bratislava
nepredstavuj si to ako plastelinu ;) implos urcite taky nie je, drzi tvar! pruser bol ze som si ho normal posunula pod kozou. ale uz je ozaj naspat ako bol, uf uf uf :)bola to taka sexy vystuzena pevna akoby push upka a ti kostice a tlak, kt mi ich stlacil k sebe ten implos v dolnej casti potlacil inak ako bol...
tiez by som neriesila ze co bude ked to muz chyti ! halo, sme v roku 2010 ! silikony su normalne a myslenie ludi by malo byt natolko pokrokove ze to nik nebude definovat ako nieco cudne ! ved je to na dotyk uplne ok ! moj frajer je z nich cely hotovy, hladka ich bozkava, dalej ani zachadzat nejdem, a ani nespomenie ze by boli umele ! problem nie je v silikone vo vasich prsiach ale v hlavach vasich partnerov-to vravim tym nestatstniciam z vas, kt. partneri maju daco proti celemu zakroku ! ak vas miluje, ma vam este pomoct citit sa dobre a stastne a nie vam davat haluze ! maju komplex ze budete lepsie nez oni? ze sa budete viac pacit ? lebo kazdy cumi po kozatych zenach a vam bude tvrdit ze vykojene alebo male ci ovisnute prsia tuzi mat doma??? prepacte, taketo nazory chlapov ked pocujem, velmi ma rozculuju !!!!! myslia len na seba a svoje male ego ci egoizmus taki ludia! keby partner niektorej z vas (sorry teraz) nemal gule, tak mu ich akoze zakazete ze ved mne sa pacis, netreba ti to ? nam je prsia denne vidno, tak baby chodte do toho koli sebe ! zamyslite sa, preco vam taku vec ze nemate si to dat spravit vravi. ze by doma nechcel krasne prsia ale to co mate teraz, dovodom isto nebude. a ze to je na dotyk umele a blablabla je taky blabol ze az !
prepacte, myslim to ako posmelenie. keby sa mam tomu svojmu "ospravedlnovat" ze chcem vyzerat ako zena so vsetkym co k tomu patri a doslova sa mu prosit aby to akceptoval, dobre by som si premyslela s kym to zijem a ako ma to pre boha vnima.
dadus35
dakujem ti za tvoje prispevky.. snazme sa obe citit sa dobre.. aj ked, sama som zvedava, ci na tie reopky pojdeme :)))