Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninuska13

ska38
Cau zlatko.Az teraz po odoslani prispevku som si vsimla,ze aj ty uz si v "nasadeni" pri pocitaci.Dakujem ti krasne za gratulaciu.Cesta sa dala zvladnut,aj ked cez ten Sturec mi veru nebolo vsetko jedno.A ty ako sa teraz citis?Zvladas?Myslim na teba zlatko :)

dadus35

ninuska13

tak gratulujeme aj.Ty sa velmi rychlo zotavuješ ked máš hned prve na mysli foto, to je super.tak mrkneme galerku.

ninuska13

ahojte kocky.
Tak uz aj ja patrim medzi Vas prsatice :) No a bojovali sme vcera dokonca na izbe spolu dve odtialto z fora.Tak poviem Vam ten vcerajsok bol najbolestivejsi den v mojom zivote.Porod bol oproti tomu prechadzka ruzovou zahradou,ale som prekvapena,ze dnes mi uz je dobre.Asi to bude tymi liekmy.Idem hned aj livke poslat fotecky pred a uz mam aj po,lebo doktorko bol taky zlaty,ze ma pri prevaze odfotil.Inac musim povedat,ze pan doktor bol fantasticky,vrelo odporucam a sestricky neskutocne mile ochotne....fakt maximalna spokojnost....

BarbieOne1

dadus35

mne dost povolila jak mi prska odpuchli:(, tak teraz ju mam taku volnejsiu, ale este coto drzi..

inak vsetky baby ste tu tak super, skoda ze sa nepozname aj osobne:(

dadus35

barbieOne

ja som tu erotiše podprdu nosila aj dlhšie ako 6 týždňov a v noci ešte dlhšie.Úplne som si na nu zvykla a dobre drží prsia pokope.

dadus35

ska38

tak vitaj medzi nami.Oddychuj a nič nepreháňaj.Najhoršie sú prvé 3 dni a potom je len lepšie e lepšie.

BarbieOne1

jj presne tak, ani si nechcem predstavit co by bolo, kebyze napr. nam nechce prijat telo silikony, alebo kebyze sa nam nejako zdeformovali pod kozou atd.. vtedy by clovek zaplatil aj 2xtolko, len aby nemusel ist na dalsiu opku, alebo aby ostal bez komplikacii..
ja som si uz aj super zvykla na tu "eroticku" podprdu:-)) neviem byt ani hodku pomaly bez nej, normalne mi chyba na tele:-)) 3tyzdne urobili svoje..

dadus35

susana019

sama by som to určite nezvládla.Muž mal prvý týždeň dovolenku, potom si drobca brala svokra a po 2 týždňoch som sa už starala sama.Pomáhala mi aj staršia dcéra.Mala vtedy prázdniny a ešte po tých 2 týždňoch chodila s nami na prechádzku, lebo menšia dcéra hocikde odbehla a ja som ju nevedela ešte dvihnúť.Vlastne až po takom mesiaci som ju vedela zdvihnúť aj to opatrne, lebo prsia som mala dosť dlho citlivé.Ty si bola na opke?