mihai,dadus citam vas postupne..no ja mam take pocity ako vy..
mne by velkost mozno aj stacila,i ked ako pisete,zniesli by sme aj väcsie :D
ale u mne je nepredychatelne to lave prso :/ je fakt o dost mensie a tie dvorce mam straaasne nizko. mne sa nepacia spicate prsa a ja ich teraz mam :((( a tym,ze su dole,tak vyzeraju moje prsia ako ovisnute :P
baby rozmyslam veeelmi vazne ze pojdem k inemu chirurgovi cisto na konzultaciu,nech zhodnoti moju opku. a co by mi radil. ku komu mam ist? rozmyslam nad Trskom a Hederom. ale Trska je kolega mojho chirurga,tak sa tam nechcem stretnut s mojim,ked pojdem za Trskom. neviem. co poradite?
ja osobne si myslim,ze by mi stacilo,aby som sla na opku,kde mi daju do laveho väcsi implos a keby sa dali posunut dvorce vyssie. myslite,ze je to mozne? neviem si to realne predstavit. ze vyrezu mi dvorce,daju vyssie,ale co s tym miestom,kde bol dvorec? tam predsa nebude koza! ako sa to robi?? neviete??
a preco ked si dam push-up podprdu,tak sa mi prska ani trochu nedvihnu a nepriblizia k sebe? je este skoro? som dva mesiace po.
a este jedna vec.prestala som nosit tu speci podprdu,ved doktor mi to povedal,ze nemam. ale to lave mi taaak spadlo,ze fakt vyzera ovisnuto :/ co to ma byt? uuuplne ze depkujem momentalne kvoli prskam. ach :(
a kedy je lepsie ist na reopku? co najskor po prvej opke alebo neskor,kym sa vsetko zahoji?