presne tak toto nie je lahka operacia. ruky som napr ani neskusala dvihat vyse mesiaca tusim, uplne som sa bala! ked som sa cesala, tak vselijak opatrne a to teda bolo, lebo mam vlasy asi po pas a stale ich zehlim :)))
dreny su hadicky, an konci nadobky. mas to strcene v prsku, odvazdaju "sajrajt" kt. by tam inokedy bol a tvoril opuch, modriny, moho by sa zapalit. bolelo ma to nenormalne moc, ked mi ich vybrali, znova som sa narodila. mna ta opka strasne bolela. teda-potom. lenze vravim-ja som bola nasponovana nadoraz. do toho tie hadice drenov ma tlacili v tom, no amen tma. ale splnili ucel. rovnako tak-3 dni som lezala v nemocnici a bola som rada ! nesla by som domov skor !!! po takom zakroku ist z oci lekarom??? ani nahodou. ja neuznavam ten novy styl-po opke mazaj domov. domace prostredie je liecive, ano, ale ja som bola rada ze ma denne kontroluje moj lekar. a baby, ja som ani nebola schopna ist skor. proste by som nesla, to sa nedalo. som sa pekne naplakala od bolesti. este som aj chodila zhrbena co ma to tahalo :) ale vidite, preslo to a stalo to za to, kludne by som sla opat...