bratislava,
na nazor chlapov naozaj netreba dať.Moj najskor hundral čo som si to vymyslela a hned jeho prva reakcia ,,v akcii,, bola že ten doktor naozaj vie robiť svoju robotu.Ja ich naozaj nemám nejaké veľké, vyzerajú úplne prirodzene aj na dotyk.Nikdo by mi nepovedal že mám silikóny.Predtým som nosila aj 2 vypchávky, takže nikto si nevšimol nejakú veľkú zmenu, iba 1 kamoška po opke si ma pezerala, že ty si nejaká iná, pribrala si?Tak iba jej som povedala že som bola na opke.Ona má 3 deti a tiež hovorila žeby išla, ale jej muž o tom nechce ani počuť.
Neboj aj tvoj bude max.spokojný a keď nieje zakomplexovaný tak ta bude celý čas podporovať.
Tak ti poviem že tých 350ml na tebe pekne ukáže a budeš úplne prirodzená,lebo ako som pozerala v galérke ty tam už nejaký základ máš.Ako si videla moje foto ja som bola totálne bez základu,iba nejaký kúsok kože som tam mala.Aj tak rozmýšľam či mi tam nemohol dať viac ako 325ml, ale ked by mi tam dal aj 350ml u mna by to velký rozdiel neurobilo.Vieš ja to beriem z toho pohladu, že som vysoká až 177cm tak preto by som zniesla viac.