Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bratislava

dobre spravis,ked uz nebudes behat po inych konzultaciach.ak si spokojna s tymto doktorom a aj s velkostou co ti navrhol,tak ani nerozmyslaj nad inym.kazdy doktor ti povie aj tak nieco ine a ty budes len rozmyslat a rozmyslat ako sa rozhodnut.a je super,ze mas operaciu hned za tyzden,lebo to cakanie je najhorsie a ty by si stale rozmyslala co zmenit.chod do toho!!!!

martinka54

bratislava
mne sa zda, ze toto si bola uz na druhej kozultacka. ked si bola u tohto doktora maximalne spokojna a cakala si nieco take, podla mna nemas nad cim vahat a chod k nemu

bratislava

no caute dievcata, tak som bola na konzultacii u dr. dziubana v medesticu. uplne ma dostal,venoval sa mi hodinu,navrhol mi 350ml anatomy pod sval a ja som si hned zobrala aj termin za tyžden. je mi to sice trochu divne, že tam vôbec netreba čakať,ale mám pocit,že chcem ísť práve k nemu. Dúfam,že správny. Zajtra idem na predoperačné a vo štvrtok na OP. Mne sa to ani veriť nechce.Zajtra mám termín u dr. Simonovej tiež na konzultáciu,tak teraz neviem,či tam mám ísť. Mala som v pláne ísť aj ku nej,aby som mohla porovnať,ale možno by som potom zaváhala.Neviem,lebo to predoperačné mám zajtra ráno a stojí100 eur,tak keby som sa potom rozhodla ísť ku nej,tak by som tovlastne robila zbytočne:-(

cayman

ahojte tak uz mam aj ja termin u cervena 6.3.Pezinok tak sa bojim...hlavne ako dlho nebudem moct soferovat,lebo ja uz na 4den po opke mam sluzobku :((((
a o menstruacii ani nehovorim,neviem ako to posuniem

mata16

ska
dakujem za info.
Este predsa jedna otazka na druhy den sa ide domov alebo si tam dlhsie?

Baby a naco je ten wobenzym to je na predpis ci vam to da dokt.?

jamimili

Dela ja mam tiez 21.1.-))le sa bojim ze zo stresu to bude skor,ja to tak mavam:-)))...tabletku som si dala,posledna mi vchdza na 23,30-17.1 takze potom si uz nedam...wobenzym ma uz doma.

bellinka

jamimili : ja som brala pred op tabletky na oddialenie menstruacie ale dohodla som sa tak s lekarom pre istotu lebo som to mala rozhadzane a ja som totiz mala rezervoavne letenky do ke , pretoze som z ba cize ja som musela ist na istotu , ale tie tabletky nie su ziadne nebezpecenstvo

BarbieOne1

jamimili

inak urcite pred opkou povedz dr. ze ho prosis o co najvacsie, sice si nepamatam ake mas prska teraz, ale ak ich mas malicke, tak by si potom urcite lutovala, keby ti dal napr. 250. ja mam 280 a brala by som teraz aspon 320:-), no viac sa mi tam nezmestilo.

vobec nic nieje citit ak ich budes mat pod svalom, ani zataz, ani to ze tam nieco mas po case, tak urcite vacsie!!!!

sice moze to byt pre dr. problematickejsie ich tam narvat, ale aby neurobil to, ze sa mu napr. nebude chciet a da ti mensie. tak mu to nezabudni povedat. tiez som sa pred opkou strachovala ci 280 nebude vela, najprv som chcela 300, potom 250, teraz by som brala aspon tych 320:-)

mihai

pisem zas ak madar s preklepmi. :)
na jednej foto je mi vidno pod pazuchou taku bodku. je to po drnoch, tak bacha na to, bacha na ne. dreny su super vec ale vidite, ja mam po nich na oboch stranach jazvicku :( asi som mala davat vacsi pozor ked som ich mala, neviem ci to mate kazda ?