Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kočky,
Ďakujem všetkým,ktoré ste na mna mysleli.
tak to mame za sebou.Na izbe sme lezali dve.Ja a Ninuska13.Tak vcera to bolo krute,najhorsie bolo to lezanie a potom vecer uz som len sedela.Teda taky polosed.To mi pomohlo.Aj som spala.Problem bol, ze som len letmo dychala,proste neslo sa z hlboka nadychnut.Taky balvan na hrudi,ale kazdym dnom sa tesim na zajtrajsok,lebo viem ze uz bude len a len lepsie!Je to super,ked bojujete s niekym a nie sama.Tymto pozdravujem Ninusku 13,dufam ze si v poriadku zvladla cestu domov a este raz
VSETKO NAJLEPSIE K DNESNYM NARODENINAM!!!Dr.Cerven a personal,boli skvely.Dnes rano som prvykrat videla na mojej hrudi PRSIA!A krasne,vyzeraju prirodzene,ved si spominate ako som tu stale riesila velkost,ci 300 alebo 350ml.Potom pofotim a mrknete v galerke.
Dr.Cerven ma clanok o prsiach v casopise EVA.
Niekto sa ma spytoval info,tak este raz:
Dr.Cerven,Novamed BB,350ml,VP,pod sval,rez pazuchou.
Kočkám,co ich OP len caka,nebojte sa!zvladli to kocky pred nami,zvladnete aj VY!!!Drzte sa,ja sa idem este poprechadzat,pomaha mi to.Tak sa prechadzam z obyvaku do izieb,kupelku si chdoim obzerat...a tak pomalicky.pa

dadus35

barbieOne

to je super cena.aj ja som mala celkom dobru cenu nejakých 2200eur.Hlavne že sme to mali bez komplikácií.

BarbieOne1

dadus35

opka ma vysla necelych 2tis eur, to vdaka tomu, ze som isla cez normal nem. nie cez sukromnu kliniku, ale aj vdaka doktorke. v nejakej sukromnej klinike by ma to vyslo minimalne 3tis eur lebo mam aj anatomy..

dadus35

barbieOne

teba kolko vyšla opka?teraz si sa nevedela rozhodnúť aké imploše dať a už máš potom.to je super.

dadus35

bratislava,

som zvedavá ako dopadneš,tak potom daj hned vedieť.Ja sa v Blave vobec nevyznám, ja som išla s mužom autom.Je to asi 500m nad hradom,na lavej strane taká sivá budova, takže tam dobre trafíš.Ale na tej ich stránke máš presne napísaný kontakt, ako sa tam dostaneš busom, aj trolejbusom.Majú tam aj mapku.Ty si z Blavy?

bratislava

ano dadus,uz som pisala,zajtra idem do medesticu k tomu tvojmu a v piatok dr. simonovej do esthetic.takze najneskor v piatok sa rozhodnem.uz sa nemozem dockat.
a pri tej prilezitosti sa ta hned opytam,ako sa tam hore da dostat?oni mi povedali,ze trolejbusom,lebo autom do mesta nejdem kvoli parkovaniu,len ja sa v MHD nevyznam,neviem kde stoji a tak. dik

dadus35

bodynka
ja som momentalne na materskej tak v podstate som trochu izolovaná.Stretávam sa max.s 3 mamičkami. Ale pred opkou sme sa aj stahovali, takže bývalé kamošky sú mimo.Do práce idem na jar a tam ma 3 roky nevideli tak neviem či si to niekto všimne.Ale ja som to robila kvoli sebe nie kvoli okoliu.V tričkách to bola ale riadma zmena.Teším sa na leto a tričká.
Neboj aj ty sa dočkáš, už ked len nad tým rozmýšľaš znamená že to máš v hlave a ked nie teraz tak po detičkách si splníš sen.