Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nika80

BarbieOne1 - áno-áno, bola to ona, tak ju som vcera videla. :) Takze ona je taká sikovná. Ja som bola este 20.októbra na opke este u prim. Kostála, a vcera mala poslednú kontrolu, potom az o rok sa tam mám ukázat. :)

BarbieOne1

je taka nizsia, chuducka, kratke blond vlasy.

a kedy si bola ty na opke?

hovorili mi, ze bola tiez jedna holka na opke a v den ked som prisla odisla.

84nika

BarbieOne1 - to je super ze si nemala modriny, ja som mala dost velké a aj dlho. Vcera som bola na kontrole u p. primára a neviem ci som tam náhodou nevidela aj tvoju doktorku, ako vyzerá?

BarbieOne1

bratislava

nechcem ti do toho kecat, ale naozaj po narkoze nieje dobre ist domov!!!
mne bolo po narkoze strasne zle + do rana mi pichali antibiotika a este k tomu som po narkoze naozaj nevedela chodit, bola som taka ubolena, ze som sa s pomocou sestricky posadila az v noci, este k tomu sa mi aj velmi tazko dychalo a ledva som hovorila. predstav si, ze by ta takto videl tvoj priatel, este by mohol viac do teba rypat a tebe by to naozaj nepomohlo.
nehovorim, ze musis skoncit ako ja, ale clovek nikdy nevie ako na tento typ opky zareaguje jeho organizmus.

dreny som ja nemala, to je asi individualne, ale ani modriny. myslim, ze mi dr. nasla jednu malicku, ale to nebolo nic..
ze vraj sa aj primar bol kuknut na moju opku, lebo nevie ako operuju, ze baby nemaju potom modriny..

84nika

bratislava
tak zavolaj lekárovi ze ti nieco do toho prislo a daj si neskorsí termín, a chod aj k dr. Simonovej a potom uvidís. Je to ozaj blbé ked uz po 2 hodinách ides domov. Ja som isla az po 2 dnoch ako aj Mihai písala a dokonca den pred opkou som tam musela tiez byt aby mi mohli skorej nasadit antibiotiká atd., ale ti poviem ze to bolo aj lepsie ako keby som sa doma trápila. :)

bodynka

bratislava ja viem len ze dreny by sa mali davat. to mne sestra prizvukovala a ona je doktor asistent na plastike. A vravela ze ani ta lepiaca metoda nieje najlepsia.
ostatne ti neporadim. Hlavne ti drzim palce. Ked budes fit a uz cele bude za tebou, potom to mozes manzelovy pekne vratit!

bodynka

bratislava ja viem len ze dreny by sa mali davat. to mne sestra prizvukovala a ona je doktor asistent na plastike. A vravela ze ani ta lepiaca metoda nieje najlepsia.
ostatne ti neporadim. Hlavne ti drzim palce. Ked budes fit a uz cele bude za tebou, potom to mozes manzelovy pekne vratit!

bratislava

ach baby este ze aspon vas mam!Cela nadsena som dnes porozpravala muzovi,ako som dopadla na kozultacii a ze vo stvrtok mam uz termin,na co mi on zahlasil,ze s jeho pomocou nemam ratat,lebo on si nemoze zobrat volno v robote.Ze on pre mna nepride a mam si zohnat niekoho ineho! Mne je az do placu. Tak som sa dnes tesila,zajtra rano mam ist na predoperacne...Potom som volala kamoske,ze ona pre mna pride,ale tento tyzden nemoze,ze inokedy. A zevraj v ziadnom pripade nemam ist tam,ked ma chcu dve hodiny po OP poslat domov,lebo ze to nie je normalne po takom zakroku.V tom ma asi pravdu? A vraj ani to neni dobre, ze on nedava tie dreny,lebo ze to musi niekde odtekat. Tak ja neviem,comam preboha robit? Odvolat zajtra tie predoperacne a ist ku dr.Simonovej na konzultaciu???? :-(((((