Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

mata16

wobenzyn sa používa po operacii...rychlejšie sa dostanes spät do formy..urýchluje hojenie..

..kupis ho bežne v lekarni 200 tabl. stoji cca. 44,-e...a beries 3xdenne cca. 5-6 tabl.

...internistka mi ho tiez doporučila ale, vraj aby som sa poradila s dr. Trškom a ten mi povedal, že ano ale najskôr až na 3-4 den po opke...vraj maju skusenosti, že podporuje krvácanie

ninuska13

Kocky,
chcela som sa Vas spytat,ci spavate uplne po leziacky...Lebo ja spavam v takom polosede.Nemam odvahu si uplne lahnut.Dakujem Vam za odpovede.

barbora10

barbieOne1

tak ja som na tom tak,ze uz uplne bez problemov vstanem z postele.cez den uz ani nemam take bolesti a ani tabletku od bolesti som nepotrebovala.v noci je to trosku horsie,bo si neviem najst spravnu polohu,takze rano sa budim dolamana a bolava,ale ked sa rozhybem tak je to ovela lepsie.vlastne kazdym dnom je to lepsie a lepsie.a tesim sa,lebo prska su krasne.

barbora10

martinka54

pozerala som si este raz tvoje foto a myslim,ze nic nepokazis ani anatomickymi.budes ich mat krasne aj s nimi.a urcite ti nikto nespozna,ze su to silikony.

BarbieOne1

barbora10

mam sa uz celkom fajn, v priebehu dna ma nic neboli iba rano ked vstanem, ale bolest zachvilu prejde. zvladam robit uz bezne veci, okrem zdvihania tazkych veci a obcas mi trochu robi este problem soferovanie. mam slabsi posilovac riadenia a do ostrich zakrut to nieje sranda:)..

vcera som si odlepila leukoplasty na jazvach a skoro vobec ich nieje vidiet. uplne super mi ich lekarka umiestnila, na spodnej casti prska, takze pomaly ani v zarezoch ich nieje vidiet.
aj asimetria sa mi pomaly vyrovnava, takze som happy..

uvazujem uz aj o tom, ze za niekolko rokov si dam vacsie impl. teraz mam take vacsie dvojky, potom by som chcela vacsie trojky..

inak neboj sa ten cas rekonvalescencie taaak rychlo ubehne..
dokazes sa uz sama posadit?
ja som vedela az asi 5ty den ked som si podchytila koleno, druhou nohou sa rozhupala a sup hore:) potom som 10sekund cakala kym prejde bolest..

barbora10

cayman

nemyslim si,ze je to dobry napad ist stvrty den po operacii na sluzobku.urcite sa nebudes natolko dobre citit,aby si soferovala auto.ja som dnes 4 den po opke a nedokazem este robit bezne veci a nie to este soferovat auto.je to dost riskantne a nemas ani len stychy vybrate.myslim,ze ti to nedovoli ani doktor,pretoze mas dodrziavat kludovy rezim.este si to dobre premysli,lebo nestoji to za mozne komplikacie.

BarbieOne1

cayman

odporucam ti zobrat si aspon tyzden dovolenku, alebo prelozit teramin opky.
z vlastnej skusenosti, ale aj zo skusenosti inych bab viem, ze vacsina zien si v napr. 4 den nevedia ani samy sadnut, nieto ist niekam na dlhsiu cestu.. aby si potom nemala velke problemy aj v praci..

ja som si to tiez predstavovala jednoducho, za par dni som planovala ist do prace, ale nakoniec som isla az po 10tich dnoch..

ale kludne sa moze stat to, ze budes uplne fit, ale to tak na 15%:(