Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ja nechapem ako mozu dve tie uzke vypchavky tak vypchat prsia ze ti znami nevidia ze si po op:DD
Hmm... Moj priatel je za operaciu ale nejak sa nevyjadruje. asi mu skor lezem na nervy ked mu to idem spominat.
viem ze teraz ma na nu nepusti, aj ked nevieme co bude s babom. ci ho mat a tak..
ale tiez tuzi mat doma prsnatu kocku.
a ako skoro uz mozete po op sa s nimi hrat??
ale mne to moze byt zajedna....:(

barbora10

niky777

tak teraz uz ovela lepsie.v noci to bol este horor,bo som si nevedela najst ziadnu polohu a tym ma zacal boliet aj chrbat,krk a vlastne vsetko od pol pasa hore.rano som si dala tabletku od bolesti a bolo zase lepsie.teraz ma to sice pobolieva,ale uz mozem pohode hybat rukami a aj sa posadim uplne bez pomoci.horsie je to iba vtedy ked dlhsie lezim,ale potom sa zase rozhybem a zase je lepsie.no a k prskam som este chcela tolko,ze pan doktor odviedol perfektnu pracu,nemohla som si lepsieho vybrat.prska mam krasne pri sebe a velke podla predstavi.vlastne su este vacsie ako som si predstavovala,takze nebude vadit ked este trosku odpuchnu.pri pohlade na ne zabudam aj na bolest.este jedno ma velmi tesi a to je to,ze aj napriek tomu,ze mam gulate tak to nie su take tie neprirodzene velke gule.som rada,ze som do toho sla.

dadus35

bodynka

normálne som si dávala pushupku podprdu, ale namiesto jedných vypchávok som si dávala dve.V galérke čo mám foto mám foto pred opkou je normálne vidieť aká veľká tá podprda bola-otlačenú ju mám asi 2 cm pod prsiami-chichi.A teraz nosím najradšej úplne obyčajnú a ked chcem lepší efekt tak si dám vystuženú.
Inak prvý krát ked som po opke kupovala podprdu to bol fakt perfektný pocit, predtým som na také podprdy ani nepozrela a teraz je hociaký strih konečne aj pre mna.

niki777

barbora10:

no u mna to bolo tak ze ked som s aprebrala z narkozy to bola asi najvacsia bolest...na druhy den mi bolo lepsie...a aj den potom..a ked som sa vratila od mamky domov prisiel po mna priatel tak jeden den som dostala take bolesti ze mi az slzicky vysli a potom to prestalo..a teraz nechapem uz si ani tabletku nedam a nic ma neboli..dokonca chrbat a zadok ma bolia neuveritelne moc ..takze zatial je vsetko v pohode..sem tam ma pichne pod prsom alebo v okoli bradavky ale inak pohoda a uz aj ten tlak tak necitit.. len akurat ked dlho lezim a potom mam vstat tak zas sa musim trosku rozdychavat ale to je uz v pohode zvladnutelne..no zatial su take potvrdsie..neviem ci odpuchaju mne doktor povedal ze mam tu mederu medzi prskami dost napuchnutu ze to musi povolit a bude dobre tak uvidime.. fuu s velkostou ci som spokojna.. tak to poviem predtym som tam nemala nic.. mne tam len trosku kopcek bol a bradavky..stali ako dive :D cize to co mam teraz no ako dar od boha :D .. len som si prihladala podprdy a vvsety male.. to bol pocit hned som kukala tabulky velkosti ze aku asi podprdu budem vyberat takze som spokojna.. uvidime ake to bude zatial.. v podstate mi ani nejde o to aby boli dokonale..ale hlavne ze dake su :) to je krasny pocit.. ked ma priatel zbadal iba mi povedal ze citujem : ,, boha pusa ty mas kozy ,, .. tak som sa tak smiala ze aky zlaty bol..a aj v tomto som bola rada ze to chapal.. lebo ako tu citam niektori ludia maju kadejake nazory ah .. no a co ty ako ako ako ?:) chval sa..prehanaj :D

kristinka333

No už som sa zlakla, že táto téma nikoho nezaujíma... Ale to by asi nebolo možné, však? :) Kto má prosím silikónové implantáty a bol už v kryokomore? Ja som čítala, že by to mohol byť problém... Ďakujem.

BarbieOne1

mihai

mas velmi dobry a pravdivy nazor. v tejto dobe su silikony naozaj na takej urovni a tym myslim aj myslenie u vacsiny nespokojnych ludi ako napr. vybielenie zubov.
samozrejme, ze ludia ktory nemaju ziadne komplexy, alebo nemaju peniaze, tak na to nadavaju, ale to je len pre to, ze si nikdy nepresli tym co my.
ja som mala koly tomu neskutocne komplexy uz od mladi, ci uz na kupalisku, ale tato zalezitost mi branila aj v sukromnom zivote, viete na co myslim...
a teraz som konecne dosla do takeho stadia, ze sa nehambim a niesom nieco take ako napoly zena, napoly muz:-)) myslim tym hrudou..

moj priatel akurat frflal na peniaze, ale inak to bral tak, ze preco nie, daj si kludne a tesil sa na vysledok.. on nenormalne vela cvici aby mal dobru postavu, takze ma chape a toto nieje vec, ktora by sa dala zmenit vlastnou volou.. prajem vam aby aj vasi drahy nasli pochopenie.. ked uz tak tak im pripomente to, ze urcite v zivote urobili nieco pre svoju krasu, ale toto sa neda zmenit vlastnou volou, tak nech to chapu!:-)

inak mam asi 3 tyzdne po opke a prska sa mi zdaju dost tvrde:( predtym som tam mala toho naozaj malo, takze moze to byt aj tym, ze este koza nieje poriadne natiahnuta?