu čítala.

bodynka

dobre prsiaa?:D Male prsia. Velmi male. Tusim 82 cm obvod.
Ked si lahnem som ako chlap:( Nemozem si pekne veci ani obliect...
A okrem toho este aj tie jazvy... Aspon nato by som mala ist co? Len som to chcela uz tak dokopy.
Na konzultacii som nebola, lebo som v DS a tu na ziadneho doktora niesu dobre referencie.A doma mam najblizsie marsala, a ten pyta 15 eur za konzultaciu a este ked som neni nato pripravena tak mi tam je zbytocne ist.