Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

kočky,

a máte skúsenosť niektorá s dr. Košťálom?

mám akúrat novú Evu, a je tam rozhovor s dr. červeňom, velice sympatický článok, vyzerá byť aj fajn človek.. no a je tam fotka cifrovej a fakt má pekné prsia tá baba :-)

bodynka

dadus neviem ci pumpicka pomaha, mne vtedy pomahalo caste obchytkavanie a masaz. A teda pocitam s tym ze pumpicka by mala fungovat. potom dam vediet.
no tri roky minimalne. Aha- tento rok sa prestahujem a najdem pracu to bude v juny tohto roku a ak vse klapne povieme si ok ideme na dietatko, to sa nemusi podarit uzaj. A aj keby sa podarilo to je 9 mesiacov tehotenstva plus rok kojenia a rok po kojeni este musim cakat to mame dokopy skoro styri roky. Jooooj...
A wendy ty mas kolko rokov? Ja o styri uz budem mat 31.Viem ze chodia aj starsie ako 31 ale proste, to cakanie ma ubyja. mala som ist uz zamlada a uzit si tie najlepsie roky.
Wendy aj tebe drzim palce nech si uz konecne spokojna. Nech uz sa to spravi .. to si tiez neviem predstavit z tolkej radosti potom take sklamanie..

BarbieOne1

bratislava

no to je skoda, ze si nepockala na to cislo odomna, ale volala si do tej sukromnej kliniky.
ja som za nou prisla rovno do tej ruz.nem.
nevadi uz.
vsak keby ti nahodou povedala nejaku nehoraznu sumu, tak sa jej skus nenapadne spytat ci by sa to nedalo urobit niekde lacnejsie, aby si nemusela zbytocne vela platit len nemocnici za lozko a operacku.
ona je velmi mila a prijemna, tak snad nieco vymysli..
ps. nepovedz ze som ti to ja poradila:-)
len som toho nazoru, ze naco zbytocne platit klinike nehorazne peniaze, keby tie peniaze isli aspon doktorovi.

martinka54

barbora10
vies barborka mne sa vzdy pacili gulate a doktor mi odporucil anatomy. teda viacery. ja chcem velke prska a hovoril mi, ze ked sa mi posunu trosku nizsie tak mi vystupia badavky do vrchu a nebolo by to pekne

barbora10

martinka54

byt tebou,urcite by som volila gulate.na tebe urcite nebudu vyzerat neprirodzene.myslim si,ze v tvojom pripade,pri tvojich prskach budu gulate super.je dost mozne,ze by si bola po case s anatomickymi nespokojna.

barbora10

niki777

zlatko ako to robis s umyvanim.neviem ako sa mam umyt v podpazusi.uz teraz to je take neprijemne.no a ked pojdem na kontrolu musim sa predsa nejak umyt,aby doktor neodpadol.nevies mi poradit?

martinka54

bellinka
prosim ta velmi, velmi posli nejake nove fotecky, lebo ja este vaham, ktore si mam dat a uz niekedy na buduci tyzden mam stretko s doktorom kvoli vyberu a papierom.dakujem

martinka54

ninuska a ska
gratulujem, prajem rychle uzdravenie.
ale nas uz odbuda, pomaly vsetky to mate za sebou co sme tu, len ja som cakatelka :-), uz sa neviem dockat