Ahojte kočky,
musim sa pripojit aj ja,ze toto forum za posledne mesiace je uzasne!!!Cez leto tu bolo uplne ticho,aj 2dni ziaden prispevok a teraz...ste super!
Vsetkym kočkam ďakujem za podporu a gratulacie, ze som uz aj ja na druhej strane.Este raz velmi pekne ďakujem.
Ninuska13,tak dnes uz lepsie.ale ako som spominala, to lezanie mi velmi nejde, skor sa prechadzam,ked lezim tak len stuhnem.
Mata 16,
Dr mi navrhol sam 350ml,ja som si myslela,ze mi da max 300ml,lebo som mu hovorila, ze chcem aby vyzerali prirodzene.Povedal, ze som vysoka, ze to bude dobre.Verila som mu.Ja som bola na konzultacke len unho.A doverovala som mu aj ked som tu velkost dookola riesila s kočkami.Vyska174cm/56kg.Pod prsiami 77cm, cez 85cm.
Cena:konzultacka+predoperacne+implantaty+podprsenka+ operacia+ narkoza+ lozko=2.137,41€=64.391,61Sk
A ked som ich vcera videla, tak vyzerali uplne prirodzene,velmi som sa bala aby som nemala nejake polgule.Vsak este uvidime ako sadnu.Ja som stale pred OP riesila, aby neboli velke,lebo ked zafuka vietor ,tak ma prevazi a rozbijem si nos a este nechcem ,aby niekto namna na plazi popiskoval,ak usetrim co to na dovolenku.potom poslem foto Livke.
Bodynka10,tak to aj mna zaujima ako sa umyt,ked kontrola o 10dni.Asi len vlhcene servitky pomozu.
A este kočkam, co len cakaju na OP.ja som mala konzultaciu v juni,OP som chcela v decembri,len dni pred terminom som odpratuvala sneh v noci a nejak som nachladla,tak som na OP nesla, a tento pondelok mi volali, ze v utorok rano mozem prist.Tak to cakanie stoji za to.
Wendy, je mi az luto ako sa trapis preto prsko.Ja by som asi isla k tvojmu Dr a riesila to s nim,vsak to je jeho praca a tvoje peniazky.Rada by som vedela ako sa vyjadri..A co hovoril na kontrole, ze je to ok?!Podla neho?!