Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barborka
dakujem za tvoj nazor. inak mne nevadi keby bolo vidiet, ze su to silikony,. vies ja aj tak si idem dat spravit 5-tky, teraz mam prazdne stvorky

mihai

martinka 54
cez pazuchy. odtial ti daju hadicky a koncia kdesi v prskach..hodky kus toho bol, som sa divala potom :)))

martinka54

barborka
dakujem za tvoj nazor. inak mne nevadi keby bolo vidiet, ze su to silikony,. vies ja aj tak si idem dat spravit 5-tky, teraz mam prazdne stvorky

mihai

presne tak toto nie je lahka operacia. ruky som napr ani neskusala dvihat vyse mesiaca tusim, uplne som sa bala! ked som sa cesala, tak vselijak opatrne a to teda bolo, lebo mam vlasy asi po pas a stale ich zehlim :)))

dreny su hadicky, an konci nadobky. mas to strcene v prsku, odvazdaju "sajrajt" kt. by tam inokedy bol a tvoril opuch, modriny, moho by sa zapalit. bolelo ma to nenormalne moc, ked mi ich vybrali, znova som sa narodila. mna ta opka strasne bolela. teda-potom. lenze vravim-ja som bola nasponovana nadoraz. do toho tie hadice drenov ma tlacili v tom, no amen tma. ale splnili ucel. rovnako tak-3 dni som lezala v nemocnici a bola som rada ! nesla by som domov skor !!! po takom zakroku ist z oci lekarom??? ani nahodou. ja neuznavam ten novy styl-po opke mazaj domov. domace prostredie je liecive, ano, ale ja som bola rada ze ma denne kontroluje moj lekar. a baby, ja som ani nebola schopna ist skor. proste by som nesla, to sa nedalo. som sa pekne naplakala od bolesti. este som aj chodila zhrbena co ma to tahalo :) ale vidite, preslo to a stalo to za to, kludne by som sla opat...

dadus35

mihai,

ja to isté prvý týždeň som ani nos nevystrčila z domu.Až po týždni som si umyla hlavu ked som išla na kontrolu a to veeeelmi opatrne.A oficiálne von som išla až po 2 týždňoch po 2 kontrole.Potom som začala doma aj niečo robiť,variť, upratovať a tak.A ešte mesiac po opke som bola unavenejšia ako inokedy.Ale ja mám už aj svoje roky a malé dieťa doma tak možno aj z toho.
Tá opka naozaj nieje sranda a netreba nič podceniť a keď si doktor odviedol dobrú robotu a ja by som to poserkala tak by ma to mrzelo.Veď je to moje zdravie.

Dorunka

Ahojte,
poctivo vás čitam..gratulujem k novým prskám..pomaly ale isto sa to blíži aj mne..neviem sa už dočkať..aj keď sa miešajú pocity štastia s pocitmi strachu:(

Nejde niektorá 6.2. na opku k Dr.Cervenovi?

dadus35

baby ja stále neviem o akých drenoch to píšete.ja som tým že ma nešil žiadne dreny nemala a išla som hned po opke domov a bolo to super,doma má človek lepšie pohodlie a necíti sa taký maród.Dostala som po opke infúzku a po 2 hodinkách som išla domov, lebo muž musel stihnúť ešte STK na auto. No ked si spomeniem ako som doma vystupovala z auta a dcéra mi pomáhala tak susedia si mohli myslieť že idem zo žúru s 2promile alkoholu v krvi.