mihai
mas velmi dobry a pravdivy nazor. v tejto dobe su silikony naozaj na takej urovni a tym myslim aj myslenie u vacsiny nespokojnych ludi ako napr. vybielenie zubov.
samozrejme, ze ludia ktory nemaju ziadne komplexy, alebo nemaju peniaze, tak na to nadavaju, ale to je len pre to, ze si nikdy nepresli tym co my.
ja som mala koly tomu neskutocne komplexy uz od mladi, ci uz na kupalisku, ale tato zalezitost mi branila aj v sukromnom zivote, viete na co myslim...
a teraz som konecne dosla do takeho stadia, ze sa nehambim a niesom nieco take ako napoly zena, napoly muz:-)) myslim tym hrudou..
moj priatel akurat frflal na peniaze, ale inak to bral tak, ze preco nie, daj si kludne a tesil sa na vysledok.. on nenormalne vela cvici aby mal dobru postavu, takze ma chape a toto nieje vec, ktora by sa dala zmenit vlastnou volou.. prajem vam aby aj vasi drahy nasli pochopenie.. ked uz tak tak im pripomente to, ze urcite v zivote urobili nieco pre svoju krasu, ale toto sa neda zmenit vlastnou volou, tak nech to chapu!:-)
inak mam asi 3 tyzdne po opke a prska sa mi zdaju dost tvrde:( predtym som tam mala toho naozaj malo, takze moze to byt aj tym, ze este koza nieje poriadne natiahnuta?