Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Jamimili

...myslim, že tie tabletky brala Bellinka

...no ja to mam tak "na-knap" mala by som ich dostat 21.1....tak dufam, že dovtedy vydržim

...dnes som sa ho pytala i na Wobenzyn...povedal, že pred opkou určite nie a ani 3 dni po nej...pretože podporuje krvácanie...čiže až potom

84nika

laloa556
hej, je to fajn clovek, je zlatý a velky srandista.. a vlastne celý ten personál je super. Inac minuly rok som sa tiez rozhodla pre Cervena, lebo vtedy som tu o nom vela cítala a aj kamaratky boli u neho, a potom moja známa mi hovorila ze ked chcem, má tu v Ba tiez velmi dobrého palst. chirurga (jej uz asi 3x robil tvár) a ze je spokojná, tak ma tam zobrala, dostala som termín a som si aj nasetrila do opky. Bola som ale medzi tým este v Ba u dr.Sisku na konzultácii, ale 0 bodov!

BarbieOne1

jamimili

urcite nemozes mat pred opkou menstruaciu, tak bud si prehod termin, alebo si daj tie tabletky, hoc nieje dobre jest predtym moc tabletiek, lebo potom sa ich najes dost. je to zataz na zaludok.

ja som dostala menstruaciu 3dni po opke, necakane skor o vyse 10 dni., ale je to normalne, vzhladom k tomu zasahu..

takze ak mas dostat menstruaciu par dni po opke, tak si tabletky nedavaj

mihai

baby, tak som podlala Livke 2 fotky. take podobne. casom este poslem. za bordel na pozadi sorry, rychlo som to teraz cvakla :) je to taka foto ze aj postava, aby ste videli, ako vyzeraju 320ml anatomy na vysokej babe, ci to je dost ci malo. uprimne som zvedava na vas nazor aj na fotky vas ostatnych. je mozne ze ked vas zbadam ake mate pekne prsia oproti mne, budem si buchat hlavu ze radsej som to ani nemala vidiet :(
co mam zo spodu dvorcov bledsie fliaciky, tam sa mi stale este len obnocuje pigment. spravi sa to. mam to vkladane cez dvorce. keby ma vidite po opke, mala som to sneho biele !!! aj dvorce zospodu. cize klop klop, ak by sa to nejakej stalo, netreba sa bat, je to docasne, kozu som mala velmi nasponovanu totiz.

jamimili

Della ja som vcera vola s dr.Gubom a teda ze ma pripravene 250-290ml....No nejako to dopadne nech mi tam da ake uzna za vhodne ale ja by som brala 290ml,....Inak baby ktora ste brala tabletky na oddialenie menstruacie ??Povedli ste to predtym doktorovi ze ste si ich dala???...Mam ich doma tak sa pytam ci si to mozem dat:-(

laloa556

84nika

pýtam sa preto, lebo sestru operoval, keď bola malá, a mamina sa s ním rozprávala a velice ho chválila, že ju úplne dostal, že je fajn človek.

a si spokojná s prácou a prístupom?

ak vybavím konečne peniažky, tak rozmýšlam práve medzi košťálom a červeňom..

della

Bratislava

..prepáč - už viem...až teraz som si spätne prečítala, že ta to tiež este len čaka...je nas tu vela...mam v tom troška chaos

84nika

laloa556 - ja a sima3 sme boli u Kostála a ostatné baby si uz napamätám, som spokojná, je sikovný, akurat dnes idem za ním na kontrolu. Robí v Ruzinovskej a v Pezinku. V pezinku je to drahsie ale vraj sima hned dostala termín, ja som zaplatila ovela menej v ruzinove ale termím az o 7-8 mesiacov.. Dala by som sem fotky ale bohuzial nemám fotky pred opkou.. :(

ska38

Ahojte kočky,
musim sa pripojit aj ja,ze toto forum za posledne mesiace je uzasne!!!Cez leto tu bolo uplne ticho,aj 2dni ziaden prispevok a teraz...ste super!
Vsetkym kočkam ďakujem za podporu a gratulacie, ze som uz aj ja na druhej strane.Este raz velmi pekne ďakujem.
Ninuska13,tak dnes uz lepsie.ale ako som spominala, to lezanie mi velmi nejde, skor sa prechadzam,ked lezim tak len stuhnem.
Mata 16,
Dr mi navrhol sam 350ml,ja som si myslela,ze mi da max 300ml,lebo som mu hovorila, ze chcem aby vyzerali prirodzene.Povedal, ze som vysoka, ze to bude dobre.Verila som mu.Ja som bola na konzultacke len unho.A doverovala som mu aj ked som tu velkost dookola riesila s kočkami.Vyska174cm/56kg.Pod prsiami 77cm, cez 85cm.
Cena:konzultacka+predoperacne+implantaty+podprsenka+ operacia+ narkoza+ lozko=2.137,41€=64.391,61Sk
A ked som ich vcera videla, tak vyzerali uplne prirodzene,velmi som sa bala aby som nemala nejake polgule.Vsak este uvidime ako sadnu.Ja som stale pred OP riesila, aby neboli velke,lebo ked zafuka vietor ,tak ma prevazi a rozbijem si nos a este nechcem ,aby niekto namna na plazi popiskoval,ak usetrim co to na dovolenku.potom poslem foto Livke.
Bodynka10,tak to aj mna zaujima ako sa umyt,ked kontrola o 10dni.Asi len vlhcene servitky pomozu.
A este kočkam, co len cakaju na OP.ja som mala konzultaciu v juni,OP som chcela v decembri,len dni pred terminom som odpratuvala sneh v noci a nejak som nachladla,tak som na OP nesla, a tento pondelok mi volali, ze v utorok rano mozem prist.Tak to cakanie stoji za to.
Wendy, je mi az luto ako sa trapis preto prsko.Ja by som asi isla k tvojmu Dr a riesila to s nim,vsak to je jeho praca a tvoje peniazky.Rada by som vedela ako sa vyjadri..A co hovoril na kontrole, ze je to ok?!Podla neho?!

della

Bratislava

díky, budeme ho potrebovat :-)

ty už máš po tom??...alebo ťa to ešte len čaka??

Jamimili

ja som bola dnes odovzdat predoper. dr. Trškovi...znova ma premeral, určite budem mat opku cez celý dvorec...vraj je to estetickejšie ako ked je dolna polovica dvorca upravena a horna zostane pôvodna..
...imploše má pripravene od 320, 360 po 400 ml...vraj uvidi, ktore budu najlepšie...a i ked mam miernu asymetriu...nebude davat jeden imploš väčší ale upraví žlazu...tak to je posledny verdikt :-)