Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bellinka
mas ich krasnucke, ale si strasne chudulinka ako taky slizik :-). dufam, ze sa neurazis. teraz mas 4 ci 5?

martinka54

jaj barbora ospevujes cervena, aky je to skvely doktor, vela mojich kamosiek porobil a fakt ma peknu pracu, ale ti poviem, ze mna chcel rozrezat ako take teliatko. uplne ma odpisal, ze musim mat t modelaciu a navyse, ze mam schudnut z brucha lebo mam este po malej a neviem sa ho zbavit.uz som s tym bola zmierena a chvalabohu, ze mi odtialto baby poradili trsku a ten to zamietol. takze ja mam taku skusenost

bellinka

mihai:
nnedovol si tam dat iba 240ml, budes nestastna ver mi , budes to lutovat a trieskat si hlavu o stenu , chod este aj na 2konzultacie naozaj , drzim palce abyy ti dalsi lekari povedali potesujucujsiu odpoved !!!

mihai

barbora10
suhlasim !
treba ist k niekomu kto uz ma odoperovane a je nanho vela ohlasov (pozitivnych, jasne ze :)) ). vid Cerven, aj ked ja som unho nebola, nebala by som sa k nemu ist. odporucam Hederu, Trsku, viac nepoznam.

barbora10

a dokonca aj barbie dala vacsie ako navrhuje tebe.urcite by som si ju este premyslela.vies mila aj zlata moze byt,ale to este nieje dovod k nej ist.

barbora10

bratislava

a myslim,ze chodi operovat aj do pezinku.strasne vela bab z blavy chodi k nemu na reoperacie,lebo im to v blave pokaslali.tym nechcem hadzat vsetkych doktorov do jedneho vreca,ale toto je pravda.neznamena,ze niekto je najdrahsi,tak je aj najlepsi.byt tebou tak ho skusim.

mihai

nerozumiem preco ta dr. Simonova nemerala. inak, nechcela som nic hovorit, ale mne sa na nej zdalo cudne uz to, ked BarbieOne povedala, ze jej najskor navrhovala gulate a potom sa radila s nejakym doktorom ze da radsej anatomy. to uz co je ked sa takto rozhoduje a meni? ved hadam lekar ma hned povedat-vam gulate preto a preto nie alebo ano, vam anatomy preto ano alebo preto nie, alebo-ma povedat-ste vhodny kandidat na oboje. ale nie ze gulate a potom ze aha, konzultovala som, tak radsej anatomy. sorry. a teraz toto... nechcem nikomu krivdit ale zamyslela by som sa nad tym.

barbora10

bratislava

mihai ma pravdu.na tvoje prska je 240 strasne malo.mas dobry zaklad kludne aj na 375ml.ja som mala mensie prska od teba a doktor mi navrhol 350 a pred operaciou mi dikonca povedal,ze sa mi tam zmesti aj viac.urcite by som si isla za tu cenu pre vacsie prsia.skus este inu konzultacku,nic tym nepokazis.a ty chces doktora len v bratislave?myslim si ze doktor červen v banskej je stokrat lepsi doktor ako mnohy v bratislave.unho mas istotu,ze ti poradi spravne.