Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karin11

bratislava
a ku komu to maš isť na operáciu ak sa môžem opýtať? Tiež je to divne že za dve hodiny isť domou, no neviem. Ja som bola v narkoze a tiež mi bolo dosť zle a točila sa mi hlava. A aj s tým sledovanim po op maju pravdu čo mak dostaneš emboliu? Narkoza je potvora a rizika su všelijake. Ďakujem

barbora10

a babulky s tymi drenmi je to u kazdeho doktora individualne,rovnako ako stym ci by jeden dal anatomicke,alebo druhy zasa gulate.jeden doktor ich dava,druhy zasa nie.ta baba ktora ich po operke mala tak ti ich odporuci a ta co ich nemala ti zasa povie ze to ide super aj bez nich.myslim si,ze keby to bez drenov neslo,tak ich urcite dava kezdy doktor.ja som ich tiez nemala a vsetko je ako ma byt.

barbora10

bratislava

ja by som tiez odmietla kliniku kde ta po niekolkych hodinach pustia domov.po narkoze mas byt minimalne 24 hodin vkuse sledovana.a co sa tyka bolesti,lepsie sa to da zvladnut na klinike,kde sa o teba starju sestricky a podavaju ti infuzie a lieky od bolesti.urcite je to lepsie ako byt doma.

dadus35

bratislava,

len aby si to ten tvoj nerozmyslel úplne.
tak chod skusit tu druhu doktorku, ked sa bojíš ísť po opke domov.Ja si zasa neviem predstaviť že by mi z tela trčali nejaké hadičky.Všetko sa mi krásne zahojilo aj bez hadičiek a stehov.Ani jednu, fakt ani jednu modrinku som nemala po opke.A antibiotiká aj lieky od bolesti mi dali domov a prvé 3 dni som doslova prespala.Doktor ma hned upozornil že prvé 3 dni budem preklínať že som sa nato dala, že sú to bolesti, nehovorím že nie, ale ja som ich fakt prespala.
Podľa mna pôrod je bolestivejšia záležitosť a možno som to tak v pohode zvládla, pretože už som si vyskúšala aj rodiť.
Inak aj môj hundral, že hned po opke ma berie domov, ale ja som bola fakt spokojná že som doma a že sú pri mne blízky.Aj moja internistka hovorila že je to úplne bežné v dnešnej dobe.

nika80

ten nick, len pre info: nika80 a 84nika som ja, len som zabudla prvé heslo tak som musela vytvorit druhé, a teraz som si spomenula na to heslo :)