Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

ska 38

ja som bola po opke z tej nepohodlnej polohe pri spaní a ležaní taká stŕpnutá, že som sa pomaly nevedela hýbať.Myslela som že prídem o krčnú chrbticu,až ma z toho hlava bolela.Ale ja mám odjakživa problémy s chrbticou tak možno aj preto.
A ruky som poriadne dlho nevedela dvihnúť nad hlavu.

mihai

dadus35
brrr az mi zle ostalo po tej story. ale ta baba j dobre svihnuta. ja som sa asi tyzden ledva mrvila. NIC som nerobila, hybala sa minimalne len. druhy tyzden som spravila najvacsi pohyb to, ze som sa naklonila nad vynu aby mi sestra umyla hlavu. len som lezala a lezala. a oplatilo sa. implose sa ujali a telo zotavilo. nevymyslala by som s nicim ani druhykrat. nie je kam sa ponahlat.

dadus35

tak mi blbne počítač a odoslalo mi to xkrát.

cayman
na 4 den po opke určite žiadnu služobku nezvládneš a ak áno tak za cenu zdrav.rizika.Ja by som sa teda neodvážila.Za nejaký zápal prsníkov ti to nestojí.
Po opke treba minimálne 2 týždne dovolenky.
Ked som bola po týždni po opke na kontrole tak sestrička hovorila, že v ten den ako mna operoval doktor nejakú 19 ročnú kočku a tá išla na nejaký 5 den po operácii k vode opalovat sa.Chalani nevedeli že má augmentáciu a hodili ju do tej špinavej vody...brrr...až zle mi zostalo ked to hovorila.Ešte nevedeli čo s nou bude.čakali či nedostane zápal,ktovie ako jej to dopadlo.

dadus35

bratislava,

aj ja som mala hned z neho dobrý pocit a preto som ani inému nešla.Ja som s jeho prácou spokojná.Len stále rozmýšlam či bi sa mi tam naozaj nezmestilo viac ml.A opku som mala tiež hneď týždeň po konzultácii.Páčilo sa mi keď hovoril, že opka pŕs je jeho srdcová záležitosť a kebyže môže tak sa venuje iba tomu.
Tých 350ml bude na tebe super vyzerať.A aké ti navrhol-gulaté,alebo anatomy?a rez kadiaľ?A aký profil, nepýtala si sa nato? ja tým profilom stále nerozumiem.
chcem poslať ešte nejaké foto do galérky, lebo minule sa mi zmestili do mailu iba 3 fotky.

dadus35

bratislava,

aj ja som mala hned z neho dobrý pocit a preto som ani inému nešla.Ja som s jeho prácou spokojná.Len stále rozmýšlam či bi sa mi tam naozaj nezmestilo viac ml.A opku som mala tiež hneď týždeň po konzultácii.Páčilo sa mi keď hovoril, že opka pŕs je jeho srdcová záležitosť a kebyže môže tak sa venuje iba tomu.
Tých 350ml bude na tebe super vyzerať.A aké ti navrhol-gulaté,alebo anatomy?a rez kadiaľ?A aký profil, nepýtala si sa nato? ja tým profilom stále nerozumiem.
chcem poslať ešte nejaké foto do galérky, lebo minule sa mi zmestili do mailu iba 3 fotky.

dadus35

bratislava,

dadus35

bratislava,

dadus35

bratislava,

ska38

Ninuska13,
ruky hore nedam, ani sa este nepokusam.Mna boli chrbat,tak stale sa hybem s chrbtom.Teraz vecer ma zacal boliet,som kukla aj prska,mama ze su super.a hned sme pofotili a zabalili.
Aj mna zacali svrbiet,ale to si myslim, ze je pocit hojenia.
Som rada,ze sme to zvladli.

ninuska13

ska38
ja tiez spim len v tom polosede,ale uz ma boli cely clovek.Uplne som taka strpnuta.Lieky som si dala tiez len rano,ale vecer si este dam lebo dnes som sa stale budila.Ani nie na bolesti ako na to,ze lezim,teda sedim v nepohodlnej polohe a bolel ma chrbat.Tiez si nedavam ten wobenzym.Opytam sa doktora ked pojdem na ten vyber stehov,ale ak povie,ze to je v poriadku,tak ho uzivat ani nebudem.Inac som prekvapena,ze tie bolesti su take v pohode.Oproti tomu nasmu bolestivemu prvemu dnu je to krasa :) Citala som aj dnes ten clanok o nasom doktorkovi v Eve.A ty ako zvladas?Ruky uz dokazes zdvihnut?Mas neake tazkosti?Ja mam dnes taky pocit akoby mi tie prsia tak stvrdli ako dve skaly.Vcera som taky pocit nemala.Inac ma aj trosku svrbia....