Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

wendy1
mne tiez bude robit modelaciu okolo dvorcov a som to pochopila,tak ze okolo dvorcov to obrezu a potom aj tu kozu, ktoru mam navyse vyberu,m vyzera to ako taky terc a na koniec sa to spoji.a si myslim, ze ked sa posuvaju bradavky hore, tak tiez by ti to tak robili, lebo inak si to neviem predstavit.ja mam posun bradaviek skoro 3cm, ale ja mam hlavne vela koze.

barbora10

ninuska13,ska38

baby to je super,ze aj vy mate uz po.ska38 kto by to bol povedal,ze budes mat tak skoro termincek.a nebojte sa ja som mala opku v pondelok a uz dnes som si nedavala ani tabletku od bolesti.fakt je to uz dnes ovela,ovela lepsie.ninuska,ska,drzim palceky.

mata16

ska
gratulujem, mna to tiez caka buduci tyzden a idem k cervenovy. To ti navrhol on 350ml alebo si chcela ty? a kolko ta vysla opka? este jedna otazka kolko mas cez hrudnik pod prsiami?

mata16

ska
gratulujem..
mna to buduci tyzden tiez caka a idem tiez k cervenovy..chcem sa spitat on ti navrhol 350ml ci si chcela ty.. a aky obvod mas cez hrudnik pod prsiami.. kolko si platila ak sa mozem spitat..?

dadus35

bodynka

tak pekne ešte počkaj.A ked budeš mať dieťa nemusíš čakať kým bude mať 3 roky.Ako tu baby písali rok po kojení môžeš ísť.No ak budeš kojiť 2 roky tak to vychádza až po 3 rokoch.
To sa ale čudujem že to tá pumpička pomáha.

dadus35

wendy,

zlato ty sa fakt s tým veľmi trápiš.Ale tvar silikonov závisí aj od toho aký tvar si mala predtým.Ja som mala malé a špicaté a teraz aj ked mám o niečo do gulata ten základ je špicatý.A prsia v podprde nedám ani teraz dokopy.Rukami si ich spojím, ale podprdou nie.Ale mám anatomy tak asi preto.Inak mne sa tvoje páčia viac ako moje.
Ako si čítala mi s Mihai sme vysoké a preto by sme brali väčšie a ako tu písala mihai je to fakt iba v našich hlavách a myslení.Možno kebyže ideš k druhému doktorovi tak povie že on by ti to urobil lepšie len aby zarobil...A ty budeš mať v hlave ďalšieho chrobáka.
Každopádne na reopku sa dá ísť asi až tak po roku.Ja mám polroka po opke a ešte si to neviem predstaviť, žeby mi tie rany rezali.Ale zase doktor hovoril, že ked telo silikony po opke neprijme, musia sa vybrať a dalšia operácia je možná po polroku.
A tie dvorce nemáš tak nízko.A kvoli tomu že máš jedno prsko menšie, čo sa v podprde stratí riskovať sa neoplatí....Už sa mi to aj rýmuje.
A hovorila si o tom aj s tvojim doktorom?

dadus35

bratislava,

niektoré baby tu píšu, že majú po opke nejaké dreny, ktoré im vyberajú na 2.deň.To som ja nemala, pretože som nemala ani žiadne stehy.Nebola som ani nejako zvlášť zafašovaná.A áno rezy sa potom lepšie hoja.Na tie rezy mi dal iba nejaký špeciálny gél, ktorý to drží pokope a zahojí.POd lavým prskom mám teraz fakt neviditeľný bledý tenučký pásik.A pod pravým je ešte trošku červený tak dúfam že zbledne aj ten.Ja som s tou robotou úplne spokojná, len keby sa mi tam zmestilo viac ml.Ale fakt som mala slabý základ.Doktor hovoril že on takým tenkým babám dáva najviac čo sa zmestí, lebo pozná nás ženy.

wendy1

joj ale som tu zas popisala :D no nemozem spavat posledne noci,stale mam v hlave tu reopku. :/

ozaj kde presne je Hedera?
a ako vyzeraju jazvy,keby mi robili tu modelaciu,ze mi presunu dvorce? je to fakt velmi vidno? a nestrati sa mi citlivost aj na to pravom prsku??

baby viem,ze som vela popisala,ale prosim skuste mi odpovedat na co viete.. diiiik papa a som rada,ze sme tu vsetky :)

wendy1

barbie veru mas pravdu s tou reopkou. ja tiez bojujem v hlave,ci pokusat osud... co ak sa nieco stane pri druhej? :( ale ako pisali dadus a mihai,neda to ani mne spat.

ska viem ake to je si kychnut :D no horor :P a ja som aj zacala potom kaslat.. fuuu to bola sila :P

dadus,barbie aj mne by sa pacilo,keby sme sa stretli vsetky :) ale nie v kaviarni,ale niekde na plazi! :DD to by bola kraaasa :DDD
inak dadus aj mne takato vec preletela hlavou,ze po smrti len kostra a silikony ?:DD ;)

bodynka ja som tiez kvoli planovanemu druhemu dietatu /to som netusila,ze budu z toho dvojicky :D/ cakala nieco cez rok,kym som otehotnela. ked mal prvy syn 1 a pol roka,bola som za Minarovjechom a on vravel,ze ked v blizkej dobe planujem tehu,tak ze uz nech radsej pockam. tak som pockala a vidis,ubehlo to a uz mam aj deti a aj prska. vydrz to moja! zatial pumpickuj,snad to bude trochu fungovat a nevdzavaj to! raz sa dockas!! :) a mozno ti po detoch ostanu velke! :D aj to sa stava ;)

wendy1

inak ja by som sla aj hned na reopku,bolesti sa uz nebojim,lebo viem,ze ju zvladnem a vraj reopka menej boli. len neviem,co s detmi,lebo pri prvej opke tu bol riadny chaoz.. mozno si spominate :( muz isto uz nepristupi nato. bolo toho nanho moc. viem. :/ ale tak neda sa po opke hned fungovat naplno. a neviem,ci zvladnem cakat rok-dva :/