Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Ska:
ja tiez neuzivam ten wobenzym a ani sa nechystam , lekar mi nic take neodporucil a vsetko sa mi pekne hoji tak ako ma :o)) ani si nijak specialne nemasirujem prsia ani si nedavam ziadne masticky specialne na jazvy , jedine co robim je ze si klasickym telovym mliekom kremujem prsia samozrejme v norme nijak prehnane :o))

ska38

Ninuska13,
ahoj,ja spim v polosede.Inac by som asi sama nevstala.Ako sa citis?Ja som rano zobrala poslednu tabletku od bolesti.Uz dalsiu nedam,tri dni stacilo...Pevne verim, ze zajtra bude lepsie.Ja ten wobenzym,som si ani nekupila,ked nam povedali, ze opuch velky nie je,ze netreba.
Kočky, ste tu niektore ,ktore ho ani neuzivate?Vdaka za info.

84nika

della
dreny som ja nemala, mne nedali, ale napr. po mne co bola jedna pani, tak ona zase mala, niekomu dajú a niekomu nie, asi podla potreby..neviem.. inac mne aj bez toho rýchlo odpuchli, ale je pravda ze dlho som mala nodriny
cayman - soferovanie by si nezvládla, ja poke iba 2 dni mala trocha bolesti, po týzdni isla do roboty bo som uz bola fit, ale soferovanie som riskla az po 2 týzdnoch, a to som este ani nemala od svalom. Aj ked bolesti nebudes mat mozno, ale v rukách silu urcite nebudes mat!

ska38

Mata16,
ano na druhy den rano okolo 9:30-10:00hod sme mohli ist domov,ale musi po teba niekto prist.Aby sa ti nieco nestalo.

barbora10

babulky tak aj ja som prave poslala nove fotky.na jednom prsku mam este modrinu z inekcie,ale prska mi zacinaju pomaly maknut.citim to aj na tom pase a podprsenke.dnes som si ich pochytala a daju sa mi dat pekne k sebe,ale este nepokusam radsej som ich naspat zabalila.

bodynka

Tie dreny su velmi potrebne! mi rozpravala sestra ako si u nich jeden pacient - bol na odsavani brucha- odstrihol tie hadicky a vsetko to co malo vytiect sa mu lialo do brucha . Doktorka mu pichla noznice do rany a roztvorila a potom mu to musela vytlacat... ble.

bellinka

Martinka:
tak poslala som prave live foto mojich prsicok v auktualnom stave ako mi vyzeraju , a dala som tam aj fotky s jazvami , su este cervene ale su super

bellinka

della:
dreny su super vec lebo po op z vnutra prsicok odtecie vsetka krv a tekutina a tak sa ti potom sa ti nespravia ziadne modriny a mas mensiu sancu na zapal , je to super vec ...
to mas take dve flasticky s hadickami

della

ešte som zabudla

inak skoro ma to napadlo, ked v pondelok mam opku.mohla som sa ho to dnes spytat......načo dreny???.....niektore tu píšete, že ste ich nemali...ako to vlastne je??..

dík za odpovede

della

Mihai

úúff,jazvičky?? no zrovna dnes mi Trška spominal,tie dreny...že ked mam v pondelok opku v stredu musim zase príst a vytiahne mi dreny....vraj ci nechcem zostat o den dlhsie v nemocnici....miesto mi vraj rezervoval a je na mne ako sa v utorok po op rozhodnem

až dnes som poslala Livke foto pred....tak sa kočky potom nezlaknite mojich pŕs :-(