dievcata vsetkym vam dakujem. mate asi pravdu s tymi drenami a s tym, ze po OP treba ostat na pozorovanie. dnes som preto isla aj k dr. simonovej, a vyzera to tak,ze pojdem ku nej do ruzinova.len jedno nechapem. doktor mi povedal, ked ma zmeral,ze mi da 350 ml,lebo tam mam dost koze a on to musi cele vyplnit-kolko sa tam zmesti. ona sa na mna pozrela (nezmerala ma) a povedala:no ja by som vam dala aj takych 240ml! no ja som myslela,ze ma vykoti. ved tak malo tu nema ani jedna z vas,to som na tom ozaj tak zle? ake maju potom rozne predstavy ti doktori! ja som povedala,ze to sa mi ani neoplati taky zakrok absolvovat kvoli 240ml. tak sme sa dohodli,ze pojdem buduci tyzden ku nej do nemocnice a tam mi da vyskusat nejake vlozky do podprsenky a ze tam sa dohodneme...no neviem,je zlata a vsetko,ale nepovedala absolutne nic o rizikach a vlastne nepodala mi ani scasti take info ako dr.dziuban ci ako sa vola.je mi strasne,vy ste tu moja jedina opora,lebo doma neocakavam uz vobec nic.
Barbie,ona mi vlastne sama od seba navrhla tu nemocnicu,len nechapem,preco mam platit 2400 a ty si platila 1700 :-((( ako to bolo u teba s tymi velkostami? ona ti navrhla velkost ci ty? a tiez si si skusala tie vlozky do podprdy?