Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

niky :DDD uzasne,ako ti priatel pochvalil prska :DDD zlate,uprimne jaaaj,super! :))

barborka je tu toho tolko popisaneho a ja som tu dva dni nebola,tak ani neviem,ci som ti gratulovala. :/ tak ak nie,tak naozaj velka gratulka aj tebe,ja sa s vami vsetkymi tak velmi tesim vzdy :) lebo viem,aky je to krasny pocit mat zrazu prsk :) a zelam to kazdej,ktora po tom tuzi,nech sa jej to co najskor splni.

bodynka,verim,ze raz aj tebe! moc ti drzkam palceky!

wendy1

mihai,dadus citam vas postupne..no ja mam take pocity ako vy..

mne by velkost mozno aj stacila,i ked ako pisete,zniesli by sme aj väcsie :D
ale u mne je nepredychatelne to lave prso :/ je fakt o dost mensie a tie dvorce mam straaasne nizko. mne sa nepacia spicate prsa a ja ich teraz mam :((( a tym,ze su dole,tak vyzeraju moje prsia ako ovisnute :P

baby rozmyslam veeelmi vazne ze pojdem k inemu chirurgovi cisto na konzultaciu,nech zhodnoti moju opku. a co by mi radil. ku komu mam ist? rozmyslam nad Trskom a Hederom. ale Trska je kolega mojho chirurga,tak sa tam nechcem stretnut s mojim,ked pojdem za Trskom. neviem. co poradite?

ja osobne si myslim,ze by mi stacilo,aby som sla na opku,kde mi daju do laveho väcsi implos a keby sa dali posunut dvorce vyssie. myslite,ze je to mozne? neviem si to realne predstavit. ze vyrezu mi dvorce,daju vyssie,ale co s tym miestom,kde bol dvorec? tam predsa nebude koza! ako sa to robi?? neviete??

a preco ked si dam push-up podprdu,tak sa mi prska ani trochu nedvihnu a nepriblizia k sebe? je este skoro? som dva mesiace po.

a este jedna vec.prestala som nosit tu speci podprdu,ved doktor mi to povedal,ze nemam. ale to lave mi taaak spadlo,ze fakt vyzera ovisnuto :/ co to ma byt? uuuplne ze depkujem momentalne kvoli prskam. ach :(

a kedy je lepsie ist na reopku? co najskor po prvej opke alebo neskor,kym sa vsetko zahoji?

wendy1

ja odpadnem! :DDD SKA! zlaticko! :)))) som tu dva dni neni a ty si uz po opke! uaaaaaa :))) supeeer! tesim sa s tebou! jooj,tak sa pekne zahoj,neboj,uz to fakt bude kazdym dnom lepsie a lepsie! juuj,sa tak tesim s tebou! :))))

bodynka

Hmm, uz som to tu spominala.
za prve tento rok sa chceme prestahovat a musim si preto najst i pracu. Pojdu tam prachy a koli novej praci nechcem brat teraz uver.
Za dalsie mam 27 , skor ci neskor budeme planovat dieta. A mat rok silikony a potom otehotniet to neni ok, keby som to nahodou musela menit.. A potom mi je z toho smutno, lebo toto sa pretiahne min na 3 roky s tym dietatom kym budem moct ist na op.

bratislava

dadus ano,som z blavy, no snad to nejako najdem. ty si spominala,ze on nezasiva, znamena to, ze su potom krajsie jazvy?
barbie, ja neviem kolko chcem za to dat,lebo teda asi idem na kredit, tak ale ako citam, ty si mala fakt super cenu, tak ked mi ta tvoja doktorka sadne,myslim sympatie,tak by som bola rada keby ma zobrala cez nemocnicu. Len neviem,ako to dosiahnut,ved ona nemoze tej klinike odhanat kseft do nemocnice za lacnejsie.ci? ako si jej to ty povedala?
bodynka preco vlastne nejdes do toho??
ska a ninuska tesime sa s vami

bodynka

Inak aj ja vas rada citam, asi preto sa od vas neviem odtrhnut...
A ja som si objednala tu pumpicku, aj ked to ma posobit aj ako masaz. raz sa mi tak podarilo rucnou masazou zvetsit prsia na obvod 89. naozaj. Aj ked ten efekt sa stratil po tyzdni ked som sa tomu uz nevenovala ale aj tak. Boli take plnsie a citelne vetsie, tak mi drzte palce nech ta pumpicka mi pomoze aspon na tych par rokov...
hadam sa mi nevytahaju?:(

Nina26

Dievčata, to Vaše forum sa Vážne veľmi dobre číta, tak vzájomne prajné, slušné, bez urážok, veľká vzájomná podpora a pomoc, tiež Vám držím palčeky.

dadus35

barbieOne

aj ja vas rada čítam.Normalne zostávam závisláčka, len lutujem že som to tu objavila až po opke.To by bola sranda keby sme sa všetky stretli v nejakej kaviarni.Tolko silikonu pokope..xi-xi.
Inak niekto tu spomínal aké to bude ked zostarneme a bude z nás trčať iba silikón.Ja som si predstavila ked nas raz archeologovia vykopú a povedia si, aha 20-21.storočie,ďalšia silikónka...