Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Della jasne ved len styri dni....uz som nasla tu babu bellinka:-))))...dnes si dam s kamoskami cervene vinko a bude super.

barbora10

niki777

ty si vlastne sest dni po operacii a vravis ze to je uz ovela lepsie?ja uz sa sice posadim bez problemov,ale ten tlak je hrozny.a uz ti prska trochu odpuchaju.citis nejaky rozdiel?a ako si spokojna s velkostou?

jamimili

Baby vysledky tie druhe co so cakal su super,takze sa hroooozne tesim....myslim ze krvny obraz a pod... budem mat dobre,ekg bolo v poridku boooze uz len 4 dni-.))))

dadus35

mihai,

mne keby doktor nepovedal že budem platiť iba operáciu tak nad reopkou ani neuvažujem.Ale asi radšej nad tým prestanem rozmýšlat.Predsa je to 1100euro a peniaze budú stále potrebné skor do domácnosti.Už asi nebudem mať takú príležitosť.

dadus35

bratislava,

na nazor chlapov naozaj netreba dať.Moj najskor hundral čo som si to vymyslela a hned jeho prva reakcia ,,v akcii,, bola že ten doktor naozaj vie robiť svoju robotu.Ja ich naozaj nemám nejaké veľké, vyzerajú úplne prirodzene aj na dotyk.Nikdo by mi nepovedal že mám silikóny.Predtým som nosila aj 2 vypchávky, takže nikto si nevšimol nejakú veľkú zmenu, iba 1 kamoška po opke si ma pezerala, že ty si nejaká iná, pribrala si?Tak iba jej som povedala že som bola na opke.Ona má 3 deti a tiež hovorila žeby išla, ale jej muž o tom nechce ani počuť.
Neboj aj tvoj bude max.spokojný a keď nieje zakomplexovaný tak ta bude celý čas podporovať.
Tak ti poviem že tých 350ml na tebe pekne ukáže a budeš úplne prirodzená,lebo ako som pozerala v galérke ty tam už nejaký základ máš.Ako si videla moje foto ja som bola totálne bez základu,iba nejaký kúsok kože som tam mala.Aj tak rozmýšľam či mi tam nemohol dať viac ako 325ml, ale ked by mi tam dal aj 350ml u mna by to velký rozdiel neurobilo.Vieš ja to beriem z toho pohladu, že som vysoká až 177cm tak preto by som zniesla viac.

mihai

bratislava
moje boli tvrde asi tak mesiac, ale fest tvrde, tym opuchom. potom makli a makli a su uplne prijemne makkucke. a to verim ze ine zeny ich maju este maksie, lebo ja vlastne citim len implos kedze nemam ziadnu zlazu skoro. a mam anatomy, tie su tuhsie nez gulate. cize zena co mala nejake aspon prsia a ma gulate-alebo aj anatomy to ma isto este maksie. k tomu-ja mam velmi napnutu kozu aj svaly-aj ked uz povolili. a predsa to je makkucke. doslova sa s nimi vyhrame s frajerom :) takze ziaden strach. ze mas muza co sa hentak vyjadruje o tom ze by to nechytil ci co, to mi ta je uprimne luto :( strasne mi to dviha tlak take obmedzene reci, prepac mi. ale dam takmer ruku do ohna, ze ked prvykrat zbada svoju zenu s plnymi prsiami, jeho telo sa v sekunde z toho zblazni !!! :))))) a "spamata" sa.